Header

För det är ingen lek, jag behöver inte vinna, jag behöver inte vara igenkänd av alla. För det är inte viktigt, i alla fall inte för mig, för jag vet vem jag är, hur jag vill vara, jag är nöjd med mig själv och det räcker. Jag är mig själv och ingen kan ändra på det. Jag klarar mig med några få vänner, jag behöver inte fler.

Jag bryr mig inte om vad dagens normer säger, att vara populär, att alla ska veta vem jag är och att jag ska ha hundratals vänner. Jag försöker inte anpassa mig för att alla ska tycka om mig, jag tänker inte sluta vara jag för att anpassa mig för dig eller någon annan. För för mig räcker fem, tio vänner. Vänner som står mig riktigt nära för att jag är jag och för att dem tycker om mig som jag är. Don't get me wrong, jag älskar att träffa nya människor, prata med andra och att vara social. Det är något av det bästa jag vet, trots det behöver jag inte känna alla och alla behöver inte tycka om mig, för det är inte viktigt.

För jag bryr mig inte om vad du tycker om mig, det spelar ingen roll, för jag kommer inte ändra på mig. Jag bryr mig inte om vad du säger bakom min rygg eller om du skriver en spydig kommentar på sociala medier eller sms. Jag bryr mig inte om du ger mig massa blickar på stan, jag bryr mig inte. För jag är jag och inget du gör eller säger kan förändra det! Jag tänker inte göra något för någon annan, vill jag ändra något, då gör jag det för min skull, inte för din eller någon annans. För det är ingen lek, jag behöver inte vinna, för det är inte viktigt för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

+

De bästa med hösten är att kunna tända ljus, älskar ljus av alla slag och jag tycker det är så mysigt nu när de börjar bli mörkt ute.

Älskar när det är mörkt, blåser och regnar och man ligger hemma i sängen, tittar på film/serie med en gosig filt och te.

Alla tjocka varma mysiga tröjor som man kan plocka fram.

De fina färgerna på alla löv och all natur, det är en så mysig känsla på något sätt att se allt ändra färger, tycker det blir så vackert.

+

-

Jag avskyr kylan, så jobbigt att det från en dag till en annan kan skifta från okej till svinkallt. Det värsta är att solen lurar en oftast till att det är varmare än det faktiskt är.

Jag tycker inte om att det blir mörkt så tidigt, även om jag bara ska gå korta sträckor, tycker det är så obehagligt.

Mörkret gör att man blir så trött, jag får verkligen inte samma energi till något nu som för några månader sedan.

Vid denna tiden, lyckas jag alltid bli sjuk och det lyckas alltid hålla i sig allt för länge, vilket verkligen INTE uppskattas...

-

Likes

Comments

Från 9-15 idag har vi suttit med vårt gymnasiearbete, efter halva tiden blev man hyfsat trött i huvudet. Svårt att fokusera, ge fullt och sitta framför en dator flera timmar. Blev en kort tur på stan efter skolan för att försöka hitta något till halloween, men har sååå svårt att hitta något... Blev hem en kort stund sen iväg och jobba, gick bra. Bestämde mig för att stanna kvar i salen efteråt, var så skönt att vara där själv en stund. Bara dansa, bästa som finns ❤️

Likes

Comments

Efter en kort, hyfsat lugn dag i skolan, en kort sväng hemma för att ta det lugnt är vi i konserthuset och det är dags för modeshow. Vi kom hit vid 17, sedan dess har vi mest stått, tittat och inte gjort alls mycket. Det började vid 19, redan paus så hoppas det är klart snart. Vill faktiskt bara hem idag, hem och ta det lugnt och sova. Har av någon anledning inte alls varit taggad eller sugen på detta idag, är fortfarande inte av någon anledning. Men det kanske, förhoppningsvis ändras när vi väl står uppe bakom scen och ska gå på.

Likes

Comments

Jag vet att jag är en sådan person, en sådan som alltid vill det bästa för alla, som ibland, oftast, tar dem och deras problem före mina egna. Jag vet att det både kan ses som bra och väldigt dåligt, men sådan är jag. Jag mår dåligt, dåligt av att veta om någon jag känner inte mår bra. Jag vill alltid finnas där, göra vad jag kan, i hopp om att dem ska må bättre, i alla fall lite bättre.

