Hoohooo, tänkte kika in och damma av lite här. Det är så synd att feelingen jag får under mina blogg-infall försvinner efter en vecka. Kanske tur, tycker egentligen att det är skittöntigt med blogg men älskar ju att skriva så here i am again!!

Befinner mig just nu nyduschad och fin i sängen. Jag ligger och njuter av hur regnet slår mot min ruta, idag får vädret ha sig så mycket det bara vill för dagens planer sträcker sig inte utanför mitt rum. Är fortfarande förkyld också vilket gör att jag inte heller kan träna och mina flesta vänner jobbar eller är bortresta för tillfället. Jag har alltså inget annat val än att ligga kvar här och det känns HELT UNDERBART. Idag är bara en sådan dag och oj vad jag ska njuta av den. Knappt haft en lugn och ledig stund sedan sommarlovet började så idag tänker jag slappa för hela månaden.

Nu ska jag ränna ner till köket för att ladda lite snacks! Ha de gött, de ska jag, hajj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och denne lille knubbsäl har precis tagit oss igenom ett riktigt kämpigt gympass. De kommer lite i perioder det där med min motivation till att gymma och just nu skulle jag säga att den är mindre än någonsin. Ibland är jag skittaggad för ett benpass eller intervaller på bandet men just nu lockar det inte för fem öre. Som tur är kickar fotbollssäsongen igång nu vilket känns underbart. Våren lär även bjuda på en del löprundor, så det är med glädje jag säger byebye till gymhelvetet. 

Nu ska vi hem och tisdagsmysa, trevlig kväll på er ni 20 tappra läsare! 

Likes

Comments

Hallå eller, jag är så galet trött. Chillar i skrivande stund på bussen och mina ögonlock känns tunga som stenar och allt jag vill är att dra en powernap. Men det går inte för då kan man missa sin hållplats för tredje gången i rad vilket jag definitivt inte har tålamodet för just nu. Åker nämligen aldrig buss typ så fattar inte att man måste trycka på stoppknappen för att bussen ska stanna haha och pallar inte somna och glida förbi ännu en gång.

Idag har jag:

  • jobbat. Klockan ringde FEM imorse, eller inatt rättare sagt och aldrig velat kasta min mobil i väggen så mycket. Har också satt min favoritlåt som alarm..... hur tänker jag då är frågan? Vill ju numera bara spy när jag hör introt till den, tråkigt när låtar förstörs sådär. 
  • sprungit. Wey go me. Rundan blev inte lång då jag glömde mina hörlurar och det är riktigt segt att springa utan. Men kände mig som en liten skogsmulle när jag flög fram mellan träden till ljudet av fågelkvitter och raspande grus. Rätt härligt, men inte tillräckligt härligt för en tur längre än 3 km.
  • lunchat med Lovisa, blev ceasarsallad och pommes. Gäller att hitta balansen.

Nu är jag framme, på rätt ställe också, ha de fint så hörs vi (hoppas jag, framtiden för denna blogg är extremt oförutsägbar)

Likes

Comments

GODMORGON! Det är fredag, det är sovmorgon, DET ÄR SOL och jag har fått för mig att börja blogga, en mycket trevlig dag med andra ord. Just nu käkar jag frulle med mami och smuttar på kaffe. Fruktansvärt, men jag känner att det är dags att trappa upp mitt vuxengame, det håller inte att ta varm choklad på jobbet längre.

Vädret då, asså åååh får fjärilar i magen av alla vårtecken. Det kändes som jag nästan hade glömt av hur solen såg ut när den hälsade på för några dagar sedan. Tyvärr så vet vi alla att den inte är här för att stanna då vi bor i Sverige och att det förmodligen är tre snöskurar kvar innan vi kan säga att det är vår på riktigt, men solen får gärna titta fram minst lika många gånger tills dess. 

Nu ska jag kila till skolan med Zaras nya album i lurarna, vilket jag för övrigt älskar, precis som allt annat hon gör. Symphony är den absolut bästa låten tycker jag men I Can't Fall in Love Without You är väldigt fin med. Drake har ju också släppt nytt album i veckan vilket min torra spotifylista tackar och bugar för, underbart! 

Likes

Comments