View tracker

Måndag, bra dag, bra start på veckan. Idag försov jag mig i tid, somnade på mobilen igår utan att ställt något alarm men lyckades ändå matcha tiden till då jag skulle upp! Försover mig alltid till på gränsen för att hinna så de va ju kul med omväxling.

Idag gjorde jag fystester också, inte jätte jobbiga men dem tog ändå på krafterna. Missade tillfället då man egentligen skulle göra det så idag var de typ 7 tappra idrottare där och gjorde det.
Drog till hallen för att gymma lite men det slutade med att jag satt i cafeterian en stund med Tilma och sedan var med på DJs träning.

Har redan planerat in en powernap innan morgondagens träning för att samla på nya krafter. Så nu säger jag natti natti och dröm sött, puss

Likes

Comments

Hei alle deilige gutter og jenter! Som en vanlig söndag var det match, tyvärr en förlust men trevligt nog en vinst. Stannade kvar i hallen och kollade på killarnas match, vinst där med också trevligt.

Fram tills nu har jag handlat, ätit, duschat, diskat och tagit en promenad till tvättstugan.

Är lite kass i ryggen just nu, gör så otroligt ont tyvärr, så ska hämta den torkade tvätten snart och sen försöka ligga stilla typ med massa avsnitt av serien bron och lite rehab övningar, puss

Likes

Comments

Guess who's back, back again. Ett halvår senare tänkte jag varför inte? De gick ju inte så dåligt senast. Jag vet inte hur länge detta kommer hålla men åtminstone ett tag kanske, eller bara en dag ??

Anyways är här nu och ska testa.
För er som undrar vart jag tog vägen skulle jag kortfattat beskriva det som träning, flytt, handboll och skola.

Har börjat gymnasiet, super trevligt, supernöjd. Jag går på Kitas ekonomiskola med inriktning Handels och administration. Inte alls vad jag hade tänkt göra för 1 år sen. Då skulle jag gå ekonomi på kära Sjölins som jag kom in på när valet var gjort typ. Kom som tur var in på Kitas i efterhand. Sporten är verkligen inblandad i skolan också även fast vi inte kör på Katrinelunds stuket så att säga. Vilket jag gillar.

Flyttat hemifrån har jag också gjort. Är inte ett dugg vuxen men klarar mig ändå faktiskt. I talande stund lagar jag "middag", gnocchi i tomatsås, vuxet, ansvarsfullt, hela tallriksmodellen, always.
Trivs i min lilla etta, är ju ändå mer i hallen än här i perioder så de är ingen 4a i Vasa direkt, men den är supergullig och trivsam! Inte jätte liten heller, har tillochmed badkar som jag spenderar tid i säkert varje vecka.

Handboll, träning och skola är standard, allt möjligt händer ju där hela tiden så låt oss stoppa där.

Ville bara informera om vad jag gjort under all denna tid, välkommen tillbaka till mig, välkommen tillbaka till er!

Puss&kram

Likes

Comments

Atm: klockan är 02:10 och jag ligger klarvaken pga sockerkick hahah

Anlände på Beryll runt halv nio idag där jag möttes av Clara och Julia för en mysig kväll! En snabbis inne på Hemköp och sedan vagnen mot saltis. Planen var att åka ut till saltholmen men vi bangade de och tog långedragsbryggan istället.
Jätte bra kväll med bra vänner!

Likes

Comments

Hejdå mammsen nu drar ja. Lilla jag flyttar hemifrån?? Jag vet dock att jag kommer klara de lika bra som en vuxen bara att några år saknas på pappret hehe.

Vi vet inte än om jag får en 1a på 32 kvm eller en på 35 kvm, men det blir bra oavsett då ja trots allt är jag bara 1 person och flyttar inte av samma anledning som man brukar när man flyttar hemifrån.

Varför flyttar jag? Jag flyttar för idrotten, lägenheten jag flyttar till är genom klubben. Jag blev erbjuden en tidigare på året som vi då tackade nej till då mamma inte tyckte att vi skulle tacka ja till första bästa typ, nu har vi blivit erbjudna med bättre pris nämligen så vi tog de!

Jag kommer inte flytta "för alltid" på direkten, dem första 3 månaderna är på uppsägningstid som både vi och klubben kan säga upp på, men efter de sätts man på 1 års kontrakt! Jag tror att jag kommer klara det super!

Vi ska få besked om vilken de blir i slutet av juli-början av augusti så de är inte långt kvar, uppdaterar mer min flytt later!

Likes

Comments

View tracker

Bästa ön, bästa vi, bästa allt

Likes

Comments

Fick en jätte fin och härlig tröja från ck i födelsedagspresent! Har lyckats bli en av favoriterna i garderoben då den är både stilren och avslappnad!

Likes

Comments

Älskar min shortsbränna...

En ok förmiddag med lite seg träning, va inte alls igång. Men de gick snabbt över till en härligare dag med sol hos Melle och sedan grill i hamnboden! Vi dukade upp utanför men de blåste liiiite för mycket så vi flyttade oss inåt, funkar de med såklart!

Mysig kväll med mysigt sällskap, vi bestämde att runda av och röra oss hemåt allihopa runt halv tolv då vissa ska upp tidigt imorgon och jag träna!

Puss haaaj

Likes

Comments

Cupen vi va 1 boll ifrån att spela 1/16 delfinal i A slutspel slutade med att vi åkte ut med 2 bollar i 1/16 i B... Dem 2 första matcherna visade på bra spel och bra resultat, första matchen blev 28-6 till oss och andra 29-14 till oss, men sedan på kvällen då vi spelade vår tredje match hände något och vi tappade de tillslut med 5 bollar :/
Andra dagen resulterade till en likaspelad match mot islänningarna och förlust med 1 boll mot Rosersberg vilket puttade ner oss till 1/16 i B :( där förlusten blev otroligt seg med 2 bollar mot ankaret. Ingen katastrofal cup, vi spelade bra hela ut men kanske inte tog i 110 hela vägen, vi tappade helt enkelt på de men det var kul att spela och som tränarna sa har vi lärt oss mycket på de och sett vad vi ska utveckla!

Nu laddas det upp med uppehåll och egenträning varje dag, iaf för min del! Så kommer vi igen till augusti uppvilade och laddade inför en matchfylld serie och roliga cuper!

Likes

Comments

Jag fick spendera min födelsedag till fullo, på handbollsplan! För många verkar de säkert ganska tråkigt att lägga ner sin alldeles egna dag på de men för mig var de inte alls så dumt.

I alla år förutom i år har jag alltid firat min dag med mina närmsta vänner ute på bästkusten på vår fina lilla ö, men i år fick jag istället fira den med mina vänner i laget inne på heden, vilket var lika kul de!

Likes

Comments