Sitter just nu på bussen påväg hem från Borås, lite skillnad att kompisar hänger med mig hem när det tar en kvart med vagnen och att hänga med Sol hem efter skolan som tar ca 2h haha. Men det är ju värt när man får va med Solstrålen <3

Vi har ba hängt typ, käkat fredagsmiddag (en lite godare middag) vilket blev oxfilé. Sols fina mamma skickade med en matlåda och lite annat gott också, hur snällt??
Får se om jag träffar på någon kompis när jag kommit hem eller bara tar en hemmakväll på egen hand, puss hej så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade ju planerat in en dag med Emma igår men det blev inte riktigt så. Vaknade upp på östra igår efter en intensiv natt från en kaotisk tur i ambulans. Orkar inte riktigt gå in på det mer än så just nu. Min dag med Emma är vart fall flyttad till söndag.

Skall lite senare bege mig mot hallen för match, träningen blev inställd men efter omständigheterna hade jag bara kollat på den idag haha. 


Puss hej

Likes

Comments

Yesterday: skola, pluggfika med Simon och Sol, träning

Today: skola, stros på stan med Sol och en kaffe paus, just nu på vagnen påväg till hallen för bollekis och sedan match istället för träning.

Tomorrow: skola och sedan en dag med Emma och äta gott typ, strosa runt (förhoppningsvis i bra väder så man kan sitta ute)

Thursday: skola och träning så långt jag vet än så länge, brukar inte planera så "långsiktigt"

Friday: ingen aning än så länge, något kul iaf ;)

Saturday: träning och jobb, något häng på kvällen också ev :)

Sunday: drunkna i plugg kanske?

Min nya grej just nu är college/sköna tröjor och is latte? Redan druckit 2 st idag och gått runt i mysiga tröjor i typ 2 veckor straight up haha
Köpte även en ny igår, en typ vanlig grå från Zara (har även på mig den på bilden:)

Likes

Comments

Shopa shopa shopaholic

Mitt finaste lyckopiller

Ligger just nu helt slut på min nya soffa och har Zaras nya album på repeat

Efter denna dag tänker jag; hellre börja dagen på - och avsluta den på +, för det var precis så den här fredagen turned out. Det finns alltid något bra och dåligt med varje dag, man väljer ju ba själv hur man vill se på den, föredrar att säga 'efter regn kommer solsken' än tvärtom ;)

En tur på stan med Johanna och Linnea bjöd denna dag på. Efter att jag och Linnea sagt hejdå till Johanna som vart tvungen att bege sig hemåt till packning inför sin vecka i Österrike (inte alls avis) fortsatte vi en mysig eftermiddag som slutade perfekt i en mysig fika och promenad!

Haft väldigt mycket skola denna veckan och suttit både innan och efter varje träning med plugg så det har inte vart så aktuellt att skriva något här.

Mer om det kommer dock senare...

Likes

Comments

Sitter just nu i hallen och pluggar matte, fun!!

På fredag är det prov på hela kapitel 8 som alltså är geometri och bevis. Allt från pi till phytagoras sats och V.S.B.
Matte är verkligen inte mitt bästa ämne men tycker det är roligt, och vad kan gå dåligt om man gör sitt bästa?

Jag har inte överdrivet mycket stress och ångest inför prov och andra viktiga saker. Jag är inte dålig bara för att jag inte får A, och om jag bara får E? Skit bra! Gjorde ju mitt bästa och man slutar aldrig utvecklas så deppa inte ihop för att det bara står D på ditt betyg, du kanske är på gränsen till ett C? Se till att aldrig snubbla på mållinjen med att deppa ihop för ett E, det kan likaväl stå B på ditt sista betyg i det ämnet i trean!

Samma händer inför viktiga matcher, då kan jag verkligen vara nervös. Men det är då man ska pusha sig själv, göra sitt bästa och kämpa på. Även fast du missar 2/3 första halvlek, då sätter du 5/5 andra halvlek.

You will never know if you never try

Likes

Comments

Några av dem mysiga låtarna ja ibland lyssnar på runt den här tiden på dygnet, händer oftast att jag bara sätter på listan laidback acoustic av Spotify på shuffle så somnar man efter 2 låtar typ haha

Night

Likes

Comments

Selfie tip

Jag har oftast mina selfies i 3 olika nyanser, original, bleknat, eller svartvitt, kan inte gå fel!

Enligt mig är en selfie bäst då den är ljus, fräsch och kvalitets-full! Därför jag typ aldrig lägger ut alla mina riktiga selfie jag tar hehe (perfektionist)


Less is more...

Likes

Comments

Ännu en natt hos Melle och Amanda...

Vilodag nr 2
Idag var det tänkt att jag skulle göra klart min historia uppsats men så gick det ju med de kortfattat;)
Likaså som igår har jag vart med kompisar och spelat sällskapsspel, ärligt så är de sjukt kul haha.

Vet inte vad resterande av vecka 9 har att erbjuda men troligtvis inte så många träningar. Gör lika ont i benen så det ser inte ljust ut på träningsfronten riktigt. Får vila någon dag till ba och se hur det artar sig...

Puss & gn

Likes

Comments

Ligger på soffan hos Melle och Sara kom precis in genom dörren

Jag är så glad över att det inte är någon träning idag. Jag har sträckt båda låren framsida och det är inte najs. Annars är det inget speciellt som händer för tillfället, skola som vanligt och träning som vanligt. Träffar självklart kompisar varje dag titt som tätt också som självklart är supertrevligt.

De "roliga" som händer här näst är väl typ när min nya soffa kommer haha.
Är sjukt seg efter i söndags (fick ett skott i huvudet) så verkar väl inte jätte entusiastisk. Är inte sur av mig ba lite övertrött typ, skrattar och har mig som vanligt.
Dock dags att vila lite ändå, puss

Likes

Comments

Gjort lite olika saker idag, bl.a träning as usual, allsvenskan x2, vart med kompisar, och myst framför film med min febriga syster &Co. Så länge sen vi bara satt i samma soffa och såg på film, miss it. 


När vi kom så fixade Melissa, Alice och Ebba sig för fest så hann få träffa på pinglorna en stund då också, super kul ju.

Måste verkligen nana nu inför samling 11.00 imorgon, match efter uppehåll och hoppas på bra spel. Nog om det, möter tufft motstånd vi får se hur de går!

Natti natti pusspuss

Likes

Comments