Idag är det 1 månad sen sanningen kom fram. Jag trodde inte på något av det jag fick höra först, jag ville inte tro på det.
Jag hade varit på stan med min syster, läste det där meddelandet ”du borde prata med Marcus, han har en tjej som heter Angelica” jag ringde min syster direkt men hon svarade inte för hon var påväg hem. Ringde då mamma och bara grät. Jag minns inte vad jag sa till henne, minns bara att jag hade panik.
Jag skrev till Marcus, men han förnekade allt. Vilket nu kan se i mina sms.
Den där tjejen Angelica hade han beskrivit som en tjej som skrev till honom hela tiden och ville att de skulle bli ett par. Jag trodde på honom. Men jag hade en konstig känsla i magen sen dess, det var 2 september. Jag frågade honom rakt ut om han träffat någon annan, han nekade till det och blev väldigt arg på mig.
I flera dagar låg jag vaken på natten efter detta. Jag hade ont i magen, ont i hela kroppen. Låg och önskade att jag skulle vakna upp ur denna mardröm. Jag fick veta att han ljugit för mig i princip i 2 årstid. Sjuka släktingar och tillomed dödsfall.

Idag 1 månad senare är jag så mycket starkare. Det är fortfarande jobbigt ibland för det han gjorde mot mig gör fortfarande ont.
Jag vet inte om jag kommer kunna lita på någon igen, jag hoppas ju det, men det kommer bli svårt.

På tisdag fyller jag 29 år. Och ja, jag tycker det är jobbigt att bli äldre. Jag är ändå 29 och har precis fått veta att jag levt med en psykopat i 2 år. Så ja jag har åldersnoja, tiden går och jag är tillbaka på ruta 1. Jag ska bygga upp mitt liv på nytt och skaffa förtroende för någon ny. Men livet blir vad man gör det till, och jag ska gör allt för att avsluta 2017 på bästa sätt och starta 2018 som en ny starkare människa.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den andra lögnen, vad jag vet, är från maj 2016.
Vi skulle ut till en mysigt ställe för att göra pizzor och sen kolla på CL finalen tillsammans.
Jag var i Perstorp hos tandläkaren innan. Han skickade tidigt på morgonen och skrev att hans farmor fått hjärtinfarkt och inte visste om han kunde komma. Kvällen slutade med att han inte kom. Jag åkte och umgicks med mina vänner själv, med en oro för honom. För man vill ju inte att personen som betyder mest ska må dåligt.
Hans farmor har aldrig haft någon hjärtinfarkt. Så den lögnen har han dragit 1 gång till. Jag minns dock inte när det var. Varför han ljög och vad han gjorde istället har jag ingen aning om. Klart jag funderar på om han hade en annan tjej redan då, men jag vet inte. Kommer aldrig få veta det heller.
Otrohet är ett svek, men att ljuga för någon på det här sättet är ett helt annat svek.
Jag har aldrig varit med om något sånt här och känner ingen som har det heller. Har du som läser hört något sånt här tidigare? Kommentera gärna de i så fall.

/Tilda

Likes

Comments

När jag och M precis blivit tillsammans så åkte han till Thailand med sin familj. Jag åkte till Vemdalen strax efter för att fira nyår där med vänner.
Jag minns att han var avvaktande och inte hörde av sig på 3 dagar. Jag blev sjävklart fundersam. Pratade med de jag var iväg med om detta.
Tillslut hörde han av sig, han hade tydligen kass wi-fi där nere.
Jag vet att jag tänkte då att det var konstigt då jag faktiskt varit i Thailand 1 år innan och det fanns wi-fi överallt. Men brydde mig inte mer om det.
Men sen berättade han en sak. Han sa att han inte var den rätta för mig för att han inte kunde få barn. Jag tyckte det var så konstigt, hur vet man det när man är 24 år? & varför tänker han på barn när vi varit tillsammans i 1 månad?
Idag vet jag att även det var en lögn.
Idag kan jag bli så arg på mig själv över att jag inte tog beslutet att gå vidare där och då. För antagligen försökte han väl på något sätt få mig att lämna honom där, men jag vet inte. Varför inte bara säga det i så fall?
Jag valde att tro på honom för jag hade ingen anledning att misstro honom.
Jag vet att det inte hjälper att bli arg på mig själv, men försök sätta er in i min situation. Jag valde att stanna kvar hos någon som jag idag vet lurade mig totalt. Men jag visste ingenting då.

Jag får ganska ofta frågan om hur jag mår. Svaret är alltid olika. För att det går upp och ner. Jag saknar inte M, för jag vet helt ärligt talat inte vem han är. Men jag saknar det vi hade och den personen som jag blev kär i.

Likes

Comments

För 2 år sen pratade jag i telefon med M varje kväll. Jag minns att jag tänkte att det inte kan vara sant, har jag äntligen träffat en bra kille efter all otur man haft. Han var så snäll, rolig och bra på alla sätt. Jag minns att jag valde att inte berätta för så många om honom, för jag hade fått för mig att varje gång jag berättade om någon jag träffade så sket det sig. Konstig tanke jag vet, men man är väl skrockfull.
Vi pratade iaf, och tillslut sågs vi.
Jag minns kvällen den 9 december. Jag var påväg hem från ett julbord med jobbet och jag sa till min vän/kollega att jag tycker allt känns så bra. Så jag beslutade att jag skulle fråga M om hur han kände.
Gjorde självklart detta och han svarade att han kände samma som mig, att allt känns så bra. Jag minns också att jag av någon konstig anledning frågade om status på Facebook, han sa att jag självklart skulle ändra detta. Vilket jag gjorde.
Jag kände mig så förälskad i denna kille. Man fick ju självklart förklara en del då jag då bara hunnit berätta lite snabbt för familj och vissa vänner att jag träffat någon. Ingen trodde ju att det var så seriöst.

Det jag inte visste då var att hans vänner och obekanta fick ett helt annat svar än det jag gav mina. Jag vet idag att han redan då beskrev mig som en stalker, psykopat som han inte känner m.m. Detta sa han alltså om mig redan den 9 december 2015. Utan att jag visste något om detta. För som ni kommer märka trodde jag att vi hade ett vanligt förhållande fram till 1 november 2017.

/Tilda

Likes

Comments

Jag kommer använda den här bloggen för att skriva av mig i mina tankar. Det jag varit med om förtjänar ingen människa i världen.
Jag kommer berätta allt om våra 2 år tillsammans.

31 oktober var en helt vanlig dag i vårt förhållande, 1 november ändrades allt och hela min värld rasade. Han som jag trodde jag skulle köpa hus och skaffa familj med var någon helt annan än den jag trodde.

Jag behöver få ur mig allting, och innan jag fått någon att prata med får detta bli min terapi.

Likes

Comments