Hej! Helt sjukt hur tiden går så fort nu under julen/nyår. Känns som igår när man satt i 25+ grader och solade. I övermorgon börjar vi på ett nytt år och det känns skönt. 2017 har varit ett väldigt bra år för mig men 2018 blir ett nytt år med helt nya mål och möjligheter. Det här året kommer jag inte hinna göra en "Mitt 2017" har verkligen bara haft en "slapp-vecka". Har kollat på filmer och serier nästan hela dagarna. Här kommer några bilder från idag som jag fotade.

Hoppas ni får en super bra dag imorgon och till alla er som haft ett dåligt år så är det bara en dag kvar på året! Puss

(Det här blir sista inlägget i år)

Likes

Comments

Inlägget innehåller reklamlänkar

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an

Tycker verkligen myskläder är det mysigaste som finns! Att komma hem från skolan och bara sätta på sig ett mysset , så skönt! eller att gå i sköna myskläder hela helgen! Som ni ser är alla länkar från Lindex och det är för att de har så sjukt fina myskläder där. Gillar ni när jag gör de här slags inlägg? Kommentera vad ni tycker. Hoppas ni får en jätte bra lördag! Puss

Likes

Comments

Hej bloggläsare!
Idag har jag julpyntat mitt rum & även resten av huset. Som ni säkert sätt i titeln så ska det här inlägget handla om ”första advent”. Idag är det ju första advent och om bara tre veckor så är det ju julafton. Som jag tror många av er ser fram emot. Älskar julen/vintern för att det är så mysigt. Man kan bara sätta sig i en filt och läsa en bok eller tända en brasa eller nåt annat mysigt. Nu när jag sitter och skriver om julen/vintern så kom jag och tänka på att jag kanske skulle göra ett inlägg ” 10 mysiga tips på vintern/julen” vet inte om ni skulle gilla det? Skriv gärna i kommentarerna vad du skulle tycka om det.

Nu ska vi snart börja laga middag & jag tänkte avsluta det här inlägget här.

Hoppas ni får en super mysig söndag! Puss

Likes

Comments