Behöver skriva av mig lite om min sinnesstämning just nu känner jag. 
Låg i soffan och kollade på film med Emil och Camilla, vi såg Hotell Rwanda. Det är en film som i princip enbart handlar om inbördeskrig,  mord och misär. Jag var alltså tvungen att lämna för att jag mår så psykiskt dåligt av vetskapen att sådana saker faktiskt än idag föregår. Att se en vision av en verklig historia och bara dränka sig i sorg, det är ingenting för mig.
Jag tror att anledningen varför jag har så svårt att se thrillers, skräckfilmer och liknande är för att jag lever mig in till 100% i vad som händer i filmen, men vanligtvis kan jag iallafall trösta mig med att det inte är på riktigt. 
Händelserna i denna film har inträffat, liknande situationer existerar, och det finns ingenting värre än sådan grymhet. Ingenting som jag någonsin genomgått tåls att faktiskt jämföras med människor med liknande erfarenheter som på filmen. 
Jag känner tyvärr till ett flertal personer som har så sjuka livshistorier att dela med sig av, och all respekt till dem. För att de överhuvudtaget har så liten som en skvätt godhet och livsglädje kvar i kroppen. 
 
 

Likes

Comments

“I have the deepest affection for intellectual conversations. The ability to just sit and talk. About love, life, anything, and everything.”

Likes

Comments

Idag är det äntligen dags! Vi tar emot Alingsås KIK hemma på Tingevi klockan 15.00 och där bjuds det på kämparglöd kan jag lova! Vi är sjukt taggade så om det inte slår gnistor så är ni på fel match kan jag lova!
Som vi alla har kämpat för och längtat efter denna dag! Hoppas jag ser er där!!!
 
 

Likes

Comments


Hejsan!
Sitter just nu brevid min farmor i soffan och tittar på Sveriges yngsta mästerkock! Anledningen till att hon är här är den att pappa och dom fixar hennes sovrum hemma hos henne så hon ska vara här i några dagar. 
Förövrigt så hostar jag mest på här, så det rullar väl på som innan typ. Är så jäkla slemmig i halsen och har ju rethosta, och någonting som tydligen skulle funka (och faktiskt gjorde för stunden) är 100 g mörk choklad. Så både igår och i förrgår tryckte jag i mig en hel chokladkaka. Båda gångerna med lakrits, och kan meddela att Anton Bergh har godare än Marabou. 
Hoppas ni har det bra så skriver jag någon dag, puss!

Likes

Comments

Kul att gå och lägga sig nu, sex timmar innan jag ska gå upp! 
Iallafall så tänkte jag kort gå igenom de senaste.. 
I princip hela förra veckan var jag sjuk med ont i halsen, troligtvis feber och allmänt slö! Därför tränade jag inte torsdagen för att försäkra mig om en frisk kommande vecka (dvs idag och framåt) men blev tyvärr bara värre. Trots otaliga koppar te (fyra stycken) så har jag fortfarande halsont samt hosta. 
Iallafall stoppade inte min sjukdom mig från att varken gå till skolan eller kick-offen! Skolan var tråkig men kick-offen var bra. Med lekar på dagen ihop med alkohol där vårt lag lyckades komma sist så var alla 60 gummor och gubbar redo för bussresan som skulle ta oss så långt till Götas disponentvilla. Fint var det där med god mat och mycket dans, tyvärr ville folk byta låt upprepade gånger varje minut vilket ibland störde stämningen men allt som allt så var det himlans trevligt! Full och nöjd gick jag sedan hem till Emil och sov. 

Sedan dess har jag mest slappat förutom idag när jag var i skolan och efter det tränade då. Nu ska jag sova eftersom det imorgon väntas en ny dag då jag dessutom ska ha hand om lagets instagramkonto, eftersom det är min tur i ordningen att bli presenterad för offentligheten som spelare! 
Hoppas ni alla sover gott och drömmer sött, godnatt! ?

Likes

Comments


Låt som när du är ledsen sörjer till?
Haha.. High hopes med Codaline blir jag alltid deppig när jag hör för att jag kopplar den med dåliga saker.

 

Beroende av:

Helt ärligt så tror jag att jag är sockerberoende, helt sinnes vad mycket sötsaker vad jag alltid äter. Sedan så kan jag väl kanske inte påstå att jag är beroende av Emil, men nära på. Mitt humör är iallafall beroende av honom, blir ej lika glad utan honom.

