Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag längtar till dagen då jag endast bemöts av trevlig personal! Om man inte har någon hyfs eller vet hur man bemöter folk kanske ett yrke som innehåller att faktiskt prata med folk. Jag som kund, besökare, resenär eller whatever ska ha ett trevligt bemötande, punkt.

Och framförallt kära västtrafik, jag blir inte behandlad på värre sätt än av er personal. Framförallt era kontrollanter. På tåget hem till Göteborg idag blev jag tvingad att visa mitt ID i bevis på att jag skulle ha en ungdomsbiljett och inte vuxen? Det är otrevlig service och jag är så trött på det, ärligt talat? Har ni ens ambitioner för att förbättra er service? Hur fungerar en arbetsintervju hos er? Om personen är trevlig i sig kommer inte på fråga kanske? Pga brist på personal? Ni har absolut bra personal också! Men allt för få kan jag tycka.
Argumentet att alla har dåliga dagar kan inte ens komma på fråga, för det är inte ens ett argument. Om du som jobbar som biljettkontrollant vaknade upp på fel sida ger inte det dig någon rätt till att ta ut det på mig. Du som kontrollant eller busschaufför ger ett företag ett ansikte utåt då du är anställd där. Absolut är det inte rätt som resenär att komma med en otrevlig attityd mot dig. Men jag förstår att vissa tappar respekten för er som jobbar med ett västtrafik-märke på er, för ni har så otroligt många otrevliga kollegor som "provocerar" fram det otrevliga bemötande från resenärer.

Ett av allt för många exempel på otrevlig personal, om du inte har hyfs eller inte vet hur man bemöter människor, jobba inte med folk, jobba inte med något socialt som innehåller att faktiskt prata med någon, tack.

Likes

Comments

Sitter just nu i hallen och "pluggar"! Vart här i ca 1h efter att blivit avsläppt av Sofias mamma från centralen. 2h buss från Jönköping efter en inte så bra placering i gymnasie SM haha, vi kom sist<3

Kan dock inte påstå att vi är dåliga då vi vann hela VM kvalet och representerade Sverige förra året men både vi och killarna lallade endast denna helg. Vi satsade mer på en snygg jappe än vinst typ haha, roligt hade vi iaf!

Så otrooooligt trött men ska kämpa igenom kvällens träning! Kanske blev en sovmorgon imorgon... får se!

puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Jag skulle verkligen lägga ut detta inlägget igårkväll men somnade med telefonen i handen haha. Efter 5h NP åkte jag till hallen och började plugga där, var tränare, tränade själv, va ganska slut efter de. Men Nardos frågade om jag ville hänga med ut och springa senare på kvällen och självklart tackade jag ja<3 ca 5,5 senare är båda ganska trötta, så vi tog vagnen hem haha...

Hur gick matte NP då? Vet iaf att jag redan åtminstone fått 1 fel då alla andra har svarat samma, men något helt annat än mig :) Detta händer verkligen 9/10 ggr haha. Idag har jag iaf inte planerat in att träna but who knows..;) syntest inför körkortet och nya glasögon är i alla fall inbokat, behöver verkligen ett par NU. Tror mina ögon har bidragit en del till tröttheten, dem gick ju i sönder ganska stort efter olyckan men jaja, nya får inskaffas!

Hoppas alla får en bra och inte allt för regnig tisdag, pusssss

Likes

Comments

Jag känner mig verkligen inte förberedd inför matte NP imorgon och jag är lite för lugn med tanke på situationen. Jag har verkligen prestationsångest och MÅSTE VARA BÄST. Fråga vem som helst i min klass hur idrottslektionerna ser ut, blodigt allvar. Men när jag vet att jag är dåligt på något som ex matematik, I couldn't care less. Förstå mig fel, självklart bryr jag mig om att få lära mig och få ett bra betyg men jag lägger inte manken till 110% så mycket som jag borde bara för jag vet att jag inte är bra på det. Jaja imorgon lär jag vara taggad och igång!

Cyklade även idag från och till skolan, känns ganska lugnt mitt inne i stan men det blev ganska direkt jobbigt när man kom ut på vägarna typ, aja en process!

Ska återgå till mitt pluggande nu, puss

Likes

Comments

Haha oj vad jag ba försvann härifrån, but I'm back! Har inte haft någon energi till att göra något annat än det jag måste (ex skola, träna), det tog verkligen hårt på en att bli påkörd, grädden på moset typ.
Har ba försökt att må bra efter olyckan men det är svårt när man bara vill gå andra hållet och storgråta när man kommer till ett övergångsställe eller korsning. Sekunden jag kommer ut i trafiken ökar min puls x1000 i totalllll panik. Men aja de är väl ba att bearbeta typ, segt :///

4 dagar kvar av viloperioden nu iaf, vi fick 11 dagar innan nya DJ officiellt drar igång. Det har vart så skönt med vila faktiskt, va inte redo att börja så tidigt som jag gjorde efter olyckan egentligen så vilar väl lite nu på efterhand haha.

Förra söndagen var jag, Simon och Amanda ute på vägen i typ 3h sammanlagt, va inte lika illa att sitta i en bil som att vara utanför den haha. Det var verkligen mysigt och jätte fin utsikt hela vägen, älskar våra roadtrips <3

Kul att vara tillbaka iaf, natti natti puss puss

Likes

Comments

Hurrrrr fin dag kan man ens ha med dessa tjejer?

Idag har vi myst, käkat massa jordgubbar mm, gått en super trevlig promenad i detta otroliga väder, och även insett att vi alla 3 missat både redovisning och prov imorgon så vi drog hem och började kvickt plugga :))))

En av mina favorit dagar är dagarna då vi bara är och har de bäst, som idag <3 älskar er jullan o naddan <3 #cringe

Likes

Comments

Ny inköpta hörlurar och matchande skal från Happy plugs.

Haft ett par hörlurar från Happy plugs innan och dem är bra, finns i väldigt snygga färger dessutom;)

Likes

Comments

En dag på stan igår med dessa godbitar, blir inte bättre än så ;)

Likes

Comments