Tjena, hur är läget? Hade verkligen noll planer på vad jag skulle skriva om när jag började lite med denna bloggen, bara INTE om plugg. Men japp, tyvärr är det ju så att mitt liv just nu inte består av så mycket annat än just det. Skolan har sakta men säkert börjat attackera en från alla möjliga håll och ett mördarprov i matte väntar imorgon så ni kanske förstår hur jag spenderat mina senaste dagar och att jag inte har nått skitkul att berätta om. Just nu sitter jag iallafall och sippar på en latte med ena handen och räknar logaritmer med den andra. Känner att jag har allt under kontroll och bryter ihop om vartannat. Den ofrånkomliga dageninnanprov-ångesten kryper på och alla vet ju att bara godis kan lösa sånt här men får nöja mig med kaffe för stunden och hoppas att den här har koffein i trippeldos.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello! Känner att jag har massor av energi idag! Kanske beror på att vi surfade imorse, kan säga att om man inte är pigg innan man slänger sig i vattnet kl 8 på morgonen, då blir man det efter. Annars är det väl bara fredagskänslan som kickat in lite extra idag. Härligt är det iallafall.

Just nu sitter jag på altanen och njuter med sällskap av Tom och Petter i lurarna (vilket för övrigt är världens grymmaste podd). SUPERtips om ni inte hört talas om dom. Sök bara på ''Tom & Petter'' på Podcaster-appen så ska dom dyka upp.

Kolla min lunch! Ny favorit på Minami: Bibimbap. Prova o säg den flera gånger på raken, blir knäpp av att bara skriva det.

Apelviken på morgonkvisten, försökte få till en fin bild men mina fotograf-skills har sina brister. I vilket fall var den mycket surf-vänlig idag.

Trevlig helg på er tappra läsare, det ska jag haaaa

Likes

Comments

Tjännaa, sitter för tillfället och försöker begripa lite matte då vi har första provet för terminen nästa vecka.
Känslan är bra, stressnivån är låg, jag har koll på läget lixom. Allt är i sin ordning i ovanlig ordning skulle man väl kunna säga. Blev alltför många sena kvällar förra terminen bestående av panikplugg till prov dagen efter vilket inte är asnajs, så ska verkligen försöka bli bättre på att planera. Brukar vara att jag är strukturerad i början av terminer men att jag tappar de heeelt efter några månader, men ska verkligen försöka hålla i, stress är så himla onödigt.

Känns för övrigt så jäkla bra i skolan nu, hört att andra året ska va värst och vi har ju visserligen precis kommit igång men har en bra feeling! Angående allt utom fysiken då, herregud alltså, där är ju hoppet tappat sen gammalt, men annars är de all gooood. Nu ska jag fortsätta hänga med matteboken, ha de fint hej

Likes

Comments

Gissa om den lilla gnutta hopp jag hade kvar om en sensommar gick i kras när jag skymtade en SEXA på temperaturmätaren i morse.

Önskade ju att september skulle bjussa på några fina kvällar och kompensera upp lite för D-vitaminbristen som rådde i somras men inte då. Sol och värme är verkligen det BÄSTA jag vet (unikt), men mår verkligen som allra bäst i lite varmare klimat. Känner mig gladare, fräschare och lite mer taggad på livet. Himla tur att vi ska iväg och fånga lite sol på höstlovet så jag inte deppar ihop helt ;)

Hösten har väl sin charm också. Tycker det är så härligt hur alla går in i mysmode. Älskar soffhäng invirad i filtar, tända ljus och att börja klä sig lager på lager. Men trots att höstviben kan va skön så får grader under 10 gärna vänta liiite längre.

Likes

Comments

Idag var det tänkt ett vindsurfing-pass men eftersom det inte blåste något vidare så blev det inställt. Men 0 vind = perfekt supväder! Så vi stack ut på en liten runda och mysfaktorn kan jag tala om, den var hög. Tyvärr återvände vi inte riktigt lika torra som vi var påväg ut och med en paddel mindre, hajar alltså...

Likes

Comments