Hej.

Det har nu snart gått två år sen jag skrev här.. jag tror ingen kan fatta vad mycket som kan a hänt då. Jag har börjat gymnasiet fått jätte många nya kompisar som är helt underbara. Förra sommaren fick jag min första pojkvän som det tog slut med för några månader sen. Vilket jag har bearbetat såååå bra. Känner mig mycket starkare. Har även fått ett jobb på ett café på Långholmen, det är så mycket trivs så bra. Var i Grekland i maj vilket var så mysigt min mammas kompis och hennes man har flyttat ditt.

Har sommarlov just nu, det är planerat så bra. Först ska jag till Grekland själv med min kompis, och flyga själv hem då hon stannar med sina föräldrar. Jag kommer hem stannar i fyra dagar sen åker jag till Spanien med min familj och familjekompisar. Sen fyller jag år och ska ha en liten mysig middag med massa människor. Juste innan Grekland ska jag till Öland med mina närmsta tjej kompisar och leva livet, haha.

Jag mår otroligt bra och är inte alls stressad över framtiden eller någonting. Som jag var förut. Anledningen till att jag ville skriva av mig lite är inte för att jag vill har någon ska läsa utan jag gick in på nouw och så mina inlägg som jag skrivit och kom på då att jag verkligen inte mådde bra den perioden för att jag var så stressad. Då kände jag att jag ville skriva här igen till nästa gång jag läser och se att det går vidare och det blir bättre.

Jag har ett helt sommarlov att se fram emot!!!

kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter jag hade skrivit mitt föra inlägg om stress blev jag ganska straffad. Efter att ha varit stressad vecka efter vecka säger kroppen ifrån.
Det började med lite känningar i en nerv i nacken. Under dagen blev det bara värre från nerven var det som strålningar som gick ner ända ut till armen, upp i huvudet (som gav mig huvudvärk) sen ner till ryggen. Tänkte att det skulle gå över efter lunch. Så vi bar på väg ner till matsalen så kommer min kompis bakifrån och ska krama om mig, där går det inte att hålla tillbaka, jag får ut mig ett skrik och tårar börjar rinna. Vi hamnar sedan hos syster där jag får alvedon och Ipren och Voltaren. Men jag klarade inte att fortsätta i skolan så morfar kom och hämtade mig så fick jag hem och jag somnade på en gång! Så det blev väll inte toppen, mår inte toppen idag heller men ryggen är bättre! Hoppas eran dag gick bra!

Snart är det jul!!!

-Tilda Lundberg

Likes

Comments

Hej,
Ja det var ju inte igår jag skrev men nu är jag tillbaka!

Lite sammanfattning om det jag gjort nu under tidens gång ja varit borta. Min sommar var fantastisk var i Italien Frankrike och på Öland. Hade verkligen en super sommar, sen började verkligheten igen. Började 9;an. Mycket nytt både positivt och negativt. Ja det positiva var väll att träffa min underbara klass igen.
Det negativa var att alla hade sorgen att vi bara har ETT år kvar tillsammans. Den stress jag kände att jag skulle få för NP proven. Gymnasievalen!

Har aldrig fattat va stress eller ångest eller övertänkande var för någonting fören nu. Vet inte om jag kan säga att jag har ångest eller om jag är stressad helt 100, men jag känner mig helt bruten och förvirrad. Det största som minna tankar lägger energi år är gymnasium. VAD SKA JAG VÄLJA??? Ibland känner jag mig helt säker på en skola sen tänker ja lite mer så ändrar jag mig. Linjen är jag säker på, set blir sambeteende vilket ja är jätte taggad på!

Har ni några tips som jag kan tänka på?

Så jag har väll bara övertänkt så jag får ont i huvudet vad jag ska välja. Plus det massa prov NP prov små test snabba genom gångar, skolan vaknar till nu angående min dyslexi. Vilket har löst sig helt, skönt! Plus att försöka slappna av och ha kul med familj och vänner.

