View tracker

Äntligen är julen här eller det är första advent!

I dag har jag varit i kyrkan och sjunga på min kusin Nellis dop! Jag sjöng Välkommen Hem och Vart du än går.

Västen är från H&M, Polotröjan är från ginatricot och kjolen är från Lindex!

I kväll har jag varit på stan med mina kompisar Amanda och Hilma Vi hade jätte kul även om det var kalt. Så nu i kväll ska jag bara mysa i soffan och kolla på en film med min familj.

Hoppas att alla får en mysig söndag kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för dålig uppdatering! Har haft mycket att göra den senaste tiden.

Hoppas att alla har det bra!

Är det bara jag som är taggad på julen? Idag har jag varit på stan med mamma och köpt jul klappar till mina kusiner. Det var jätte mysigt! Jag köpte också en klänning till julafton och ett par byxor. 

I morgon ska min kusin Nelli döpas och jag ska sjunga!

Hoppas att alla får en mysig lördag kväll!

Likes

Comments

View tracker

Här är lite av det jag köpte i Stockholm! Koftan/jackan är från SARA! Den köpte jag för 399kr. Stövlarna är från din sko. Jag köpte dom för 299kr. Lindorna är från Hööks. Dom köpte jag för 119kr!

Likes

Comments

Den här Helgen har jag varit i Stockholm. Det var jätte kul! Vi åkte upp på lördagen och åkte hem i dag på söndagen. På lördagen var vi i Mall of Scandinavia. Det var ssåå stort! Det var så många affärer att man inte han gå till alla. Jag älskade parkering huset. det var så coolt! så klart var vi i det rosa.

Nu taggar jag inför skolan i morgon. not!

Likes

Comments

Då var detta höstlovet snart slut. Hoppas att alla har haft ett bra lov. Det har jag haft. Jag hoppas att ni inte har blivit för rädda på halloween. På mitt lov har jag varit och klippt mig och så har jag hjälpt mamma på jobbet. det var roligt. Det är lite av sakerna som jag har gjort på lovet. Jag avslutar veckan med att åka till Stockholm under helgen.

Likes

Comments

I dag har jag varit i jönköping! Det var ganska roligt! min lille bror Olle har spelat hockey mot HV71. Dom van med 6:7. Det var inte det roligaste men det var roligare en att bara vara hema. Efter matchen åkte vi till ponchos. Det var så gott. Jag beställde en ceasarsallad och några kyckling Spett. Till dricka beställde jag en 7upp och till Dessert tog jag en belgisk våffla med vanilj glass och grädde och på toppen var det någon Hallon sås.
Imorgon är det ny vecka och nya möjligheter. Dessutom är det sista veckan innan höst lovet.

  • 21 readers

Likes

Comments

​Vad tycker ni om mina nya vinter skor som jag ska ha i stallet? Dom är från STEEDS och jag har köpt dom på Hööks! Dom är typ bruna och har snörning där fram och inuti är det mjukt och sköt. Perfekt när det är snö och kallat. Man kan även få i en tjock socka om det är riktigt kallt! Dom Kostade 629kr. Så nu är jag redo för vintern!

Likes

Comments

I dag har jag varit och fikat med mamma. Det var jätte mysigt! Vi fikade på TIMONS! Jag beställde en oreo muffins och en hallon, vanilj och mango smoothie. Mamma tog en dummle muffins och en kopp the! Det var jätte gott!

  • 24 readers

Likes

Comments