GODMORGON! Det är fredag, det är sovmorgon, DET ÄR SOL och jag har fått för mig att börja blogga, en mycket trevlig dag med andra ord. Just nu käkar jag frulle med mami och smuttar på kaffe. Fruktansvärt, men jag känner att det är dags att trappa upp mitt vuxengame, det håller inte att ta varm choklad på jobbet längre.

Kan vi snälla prata lite om vädret, asså åååh får fjärilar i magen av alla vårtecken. Det kändes som jag nästan hade glömt av hur solen såg ut när den hälsade på för några dagar sedan. Tyvärr så vet vi alla att den inte är här för att stanna då vi bor i Sverige och att det förmodligen är tre snöskurar kvar innan vi kan säga att det är vår på riktigt, men solen får gärna titta fram minst lika många gånger tills dess. 

Nu ska jag kila till skolan med Zaras nya album i lurarna, vilket jag för övrigt älskar, precis som allt annat hon gör. Symphony är den absolut bästa låten tycker jag men I Can't Fall in Love Without You är väldigt fin med. Drake har ju också släppt nytt album i veckan vilket min torra spotifylista tackar och bugar för, underbart! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments