Fikis från igår. Vet ni de sjuka? Dom är verkligen ännu finare på insidan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

..om typ 5 år..förmodligen befinner jag mig 2022 frusen i en liten studentlägenhet käkandes nudlar till frukost, middag och lunch men OM inte, skulle jag verkligen vilja ha ett vardagsrum som ser ut exakt precis som på bilden längst upp. Tycker det är riktigt fresshh med vattenfärgsväggar också. Just nu bor jag ju hemma så det enda jag kan fixa med är mitt sovrum. Är väldigt sugen på förändring dock, har massa lp-skivor och en vit ledig vägg, så tänker att det kanske hade varit coolt att sätta upp massa fodral.. får klura

Likes

Comments

Älskar nattflyg. Tycker det är så fint när man flyger över städer, ser ut som någon släppt en glitterbomb eller som ett evigt långt luciatåg. En stjärnhimmel både under och ovanför sig. Bilden är när vi flyger över Pariii. Ser ni vad det ser ut som???
Jag och pappa fördrev tiden med lite film. Tips om ni stöter på 1922 på Netflix: fortsätt bläddra. Kan vara den absolut sämsta film jag sett. Sån film som ger klump i magen och som får en att tappa all aptit, där satt ju jag uppladdad med snacks.

Känns ganska okej att vara hemma nu. Jag har sugit upp så mycket sol jag bara kan, så nu har jag inte bara en finfin bränna utan också massa energi, så mycket möjligt att man faktiskt överlever vintern ändå. Inte långt till jul nu heller ju, kul.

Paris ser ut som en ko!

Likes

Comments

Summering: v ä r m e, tapas, vågor, Ed, afterbeach, trånga bussar, surfing, Alex & Sigge, melon, kortspel, morgonpromenader, sanddynor, Gary, Canarian potatoes, grill, tennis, dåliga förlorare, aftereight-glass, skratt, gråt, sömn, lugn i själen

Likes

Comments

Tjena, hur är läget? Hade verkligen noll planer på vad jag skulle skriva om när jag började lite med denna bloggen, bara INTE om plugg. Men japp, tyvärr är det ju så att mitt liv just nu inte består av så mycket annat än just det. Skolan har sakta men säkert börjat attackera en från alla möjliga håll och ett mördarprov i matte väntar imorgon så ni kanske förstår hur jag spenderat mina senaste dagar och att jag inte har nått skitkul att berätta om. Just nu sitter jag iallafall och sippar på en latte med ena handen och räknar logaritmer med den andra. Känner att jag har allt under kontroll och bryter ihop om vartannat. Den ofrånkomliga dageninnanprov-ångesten kryper på och alla vet ju att bara godis kan lösa sånt här men får nöja mig med kaffe för stunden och hoppas att den här har koffein i trippeldos.

Likes

Comments