Så idag får mamma det här peppande samtalet idag från min kusins mamma som frågar om vi vill följa med dom och kampa i Italien och va borta i hela tre veckor!! Helt sinnes va sjukt skönt det kommer bli! Såklart sa vi ja när vi förstod att vi inte kommer kampa i små tält utan små stugor precis vid vattnet, så himmla mysigt är såå taggad!
Sen i vår ska vi till Italien igen och åka skidor vilket jag också ska se fram emot! Så mina positiva och glada tankar går mot framtiden! Vilket känds ganska hemskt att jag inte kan ha kul i nuläget:(

Men känslan att allt kommer lösa sig finns någonstans i detta myller av frågetecken i mitt huvud, jag måste bara hitta det och förstora det så jag kan tro och tänka på det.

Hoppas ni iallafall har haft en bra höst iallafall!

-Tilda

Likes

Comments

Idag blev det en avklarad present från mamma och få färga ögonfransarna, så nu kommer ja slippa ha mascara på ett tag! 👌
-Tilda

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen efter en dag på stranden så skönt att komma till värmen!
Igår kom vi till hotellet väldigt sen så ingen titt blev det då, så imorse när vi skulle titta till den stora poolen blev vi lite besvikna när vi kollade ner i vattnet fullt av alger.
Så vi bestämde att ta en utflykt till en strand inte den bästa stranden ja varigt på men mysigt hade vi!
Ska försöka göra ett inlägg imorgon också!
Hoppas ni har haft en bra dag kram
-Tilda

Likes

Comments

Hej hej hej jag har inte skrivit här på en kanske till och med två månader. Har inte haft tiden och lusten nu när det är sommar å när skolan var på väg till sitt slut var det så mycket som hände.
Halva sommarlovet har gått och mycket har hänt, sommarlovet började med att jag direkt åkte till Linneas landställe där vi hade super mysigt!
Har varigt på Öland med mina kompisar där vi hade jätte kul, vi träffade några killar där också som vi håller fortfarande kontakten med!;)
Varigt på mitt underbara landställe. Mitt rum nere i källaren går jätte bra har gjort väldigt mycket som inte syns men som är skönt att ha gjort.
Nu idag åker vi en spontanresa till Italien Garda sjön som alltid så mysigt där!
Efter det ska ja och mina kompisar åka till Öland igen ja sen är det några veckor till där fyller jag år sen börjar skolan!

Hur ser eran sommar ut är nyfiken?
-Tilda

Likes

Comments

Dena helg har varit grym! I lördags då liksom allt det roliga som jag vill komma med i det här inlägget, jag och mina kompisar sprang the color run på söder. Så himla kul. Tipsar verklige att göra det nästa år!!
Alla var så himla glada hela tiden!
Ni som inte vet vad the color run är för någonting är det typ som ett lopp som är 5 km långt men loppet går i te ut på att vinna utan att man bara har kul, under varje kilometer är det människor med färg och kastar på alla som springer, det är olika färger vid varje km.
Så jag eller vi var helt nerräckta med färg från topp till tå! Allt är inte borta än:/

Sen på kvällen gick vi till några kompisar och åt middag och kollade på Måns när han tog hem segern, vilket inte jag såg för jag råkade somna! Hehe


Hoppas ni har haft en underbar helg!
-Tilda

Likes

Comments

Hej måste bara skriva av mig lite! Idag fyller en av mina närmsta vänner 15 år! Och jag och mina andra kompisar har totalt ignorerat att hon fyller år i helgen så i helgen har hon försökt få fram någonting om hur vi ska träffas men jag/vi har bara börjar prata om någonting annat.
För vi skulle fixa en överraskningsfest för henne!
Så idag var det bara fix! Dem flesta idag hade studiedag så vi kunde fixa med hennes fest!
Så i två veckor har vi samlat in massa kompisar som hon tycker om och planerat allt!
Så det börjar med att hon och en kompis åker till stan och tar en fika en stund, ( medan är vi hemma hos henne och fixar)
Claras mamma ringer och säger att hon måste hem för dem ska ha en familje middag!
Så hon åker hem med Julia då och när hon kommer hem så har vi gömt oss, så när hon har stänkt dörren kommer vi fram och skriker GRATTIS!! Och blåser i allt vi har! Haha
Sen har vi en sån mysig och rolig kväll tillsammans!
Clara trodde helt att vi hade glömt henne!
Så här är massa bilder från idag!

-Tilda

Likes

Comments