För dem flesta, för min familj och mina närmaste vänner, för dem skulle jag göra allt. Allt för att dem ska må bra, allt för att visa att jag finns där, bryr mig och stöttar dem. Jag förlåter dem ibland, oftast, nästan alltid för saker som dem har gjort trots att det sårat mig. Trots att det sårat mig ger jag dem en chans, jag ger dem en chans för det tar för mycket energi att bråka. Jag gillar inte att vara arg, att bråka eller vara ovänner. För mig, för mig känns det alltid bättre, nästan alltid, oftast bättre att förlåta det, ge nya chanser.

Jag ger människor chanser, chanser som jag kanske inte bör, ibland för många, för jag tror att det ska bli annorlunda. Jag tror att allt ska lösa sig och bli bra om jag ger alla en extra chans. Den extra chansen jag kanske inte skulle gett, den extra chansen som jag konstant fortsätter ge, ge samma person. För jag vet, jag hoppas, jag tror att den personen jag lärde känna eller den personen som möjligtvis finns inners inne ska visa sig. Ibland löser det sig, ibland, oftast har den extra chansen bidragit till något bra. Men ibland, sällan, men det händer ger jag chanser i onödan, för många till samma person, som i slutänden sårar och sätter sina spår.

För jag är inte heller den som dömmer dig förrän jag känner dig, förrän jag vet vem du är som person. Jag vet att detta också kan ses som dåligt, men också som en bra egenskap. Att inte falla för grupptrycket, tycka som alla andra bara för att dem vill det. Utan att skaffa en uppfattning, en uppfattning om vad jag tycker och efter mina tankar, det jag tycker ge min åsikt.

Jag dömde dig aldrig, inte förrän du gav mig en anledning.

Jag står upp för vad jag tycker, för jag har faktiskt gett dig en chans, för många antagligen och antingen, aningen har du tagit chansen eller sumpat den. Men det var upp till dig, upp till dig att ta det beslutet.

Likes

Comments

Nu är jag så trött, helt slut, vet inte varför, blev en kort kort sväng i skolan, 2,5h jobb och resten av dagen har endast bestått av att ta det lugnt. Förstår inte varför jag är så trött, känner mig dock ännu inte helt hundra i kroppen sen jag va sjuk förra veckan så kan ju kanske bero på det med, haha. Men nu ska jag bara ta det lugnt, duscha, plugga lite och lägga mig i sängen och titta på serie resten av kvällen, ska bli så skönt😍

Likes

Comments

Det är inte många måndagar jag faktiskt säger att jag har sovmorgon. Oftast är jag ledig och då känns det bara som ännu en helgdag. Men idag ska jag faktiskt iväg en kortis till skolan, börjar 14.15 så ändå helt okej, så skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Känns som om jag hunnit med en hel del då jag vaknade hyfsat tidigt, har hunnit städa lite, sminka mig, ta bilder, ätit i lugn och ro och allt sådant. Så skönt, men känns som om morgonen bara sprungit iväg för nu är det snart dags att bege sig mot skolan. Möjligen att det även blir några timmars jobb i eftermiddag också!💕

Likes

Comments

Gårdagen slutade så bra och gästerna vi hade hemma var så trevliga! Blev StarWars och massa prat, trevligt i vilket fall. Men idag blev det att få upp tidigt för att jobba, slutade 15.15, blev hem vila äta och iväg igen. Blev en kort tur till konserthuset, vi ska vara med i någon modevisning, delade åsikter om vad jag tyckte om det. Så vi får helt enkelt se... Hopps ni haft en kanonhelg💕

Likes

Comments

Blev en kortare promenad på ungefär 30 min, för att komma ut lite. Men usch vad det är kallt, fint visserligen, men saknar värmen redan... S blir att sätta sig framför brasan en stund nu och värma sig😍

Likes

Comments

Att vakna upp tidigt och dessutom vara trött utan att kunna somna om är inte bästa starten på dagen. Så blev att ligga kvar i sängen ett tag. Frukost och nu ska vi strax iväg och bara uträtta några små ärenden. Resten av dagen blir det nog bara att ta det lugnt, det skulle komma några gäster ikväll, men annars ska det bli en lugn dag💕

Likes

Comments