Amen Tja! Senaste veckan har spenderats med plugg, plugg och mer plugg. Segt men så är det alltid innan lov! Det är därför jag inte vart så aktiv, även annat som kommit i vägen i livet!
Så nu när det är lov om två veckor så kommer alla prov samtidigt. Så förra veckan hade jag ett antal inlämningar och prov som nu är klara!
Har bara två prov, en inlämning och en engelska film kvar! Sen är det äntligen lov!!

Så taggad! Ska till Stockholm med mamma, bo på hotel och bara strosa runt och mysa för att fira min födelsedag som är på söndag! Ska även fira det med en brunch med mina tjejvänner!

Märker ni kanske också att mitt hår är lite ljusare på bilderna, slingade nämligen det i veckan!
Blev verkligen jätte nöjd! Vad tycker ni?


Vi hörs!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Tänkte att jag kunde fördriva tiden med att skriva ett litet blogginlägg, sitter nämligen på en kall busshållsplats i Jonstorp! Not very Nice!
Och min buss till Catte kommer inte fören om några minuter!

Kvällens planer är att äta ute med Catte och Clara, var det blir är inte bestämt. Antigen i stan eller andra sidan sundet i Helsingör! Vi får se vad vi känner för! Planerna efter det är högst oklara, min skola har fest idag i Helsingör. Men är nog inte så jätte taggad på det. Vi får helt enkelt se var kvällen tar oss!
Ska bli mysigt!

Kan inte heller komma över hur fin utsikt vi har från vår nya lokal i skolan!
Vi har verkligen utsikt över hela stan och även havs-utsikt!
Lyx!

Likes

Comments

Tror aldrig jag har pluggat så mycket på en helg som jag gjort denna helgen! Har typ bara lämnat huset för att göra ett och annat ärende!
Annars har jag skrivit uppsatser och förberett en redovisning.
Känns skönt att jag inte behövde sitta upp hela söndag natt, som jag hade behövt om jag hade gjort en massa saker i helgen!
Så idag hade jag två inlämningar och en redovisning, och känns som alla tre gick ganska bra! Brukar kännas mer osäkert!
Skönt!

Har er helg varit mer händelserik?
Puss!

Asså kolla min jacka efter att jag gått från bussen till skolan!
Vilket jävla väder det var imorse alltså!
Men nu helt plötsligt skiner solen, sjukt konstigt väder?!

Likes

Comments

Kolla va fint soluppgången reflexartades på fönstret i morse på min buss resa in till skolan!
Asså man underskattar ju verkligen området runt om där man bor! Det är ju verkligen så fint här! Speciellt när man åker på vägen vid havet!
Puss!

Likes

Comments

Asså skulle inte sitta helt fel att få ta studenten ungefär nu! Men 619 hårda dagar kvar!
Sitter och tänker på detta just nu när jag fördriver tiden med att blogga när jag egentligen borde skriva på både mina skeva psykologi uppgift och min bokrecension om en dö tråkig bok!
Men vill ju inte!!

Sitter iallafall på koppi med Josse och Catte, de dricker lite chai och lemonad medans jag dricker en grönjuice som jag tagit med hemifrån. Eftersom ekonomin är lite tight nu! Sparar nämligen till mina dröm skor! Åå asså vill typ ha dem mest i världen nu, men priset är lite väl!

Nu får jag ändå skriva lite, vi hörs! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Fint väder idag med, Sverige förvånar faktiskt! För någon vecka sen bara öste regnet ner!
Så idag fick Catte ta lite trevliga bilder på vad jag har på mig idag!

Ganska simpelt med ett par bootcut byxor som är från replay, blus från hollister, jackan är ett fynd från lager 157 och sen hade jag mina trötta gamla uggs. Asså de är typ 4 år gamla!

Vi hörs! Puss

Likes

Comments

Härlig dag idag med, känns som livet rullar på ganska bra just nu! Solen skiner nästan varje dag och allt känns helt ok! Klart det finns saker som kan dra ner en, men just nu känns det som att dem bra sakerna överväger de dåliga! Vilket känns skönt!

Idag blev det sushi till lunch, det måste vara det bästa med mat-kort! Att kunna äta sushi varje dag om jag skulle vilja!
Sen resten av dagen spenderades i skolan, alla inlämningar börjar komma igång på riktigt nu! Har två till på måndag och sen ett prov till veckan efter, och för min skola är det ganska mycket då vi brukar ha det rätt slappt annars!

Söta Josse i lördags när vi spenderade kvällen hos henne, och även Catalina var med! Jätte mysigt att bara sitta och prata och lyssna på musik tillsammans!
Men efter som hon bor andra sidan stan så tar det rätt så lång tid att ta sig dit. Så det händer inte så ofta att vi hänger så där spontant!
Men det är värt det!

Likes

Comments