NÖJE

Är du Mörkrädd? då har du din lösning här. Du fixar det snabbt med en mobil och ett glas vatten. 

Du tar bara ett glass vatten och fyller med vatten och en mobil (vet inte om det funkar på andriod men det går med iphone)

​och så sätter du på ficklampan på mobilen 

och såsätter du undersidan på glasset mot lampan och så har du en helt egen och unik nattlampan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

SEMESTER, BÅTEN, MIN DAG

Sandhamn
Idag har jag och familjen varit i Sandhamn. Vi tog färjan från Vaxholm till Sandhamn. Det tog ungefär 1 timme och åka ditt. Det var väldigt fint där. Vi började med att vi tog en liten promenad sen gick vi till poolen och badade. Det var en väldigt bra pool Men det enda som var dåligt var att om man har små barn så var det väldigt jupt. Sen gick vi och åt mat på Strindbergs caféet. Sen tog vi färjan tillbaka.
/
Sandhamn
Today me and my family has been in Sandhamn. We took the ferry from Vaxholm to Sandhamn. It took about 1 hour and go yours. It was very nice there. We started with that we took a little walk then we went to the pool and bathed. It was a very good pool but the only thing that was bad was that if you have small children so it was very jupt. Then we went and ate food on strimbärjs cafe. Then we took the ferry back.

Likes

Comments

BÅTEN, MIN DAG, SEMESTER


Hade ännu en dag i båten. Idag var vi i Finnhamn och hade en rolig dag där. Det var väldigt kallt i vattnet men jag hoppade i. Det enda som var lite dåligt var att det var 1km till restaurangen.

Finnhamn | Day 3 of the boat
Had even a day in the boat. Today we were in Finnhamn and had a fun day there. It was very cold in the water I jumped in. The only thing that was a bit bad was that it was 1km to the restaurant.

http://www.finnhamn.se

Likes

Comments

INSPERATION, MIN DAG, NÖJE, BÅTEN, SEMESTER

Nässlingen

Hade en jätte mysig dag i Nässlingen. Det fanns en strand en bra gästbrygga och mycket mer. Frukosten och middagen var väldigt god. Det var inte jätte stor men det var väldigt mysigt.

/

Nässlingen

Had a very nice day in the Nässlingen . There was a beach a good guest dock and much more . The breakfast and dinner was very good . It was not very big but it was very cozy.


Likes

Comments

DAGENS OUTFIT, inköp, outfit

Ett nytt inköp En grön bomber jacka. Nu har jag köpt mig min första och enda Bomber jacka. Jag provade den några gånger i butiken innan jag köpte den Och nu ÄLSKAR JAG DEN. Den är inte bara snygg utan skön och det är perfekt att den har en ficka man kan lägga mobilen i. Om någon undrar tog jag dom här med Systemkameran.

/A new purchasing a green bomber jacket. Now I have bought me my first and only Bomber jacket. I tried it a few times in the store before I bought it and now I LOVE IT. It is not only stylish but comfortable and it's great to have a pocket you can put the cell phone in. If anyone is wondering, I took them here with System camera.

Likes

Comments

FOTOGRAFI, MIN DAG, NÖJE

Vi var ute med båten i torsdags och hade en underbar dag vi åkte in med båten i stockholms skärgård. och vi hade det väldigt mysigt. Vi åkte under en jätte fin bro som jag fotade. Bilderna är tagna från ena sidan av båten.

/We were out in the boat last Thursday and had a wonderful day we went out with the boat in the Stockholm archipelago. and we had it very cozy. We went for a very nice bridge that I photographed. The pictures are taken from one side of the boat.

Likes

Comments

MIN DAG, NÖJE

Hadde inte så mycket att gör så jag tog några Snapchat bilder ni kan följa mig på @mathildamagnuss på Snapchat. Har inte uppdaterat på länge men idag kom något litet det kanske kommer upp något nytt senare!

Likes

Comments

INSTAGRAM, INSPERATION, FOTOGRAFI

Det här är några bilder ifrån Naturen. Hade en väldigt bra dag och nu är vi äntligen klara med målningen av husse. Tog lite bilder med kameran. Glom inte att följa min nya Instagram som heter @tildan.se men det betyder inte att jag kommer sluta uppdatera min andra Instagram @magnussonsmathilda. min tildan.se Instagram kommer jag att lägga upp lite frågor om bloggen och när det kommer ut lite inlägg.

Likes

Comments

HÖGTIDER, mat, MIN DAG, NÖJE

Idag är det midsommardagen och jag är väldigt trött efter igår när jag var uppe till halv tolv. Jag har ätit god lunch från igår och som en liten efterrätt några meloner. Har du gjort något rolig idag kommentera. och glöm inte bort att jag hat gjort ett inlägg där man bara kan läsa om hur man kommenterar och gillar länken dit finns här nere . Men nu har jag bara en sak att säga HA EN RIKTIGT BRA MIDSOMMARDAG.

LÄNKEN TILL INFORMATIONEN OM GILLA OCH KOMMENTERA​

http://nouw.com/tildanM/information-for-dom-som-inte-vet-hur-man-25734155

Likes

Comments

WWW.TILDAN.SE

INSTAGRAM MATHILDAWIIILMA AND TILDANSE

TWITTER TILDANSE

SNAPCHAT MATHILDAMAGNUSS

START TO BLOGG 16 NOVEMBER 2015