 

Vem behöver du mest just nu:

Alltså, Emil är ju brevid mig just nu så gällabde honom går det ingen nöd på mig. Men kanske min syster eller något? 

 

Vad tror folk om dig?

Fått höra allt för många gånger att jag ser så jäkla arg ut och att innan folk lär känna mig så tror dom att jag är världens mest dryga person. Men när dom väl lär känna mig så säger dom att jag är en vänlig liten prick! 

 

Stämmer det?
Nej, det tror jag inte. Hoppas verkligen inte att jag är dryg, för det är ej med min mening.

 

Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon och min kropp ligger nog ganska lika, möjligtvis mitt hår men det hör jag inte så ofta längre, de va mer när jag var 15-16!

 

Brukar du skratta för dig själv?
Det händer faktiskt ibland, men då ska det vara något riktigt roligt!

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
"Dukat"

 

Nästa mål i ditt liv:
Att stressa ner.

 

Hur svarar du i mobilen?
"Ja hallå?" Är väl medveten om att det är ett dåligt sätt att svara på, haha..

 

Vem ringde dig senast?
Mamma

 

Antal timmar sömn inatt:
10

 

Tycker du om din pappa?
Det är klart jag gör, pappas flicka.

 

Brukar du komma i tid?
Beror på, men ja det brukar jag nog.  

 

När mår du bra?
När jag är med Emil eller mina fina vänner mår jag som bäst. ?

 

Hur känner du dig nu?
Jag mår bra men är lite sjuk så det är ju tråkigt såklart. Men med en rolig dag som väntar så känns det bra! 

 

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart, helt klart. Fast har mycket vita tröjor visserligen.. och klänningar.

 

Var du aktiv i skolan?

Jag är väl aktiv, tror jag. Inte massa elevkårsengagemang men jag bryr mig ju om skolan och är med på lektionerna liksom.

 

Favoritdryck på morgonen:
Juice.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Elva-tolv..

 

Är du blyg?
Nej, det skulle jag inte säga haha.. Fast det beror på i vilka situationer.


Sysslar du med någon idrott:
Ja! Fotboll är ju änna det mitt liv år planerat efter typ.. Haha!

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Aldrig hänt mig personligen, även om man känt attraktion från början. Sedan finns det ju personer som påstår sig upplevt det.

 

Är du bortskämd?
Beror på helt hur man ser det, men ja det är jag absolut. Jag får så mycket kärlek från alla håll och kanter. Mina föräldrar älskar mig mer än de älskar sig själva och min pappa gör verkligen allt för mig. Även om han inte har alla pengar i världen så ger han mig allt han har. ?


Likes

Comments

Hej där! Ligger i sängen och tar det lugnt med min andra familj, familjen L. Vi har det bra men pling är saknad ska ni veta, den sista medlemmen. ?
Vi har hunnit träna, äta och sola idag men nu är tanken att vila/sova en stund innan träning numero 2. Idag blir det lugnt men imorgon är det party! Efter matchen som vi ska spela mot ett norskt lag så ska vi fira den väntade vinsten och ha det himlans kul överlag, de bestämmer jag förstår ni.. 

Personalen på hotellet tycker inte om oss verkar det som.. Dom var otrevliga från början men nu när vi fått så mycket klagomål så är dom ännu värre haha. 

Jaja nu ska jag sova en stund, trött som ett as då folk lät hela natten.. puss på er

Likes

Comments

Åker vi till Landvetter flygplats där samlingen är. Strax efter tio ikväll går planet och då är det äntligen dags för Turkiet och träningsläger! Det ska bli så kul och så som vi har jobbat för det här så är jag bannemej gött taggad! 

Just nu ligger jag i sängen med Emil och har precis vaknat. Förstår inte hur vi kunde somna eftersom att det inte var så längesedan vi gick upp och åt frukost men jaja.
Jag måste snart gå upp för jag har inte ens packat klart än, hehe. Funderar fortfarande på vilka skor jag ska ha med mig och vilka jag ska åka i.. 
Nu ska jag mysa lite mer med Emil eftersom att detta är det sista vi syns på tio hela dagar..  När jag kommer hem från turkiet så har han nämligen precis åkt iväg på sitt träningsläger i Danmark.. 
Ha det himlans bra vänner , puss!


Likes

Comments