View tracker
View tracker
View tracker

​i helgen var jag i Skövde och tog då chansen att fånga hösten på bild med hjälp av min pappas kunskap och vårt nya objektiv... kärlek. 

Likes

Comments

Albin och Izak, ni är så duktiga så! Albin på nyckelharpa och Izak på gitarr och sång! Lyssna och njut för tusaaaan.

pusshej!

Likes

Comments

Likes

Comments

älskade, älskade, älskade Matt Corby är idag i Göteborg och spelar. Och vad gör jag? Jo lilla jag som bara är 17 år sitter här hemma och gråter för jag bara är 17 år. Du är bara så bra. Snälla kom till Sverige någon mer gång annars är vet jag inte vad jag tar mig till.

​Du påminner mig om en väldigt bra person som jag en gång kände. 
Pusshej.

Likes

Comments

Att folk fortfarande betalar köttindustrin för att de ska döda djur är helt ofattbart för mig. Jag tror det beror på okunskap om hur illa vi faktiskt behandlar djuren. Okunskap om hur mycket annat vi är menade att äta. Så mycket okunskap om dessa fina varelser. Personer som äter kött här i Sverige brukar ofta slänga till med argumentet "men köttindustrin i Sverige är jätte mycket bättre än i andra länder", som om att kossorna här i Sverige vill dö? NEJ. Köttindustrin är lika vidrig här som i något annat land. Men, vi får nästan aldrig någon information om hur det faktiskt är på slakterier och mjölk gårdar här i Sverige då slaktare och andra arbetare förstår att om detta skulle komma ut så skulle ingen vilja äta djur. Men jag kan inte slänga in soyaförs i din mun, tyvärr. Men jag kan dela med mig av kunskap. Så detta bli mitt första inlägg för att försöka rädda lite varelser på denna planeten som vi delar på. Filmen här nere är skapad för att föra vidare kunskap och visa hur det går till på industrier/ slakterier/ bondgårdar HÄR I SVERIGE! Hoppas ni ser denna film och kan börja tänka om lite ni som inte gjort det än. Vad finns det egentligen för argument till att döda djur? Jag förstår inte!
"Djuren kan känna, älska och vara lyckliga. De är, precis som duoch jag, egna individer med familjer, rädslor, drömmar och känslor. Inget djur vill lida eller dö."


​Pusshej.

Likes

Comments

Igår var jag, Ollie och Ellen på Bowie utställning som Lorvikk konstruerat. SÅ JÄVLA BRA. Sedan spontanade vi oss och drog till Ollie för att färga mitt hår och lyssna på musik. Vill bara hedra dessa underbara heniskor att ni alltid lyssnar, finns och är så himla bra. Ni har så mycket att berätta och är bland det bästa som finns. Jag och Ellen är så jävla goals på dessa bilder att en nästan svimmar.

...................................................................................................................................................................................................................................................

I flera månader nu har jag inte ens velat snacka politik, värderingar eller något annat som jag är intresserad av då hela Sverige drunknar av en rasistisk, sexistisk och icke mänsklig våg. Men efter igår och efter denna veckan då jag återigen fått kontakt med mitt parti här i Karlstad och umgåtts med dessa fina heniskor så blir en sådär varm och glad och nästan har hopp om mänskligheten (MÄNskligheten asså pls world). Så nu kanske jag kommit ur min politiska depression lite och ska försöka börja krossa patriarkatet igen samt få in feminismen i skolan. Iallafall love till hela UNO och Sundsta som har så många evenemang för allas lika värde. Älska er. Jag ska börja blogg mer nu om politik och annat då jag tror det är ett bra sätt att nå ut till er heniskor som sitter bakom era datorer och faktiskt inte ser vad som händer i verkligheten och hur jävligt allt är fast ni inte ser det för ni lever i detta privilegierade land.

Nu skall jag plugga, yäy.

Pusshej.

Likes

Comments

​Maggio som vi såg i somras släppte idag en ny låt... Listen. Inte den bästa med henne enligt mig men kul att hon släpper nytt. 

Medans jag sitter och väntar på min pizza som är i ugnen kan jag berättade att idag är det torsdag, igår fira vi in våren med den första utomhusfesten, så idag är det en kort och trött skoldag. Ikväll blir det dansföreställning och om jag orkar drar jag vidare på häng igen. Har hört att folk är intresserade av andras liv så varsågod här får du en inblick i mitt.
Pusshej 

Likes

Comments