Nu är jag på väg hem från Stocholm ! Jag och min familj har bort på en camping lite utanför Stocholm den heter Gålöhafsbad det var en väldigt fin camping. Vi handa bra väder och vi var på Gröna Lund och alsång på Skansen !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På förmiddagen idag har jag varit och fikat på 2 röda hus. Det stället kan jag verkligen rekommendera dom har värdens godaste bullar och jätte goda belgiska våfflor med glass, grädde , Bananer och Nutella! Ikväll ska vi grilla lite och mina kusiner kommer på besök. Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Då var man hämma i Sverige igen. Vi kom hem typ vid två i natt så i dag blev det sov morgon. Jag har verkligen haft en toppen vecka! Hoppas att ni också har haft det!

Likes

Comments

Jag har haft en underbar vecka här i Spanien! Men denna resan börjar dra mot sitt slut tyvär😕 för i morgon flyger jag hem. Hoppas att alla ni har haft en bra vecka

Likes

Comments

Nu är jag äntligen i Spanien och det är så skönt att komma till värmen och slippa regnet! Det är så fint här jag vill aldrig åka här i från ! Hoppas att ni får en bra vecka ❣

Likes

Comments

Hej alla nu är jag tillbaka och tänkte försöka blogga lite i sommar igen 😊 en så länge Har sommarlovet varit bra jag har haft fullt upp.jag har varit på fotbollsskola,firat midsommar, varit i Västervik och har varit på fotbollscup! Men det har varit kul och nu i helgen åker jag till Spanien! Det ska bli jätte kul!

Likes

Comments

Hej alla förlåt för dålig uppdatering! Har haft så mycket på senaste tiden.Jag tycker att jag inte riktigt har hunnit att blogga. Har heller inte blivit så motiverad till att göra det. Det har istället blivit en stress att försöka hinna blogga. Så därför har jag bestämt att jag ska lägga ner bloggen ett tag och sedan komma tillbaka när jag har lite mer tid.

Så jag hoppas att alla får en bra vår\sommar och vi syns efter ett tag!

Likes

Comments

Hej alla har ni det bra?

med mig är det bra!

Vi har precis gjort om mitt rum det blev jätte fint jag är verkligen super nöjd!

Så i helgen var jag och mamma på IKEA och köpte saker till mitt nya rum.

. Det var jätte mysigt!

Men nu måste jag avsluta Hoppas att ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Hej alla!

hoppas att ni har det bra!

Den här veckan har jag sportlov och det är väldigt skönt att inte behöva gå till skolan!

så dom senaste dagarna har jag varit med mina kompisar och sånt och haft det jätte roligt och skönt!

så nu ska jag njuta av dom sista dagarna av sportlovet!

Likes

Comments

Då var det här jullovet över Och skolan har börjat igen!

Det här jullovet har varit jätte bra och mysigt! Men nu har skolan börjat och vi fortsätter med skriftliga nationella prov):

Men vi jobbar på tillsammans!

Äntligen har det börjat komma lite snö. Hoppas att man snart kan åka lite skidor!

Jag hoppas att alla har det bra och att ingen fryser för mycket där ute(:

Likes

Comments