Upplevelser, USA, Vardag

Igår var tjejerna lediga från skolan så jag och dem åkte på zoo tillsammans. Vi hade picknick, åt glass och så kollade vi på sälar, giraffer, zebror med mera.

Likes

Comments

Familj

Idag fyller min fina morfar 90 år och helst av allt hade jag önskat att jag kunde vara med och firat honom hemma på Öland. Morfar är en stark och pigg person som jag ser upp till jättemycket. Den drivkraften som han fortfarande har önskar jag fanns i alla människor där ute. Jag hoppas verkligen att din födelsedag blir superbra morfar, många kramar från Tilda! ❤️

  • Familj
  • 56 readers

Likes

Comments

USA, Vardag, Vänner

Igår var det Valentine's Day!
Dagen började 6.30, fixade frukost och lunch till barnen och körde de sedan till skolan. Kom sedan hem och tog det lugnt, bakade kladdkakshjärtan med marabou i till min värdfamilj och till mina vänner här borta. Tog även en liten promenad med värdfamiljens lilla valp. Tvättade även barnens lakan och åkte sen och hämtade dom och sen åkte vi på gymnastik tillsammans. Efter gymnastiken tog de ett bad och dom hade middag. Sen åkte jag iväg och hade lite middag med mina vänner. På kvällen hade jag också fått lite post hemifrån från min fina familj, tack så mycket!!

Hoppas ni också hade en bra Valentine's Day!

Likes

Comments

Upplevelser, USA, Vardag, Vänner

Här är lite blandade mobilbilder från min första vecka här i Albuquerque.

Det har varit en bra vecka. Jag har bakat sockerkaka med det äldsta värdbarnet och hängt i parken med de yngre. Idag gick vi även och såg på bio tillsammans, vi såg Trolls som faktiskt var riktigt bra.

I fredagskväll åt vi ute på restaurang hela värdfamiljen och jag, tillsammans med den förra au pairen och hennes pojkvän.

Jag har även umgåtts en del med lite andra au pairer, hängt i köpcentret och varit på Starbucks med de.

Hoppas ni också har haft en bra vecka, många kramar till er!

Likes

Comments

Upplevelser

I april fyllde mamma 50 år och vi hade picknick i skogen när det helt plötsligt började hagla, sedan var vi också på spa den helgen och vi åt sushi. Vi åt frukost tillsammans hela familjen och räkmackor. Älskar dig mamma!! <3

Likes

Comments

Upplevelser

Nu är det ju en månad sedan det var nyårsafton och ett nytt år började men jag hann inte riktigt färdigt med alla mina tillbakablickar så nu de närmsta dagarna kommer det komma lite tillbakablickar och vi börjar med Mars månad. I mars var det mycket innebandy som gällde och vi hade avslutning tillsammans med min lillebrors lag och vi åt en fin tårta. Dessutom jobbade jag ju på förskola runt den här tiden och det var antingen i mars eller april som jag fick ett vikariat på Vitsippan. Jag trivdes så bra på förskolan och jag saknar alla barnen så mycket.

Likes

Comments

Upplevelser, USA, Vardag

Igår visade vårvädret sin bästa sida och jag strosade runt lite på Old Town Plaza under min lediga tid. Det var ett mysigt litet torg med mycket turistshoper.

Likes

Comments

Upplevelser, USA, Vardag

Här är lite fler bilder från helgen, tagna med mobilen. I lördags var vi i Santa Fe och innan dess var vi inomhus i en trampolinpark och hoppade och studsade. I söndags gick vi en promenad vid Rio Grande och det är där naturbilderna kommer ifrån!

Likes

Comments

Upplevelser, USA

I lördags åkte jag och värdfamiljen till Santa Fe, New Mexicos huvudstad. Vi strosade runt på deras torg, åt middag och även lite glass. Senare på kvällen åkte jag på bio tillsammans med ett par andra au pairer. Det var en mysig lördag.

Likes

Comments

USA, Vänner

Hela denna veckan har mestadelen bestått av att säga hejdå till mina vänner i Connecticut. En kväll åt vi på bartaco. Det var jag, Paula, Sandra, Josefine och Elin. Dagen efter tog jag och Ellen en promenad på stranden för att säga hejdå, sedan blev det en lunch med min amerikanska vän Angelika och på kvällen träffade jag Paula och min tyska vän Anna Lena för att säga hejdå.

Det har varit en vecka med mycket känslor men jag hoppas vi snart ses igen mina fina vänner! ❤️


Likes

Comments