View tracker

Okej, nu ska jag försöka! Jag vill verkligen bli bra på sånt här! Från och med imorgon ( tisdag 29 mars) ska jag blogga minst en gång per dag! Fett!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon mina fina!
Ja vi alla vet ju vad som hände igår med Paris!
Tänker inte skriva något stort eftersom nästan alla vet vad som har hänt! Så därför går vi in på lite roligare saker! Idag så har jag lite saker att göra, jag ska snart till mall of scanidavia (Nordens största köpcentrum som ligger i Solna, Stockholm)  Dit ska jag och mamma och kolla lite, sen så ska jag på min systers match ute i barkaby, lycka till Älvsjö! 

Vad ska ni göra idag? 

Kram 

Likes

Comments

View tracker

Helt sjukt att det bara är 21 dagar kvar, 21 dagar kvar till England. känns som att jag nyss var där, fast det egentligen var 1 år sen! I England i år så kommer det bli nästan som förra året, shoppa, äta, skratta, frysa MEN,i år kommer det inte bli någon fotboll, iallafall inte för mig. Min syster och min pappa ska gå och se Manchester United på Old trofford som jag och pappa gjorde förra året. Men det fanns tyvärr bara 2 biljetter, men medans dom är på fotboll så passar jag och på mamma på att shoppa och fixa lite julklappar!


Likes

Comments

Hit och dit med allt bloggande! Men efter att min syster (Ohmanmoa är på nouw) skapade en blogg och den blev riktigt bra så tänkte jag försöka mig på dehär! Lite kort om mig, jag är en tolvårig tjej från Stockholm som älskar att shopping, mat, mode, smink och lite hästar på de, perfekt kombination enligt mig :)))
Tänkte ju såklart blogga om mina intressen, min vardag och lite annat kul!
Har även en youtube kanal som heter Tilda Öhman!
Kram!

Två bilder på mig👆🏼

Likes

Comments

Hejsan alla!
Jag har bloggat förut på Devote.se
Men ville testa något nytt,typ:)
Jag har en youtube kanal som heter : Tilda Öhman!
Kolla jätte gärna in den;)
Detta var lite kortfattat om hut det ligger till
Vet inte om jag kommer fortsätta här, annars kan ni hitta mig på tildaohman.devote.se

Kram

Likes

Comments