Safia

Har hängt med Tilda idag. Flabbade och babblade gjorde vi som vanligt. Planerade sommaren och kom fram till två så roliga saker att vi båda satt och smålog som två töntar.
Jag är så glad att jag hittat Tilda. Hon är verkligen min klippa. Vi är så lika men ändå så olika. Och att jag ska få göra så mycket hyss och skapa så många fina minnen med henne i sommar gör mig varm i hjärtat.
💗💗 kjæresten min 💗💗

Likes

Comments

Tilda

Vill se dessa två filmer so bad, speciellt den första!!

Likes

Comments

Safia, Tankar

Tänkte uppdatera er lite om mitt mående och hur allting är i dagsläget. Då detta är en del av mig just nu (inte för alltid) är det inget jag skäms över att prata om. Och det vill jag inte att någon som är i samma sits som mig ska behöva göra då psykisk ohälsa är lika vanligt som råka ut för en förkylning, om inte vanligare.

Jag kämpar på idag, jag försöker men det är banne mig inte enkelt, och det vet jag att det inte kommer vara heller. Har iallafall fått jättefint stöd från skolan och min mentor. De har ordnat att jag fått en anpassad studiegång vilket innebär att allt som har med skolan att göra anpassas efter vad jag klarar av. I mitt fall innebär det att jag gör mycket inlämningar och gör mycket hemifrån.
Nu tänker säkert vissa "fan vad chill att inte behöva göra massa prov och chilla hemma istället för att vara i skolan". Nej det är inte chill någonstans. Blir jätteledsen när jag tänker på att jag inte har haft en "vanlig" gymnasietid eller att jag inte är i skolan varje dag som jag egentligen borde.
Anledningen till varför jag har mycket inlämningsuppgifter är just för att jag inte kan läsa/lyssna under längre perioder utan att jag kommer iväg i andra tankar. Därför har skolan löst det för mig på så sätt att jag har möjlighet till att få allt material på ljudbok och istället göra inlämningsuppgifter på det som är möjligt.
Har även fått tid hos en ny psykolog som jag ska börja gå hos i början av januari, ökad dos av min antidepressiva medicin och ångestmedicinen är insatt igen. Så det är mycket för min lilla kropp att bryta ner. Men förhoppningsvis börjar min kropp reagera snart.

Varför det är jobbigt för mig att exempelvis ta mig till skolan är dels bussresan. Att behöva stå vid busskuren med massor av andra människor för att sedan knuffas och puffas i hopp om att komma på den fullpackade morgonbussen först och få en sittplats. Jag klarar inte av det. Får panik.
Matsalen. Samma sak där. Massor av folk, trängsel och att känna sig utstirrad.
Sen finns det "småsaker" (som kanske egentligen inte är så små) som bidrar till min ångest.
Det handlar inte om lathet, det handlar om; för min del, att ogilla sig själv såpass mycket att man i vissa sammanhang inte klarar av att vara bland människor. Jag kan få ångest efter jag sagt en mening i en konversation och sedan efter tänker jag på vad jag sagt i kanske en halvtimme efter vilket i sin tur leder till massa andra tankar och sedan kommer en våg av ångest.

Detta mående är skitjobbigt för det är ju inte jag. Det är inte jag som person någonstans. Jag är ju framåt, pratglad, älskar utmaningar, vill alltid göra det bästa i från mig och är glad på livet hela tiden. Men som jag sa är min psykiska ohälsa en del av mig just nu, inte för alltid. Jag kommer tillbaka.

Ikväll ska jag till Alex och mysa. Vi ska äta max och kolla film, what a great friday. Saknar sönder mig efter honom. På tal om att sakna, Tilda saknar jag också, mkt mkt.

På måndag tar jag nya tag. Nu: plugg.

Likes

Comments

Safia

SUMMERBURST!!!!! Wow verkligen w to the ow vad taggad jag är. Att uppleva detta kommer vara som en dröm då jag får spendera två dagar med världens bästa bästis, massa DJ:s, god dricka och förhoppningsvis strålande sol. Nu får tiden gärna springa iväg mot studenten och bursten!!!!

Bilder från Google.

Likes

Comments

Tilda, Foto

För några veckor sedan så fotade jag och Emelie ett modereportage till en skoluppgift. Resultatet blev exakt som vi ville ha det och vår modell var så duktig! Här är en av våra looks till modereportaget, kan visa de andra sen också om ni vill :)

Likes

Comments

Safia

Pratade med Tilda ikväll och vi LOVAR att bli bättre på detta med att uppdatera.
Hänt mycket sen sist men det tar jag en annan gång, eller inte hoho skämt å sido men man ska leva i NUET och därför ska jag berätta om kvällen.
Firade nämligen Emelie som fyllt 17 och har haft det SÅ kul, åh vad jag diggar hemmafester ändå. Sitter på tåget nu påväg till Alex.
Så summan av kardemumman får denna lördag 10/10.

Likes

Comments

Tilda

Bilder från helgen, är så trött att jag inte orkar beskriva bilderna. Gör er egna uppfattning, kul

Likes

Comments