Många gånger besökte vi Alicante, blivit lite som en tradition.

La vila joiosa

Tyvärr bara två bilder från världens vackraste stad, Altea, men vi bara njöt av dess skönhet!!

Hej alla läsare. En liten återblick till en av de bättre somrarna i mitt liv är dagens inlägg. har inte riktigt kommit in i rutinerna när det kommer till blogg och sådant därav ett ganska tråkigt inlägg. Börjar ju bli höst nu, till och med vinter så ett sjukt opassande inlägg dessutom. Men men, man får börja någonstans.

Jag kan ju kanske istället berätta lite om min dag. Det har varit en väldigt bra dag faktiskt, inte ofta jag säger så men vi var på gymnasiemässan med klassen imorse vilket var väldigt kul. Det var en helt ny värld även om jag tänkt på det här med gymnasium väldigt mycket. Efter denna dag vet jag nästan redan vart och vad jag vill gå, jag kanske ändrar mig, har ju faktiskt nästan två år men vi får se vad som händer. Efter det kom vi tillbaka till skolan, hade lite lektioner och slutade efter det. Hade en liten snabb löpträning i det kalla och regniga vädret och tog sedan en snabb dusch efter det. Nog om mig idag, säger godnatt så får ni ha en bra dag imorgon.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mästerkocken Alma gjorde en fantastisk tomatsås.

Lyckopillret!

Välkomna alla läsare, till ännu en ny blogg. Har haft några hundra tidigare, men nu tar vi nya tag. Idag var det ingen jobbig måndag då jag först hade sovmorgon, och som grädden på moset också halvdag vilket resulterade till bara en timmes skola. Efter skolan kom jag hem, sen kom mina fina kompisar och vi gjorde en god pastasås till lunch. senare har jag handbollsträning och jag är super taggad på en ny vecka. ha det så bra!!

Likes

Comments