Här ovan ser ni två av mina hudfavoriter just nu. En ansiktsmask från Formula 10.0.6 som doftar väldigt gott och gör huden riktigt fräsch! Under ser ni en facial cleanser från Cetaphil, denna har jag både för torr hy samt denna på bilden som är för normal/oljig hy. Den är superbra för att tvätta bort överblivet smink och är väldigt snäll mot huden. Det är väldigt viktigt att ta hand om sin hy, så här har ni två tips från mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå! Nu var det verkligen länge sedan jag skrev här. Mycket har hänt sedan sist, den största händelsen är väl att jag har tagit studenten och alltså är klar med skolan. Hur sjukt!? Dock hade jag inte förstått det förrän nu i augusti när alla andra började skolan igen medan man själv inte gjorde det.

Jag tänkte iallafall börja skriva här igen, dels för att jag har mycket mer tid nu när skolan är över. Också för att det skulle vara så kul att titta tillbaka på senare i livet. Så hoppas att några av er hittar tillbaka hit igen!Lite bilder tagna från min instagram..

Likes

Comments

Hej på er! Idag är sista dagen av ledighet innan det är skola som gäller igen. 6 månader kvar till studenten och friheten. Det ska bli så kul, men kommer krävas mycket för att hinna med alla skolarbeten. Idag har jag iallafall filat lite på mitt CV, sökt lite jobb och gjort några ärenden. Har precis ätit en jättegod vegetarisk lunch som jag tänkte skriva receptet på här nedan! Hoppas att ni har haft en grym start på denna veckan.


Quornbitar med couscous och grönsaker:

- Quorn

- Broccoli

- Spenat

- Majs

- Couscous

- Fajitakrydda

- Ketchup

Gör såhär: Stek quornbitarna i fajitakrydda, koka broccoli och couscous var för sig. Lägg alla ingredienser i en skål och toppa med ketchup. Voila!


Likes

Comments

Nu är det ju faktiskt nytt år och nya möjligheter, ellerhur? Haha.. skämt åsido så är det faktiskt skönt att sätta upp lite mål och saker man vill uppnå när det blir nytt år. Jag har inte gjort det tidigare, men i år har jag faktiskt tagit lite tid för att fundera över vad jag faktiskt vill göra och hinna med under 2017. Här är några av dem sakerna:

- Skaffa ett heltidsjobb

- Fortsätta träna som jag gör

- Spara mer pengar

- Dricka mindre celsius (kan kopplas samman med att jag behöver spara mer pengar och inte köpa onödiga saker som t.ex celsius haha..)

- Orka lyfta 100 kg i marklyft

- Köpa en Macbook när jag tagit studenten (som en liten studentpresent till mig själv)

- Börja spara pengar till en resa till New York

- Resa till ett nytt land

- Ta bättre hand om mig själv

- Visa mer uppskattning för mina nära och kära

- Börja fundera på vad jag vill göra i framtiden

- Vara mer spontan

- Läsa mer böcker

- Äta mer vegetariskt

- Blogga så att jag i framtiden kan gå tillbaka och läsa hur mitt liv precis innan och efter studenten var

- Tänka mer positivt


Bilderna är tagna från Weheartit

Likes

Comments

Nu är det nytt år, nya möjligheter och allt vad det innebär. Detta året kommer det hända mycket roliga saker eftersom jag tar studenten i sommar! Det är lite skräckblandad förtjusning att det ske. Så skönt att slippa skolan och få chansen att göra vad man vill, men lite läskigt att släppa tryggheten som finns där och komma ut i den riktiga världen. Mina planer är inte riktigt klara ännu, det som kommer ske är nog att jag bor kvar i Norrköping och jobbar samtidigt som jag vill resa och bara leva livet till fullo. Jaja, nog om mina framtidsplaner. Tänkte berätta mer om mitt nyår!

Det hela började med att Vilma kom hit och vi åt en god nyårsmiddag tillsammans. Efter det så började vi göra oss iordning, jag fick göra om mitt smink två gånger bara för att mina lösögonfransar inte ville samarbeta haha... När vi var klara tog vi oss vidare till T3 där några av våra vänner hade nyårsfest, vid tolvslaget stod vi vid rådhuset och tittade på fyrverkerier och kramade varandra gott nytt år. Jag och Vilma åkte sedan hem till min brors tjej där dem hade fest och var kvar där hela natten. Hade en så rolig kväll vilket visade sig igår då jag låg däckad på soffan i princip hela dagen. Nu är jag dock back och track och är redo att kicka igång det nya året!Några snapshots från kvällen.

Likes

Comments

MIN INSTAGRAM@tildajohansson