Hej mitt i natten. Kan inte sova för det är såna problem med hunden. Sen i förrgår beter hon sig jättekonstigt och stör oss hela nätterna. Är odräglig och märklig bara. Väntar på att få svar från hennes ägare för att se vad det kan vara...

Efter en skön helg som typ bara innehållit god mat var jag på kontoret hela dagen. Hade massor bra marknadsföringsplaner för mig och O som jag jobbar mycket med ihop nu i det området jag bytt till. Ganska dyra dock haha men som definitivt kommer vara bra och utstickande. Inväntar chefernas åsikt.
Efter jobbet kom Agnes och mötte mig i marina mall och vi handlade lite och åkte hem till mig. Lite kycklingspett, sallad, baguette och brie var middagen. Såg sen på Ballers som jag missat och försökte peppa Josse lite som var uppgiven pga plugg. Tänk att hon kommer imorgon kväll?!


Ska försöka sova lite nu igen och jobba hårt när jag vaknar! Nya profilbilder ska tas så får inte se helt död ut haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså hur drömmig pasta gjorde jag igår?
Tycker den ser så god ut haha.
Har älskat att göra olika pastor på senaste haha.

Likes

Comments

Bra fredag idag. Vaknade och åt lunch direkt till frukost. (Gillar att äta mat på morgonen)
Åkte till gymmet och tränade ben. Efter det var jag iväg och gjorde fransar och sen bar det av till Hamptons nya cafe i Jumeirah Islands som bara ligger ett stenkast från där jag nu bor.
Var även inne i Jumeirah Islands klubbhus och kikade. Kör ju villor där bland annat så kul att se eftersom jag inte varit där innan.

Hamptons nya café var lika magiskt som det andra. Detta ligger vid vattnet och har uteplatser så med andra ord ännu bättre till och med. Dit ska jag ta med Josse!

Likes

Comments

Vårt kontor ligger verkligen på det bästa stället. Mitt i marinan intill marina mall. Gick och tog en lunch på Shakespeare igår med den här utsiken. Maten var kass och lämnades (förutom deras pommes som står allt!!!)
Men utsikten är ju amazing.

Likes

Comments

Goddagenss!
Just hemkommen från kontoret. Ganska produktiv dag. Kallringt massor, fått upp två nya listings och hade nu på eftermiddagen en visning på en försäljning i Oceana. Jag hyrde ut den lägenheten i januari till en tjej jag kom väldigt bra överens med. Nu när säljaren vill sälja tvingas denna tjej dras med mig en hel del. Säkert haft snart tio visningar på den. Efter varje visning har vi stått kvar och pratat 30-40 minuter.

Vi är två mäklare på den här försäljningen och hon berättade att varje gång den andra mäklaren hör av sig om visning svarar hon oftast nej haha. Score! Kände mig väldigt glad efter den lilla pratstunden. Hon ska få barn om två veckor med så de kommer köpa större av mig nästa år förhoppningsvis.
Blir verkligen deprimerad av att bara sitta på kontoret och att komma ut och träffa glada människor är såå roligt och gör mig så pepp! Att jag förhoppningsvis får bud på den försäljningen imorgon med är ännu bättre.

Imorgon börjar jag dagen med 6 visningar i lakes, mitt nya villaområde!

En kaffe i högsta hugg mot visning

Likes

Comments

Heeeejjj!
Här var det länge sen.
Har varit fullt upp med jobb och en snabbtur till sverige. Hängde med familjen, firade min födelsedag och avslutade med fantastiska möten i Stockholm. Blev väldigt taggad på framtiden.

Jobbet går bra och jag har börjat jobba i ett nytt område. Ett villaområde med hur mycket villor som helst. Har varit tillbaka i fem dagar nu och matat på med jobb.

Om bara 9 dagar kommer Josse hit! Så kul!

Likes

Comments

Typ det här handlar mitt liv om just nu. Min nya kompis Java. Vill ju så gärna ha en hund så perfekt att kunna vara hundvakt tills januari och få gosa. Nu är vi bästisar och hon är inte rädd. Hon sov nedanför min säng hela natten <3

Likes

Comments

Häjhäj!

Tillbaka på kontoret efter en lång helg. Var inne en stund igår iofs.

Skulle på listing appointment efter lunch och hade glömt bort var O hade parkerat bilen. Letade i 25 min, telefonen dog och i panik för att vara sen till mötet insåg jag sen att jag letat efter bilen på fel våning?! Jeeeezez.

Hilda fick jag på min kaffe idag. Närmaste Tilda jag fått någonsin haha. Brukar bli alla möjliga konstiga namn.

Lilla gosebjörnen. Började flytta in i nya lägenheten idag, tar stora lasset imorgon. Det här lilla hjärtat kommer bo med mig. Hon är sååå rädd och försiktig, kommer ta lite tid för henne.

Ska in på team-möte imorgon bitti och sen blir det flytt hela dagen lång. Lite känslosamt faktiskt.

Likes

Comments

Blivit så himla medveten om saker sen jag flyttade till Dubai. Att livet kan ta slut helt plötsligt även om det är det sista man räknar med osv. Därför hatar jag att bo så långt bort ibland. Vill liksom få all möjlig tid som går med det här gänget. (Även om man inte alltid kände så när man bodde hemma...) det är väl också en bra sak med att flytta utomlands. Man lär sig uppskatta saker på ett helt annat sätt.

På bilden försökte vi få till ett fint familjefoto men av 7 försök blev detta det bästa när jag gör någon konstig fullifan-min.

<3Den här långhelgen har mest varit en slapparhelg tyvärr. Ska ut på en visning imorgon med en köpare. Tror redan nu att det icke kommer resultera i någon men vi får se. Ser fram emot den kommande veckan. Känns ljust framåt.

Likes

Comments

Hej!
Idag fick vi långhelg igen. Islamskt nyår imorgon tydligen. Ikväll har jag kollat på suits, gått promenad och skypat med bästa pappa. Det var länge sen. Fick lite pappalängtan nu.

Den här helgen ska jag passa på att sola massor. Har möten på fredag och visningar med en köpare på lördag så lite händer trots ledigt. På måndag ska det flyttas igen. Sjukt jobbigt att packa ihop allt igen men så är det. Hepppp!

Likes

Comments