Hej!!!
Jag påverkas så fruktansvärt mycket av vädret, höst & vinter är den halvan av året jag tycker mindre om eftersom allt är så grått och tråkigt, vilket smittar av sig på mig. Just denna vintern har jag känt mig så himla omotiverad till allt och vart allmänt trött typ. Men de senaste dagarna har solen tittat fram vilket gett mig massor av energi!
Det är även anledningen till att jag skriver nu, har fått för mig att börja blogga (igen). Kommer dock inte att publicera den någonstans eftersom detta bloggandet förmodligen kommer att hålla tills nästa oväder typ. Startade ju denna bloggen för ett halvår-ish sen men ah... det gick ju inget vidare. Velar också mellan om blogg är supertöntigt eller najs, men det är värt att ge ett försök tycker jag!

Eftersom denna text inte direkt har någon passande bild så slänger jag in Leroy Sané eftersom jag börjat supporta Schalke 04 i protest mot att Qendrim är såå basic som hejar på Barca.

👋🏼

Likes

Comments

Vilken jävla kvinna!!! Vem har en sån här röst ens, vill gråta är så avis 

Likes

Comments

Vilken jobbig dag jag har haft idag alltså, eller rättare sagt vad jobbig JAG har vart. Gått runt & varit suris & lyssnat på Green Day hela dagen haha, jaja sånna dagar finns med.

Slog mig precis att det är T R E motherfucking dagar kvar tills lov!! & tills jag sitter på en buss ner till Polen, några från varje skola i 9an åker ju till Auschwitz varje år & i år blev det bl.a jag :) Kommer säkert vara en väldigt jobbig resa men det ska bli kul. Eller kul kan jag väl inte säga, intressant & viktigt är väl mer passande ord kanske, ser fram emot det iallafall!

Nu ska jag somna till Benjamin Ingrossos nya låt
Godnatt tisdag

Likes

Comments

...dagar är det kvar tills jag & Pontus drar upp till Göteborg för att se Håkan!!! Vi lyckades också få ståplatser så det här ska bli sååå kuuuul verkligen

Likes

Comments

Hej bloggäään
Idag är jag glad & jag vet inte varför riktigt. Kanske för att det är tisdag som = sovmorgon, tackar Mikael för den<33
Fotbollen har ju uppehåll så för att inte min urusla kondition ska bli ännu sämre så var jag & jonsson ute & tränade idag, kommer inte alls ha träningsvärk imorgon!

I söndags var jag, Alice & stell uppe i Kungsbacka för att supporta Lovisa som numera spelar i hallandslaget (handboll). Galningen spelade med halsfluss men tyckte hon sprang fint på linjen ändå!
Det var en mysig dag faktiskt, trots att vi glömde hoppa av tåget i Kungsbacka & hamnade i Mölndal, gick vilse ett x antal gånger & att Stellas mobil blev nappad av någon idiot.
Jag har även hunnit hänga lite med vigster, vi var & köpte glass till vår kära vän Pontus som blivit laktosintolerant vilket vi finner jättekul faktiskt :)))

rätt flummigt inlägg, men är trött, klockan är faktiskt 9 (!!) haha natti

Likes

Comments

Hej vänner

Något jag får panik på är hur både instagram & snapchat bombas med ''söndagsångest'' VARJE VECKA
alltså reaallyyy people, kan ni va lite mer originella eller, någon roligare caption kan ni väl komma på? Jag har iallafall inte mer ångest på söndagar än någon annan dag ;p

Men då försvann den här helgen meeed, på riktigt, känns som det bara var några timmar sedan no-lektionen i fredags slutade :(
Jag var med Q fre-lördag då jag även spelade match, fick spelat kanske 2 minuter av den innan min rygg bestämde sig för att fucka upp sig IGEN, så det blev inte mycket spel för min del, lite synd då det var vår sista match för säsongen men jajaaa!
Spenderade denna dagen with dyrendahlen som kom till mig i morse & nu tänkte jag plugga, kom på nu att jag har no-prov i övermorgon heh, wiiee, men ingen söndagsångest för det ;)))
Puss

Likes

Comments

Hej bloggis.

Jag är halvvägs in i vår trip & mycket bättre än såhär tror jag faktiskt inte att det blir.
Har ätit pasta carbonara & pizza hela veckan för jag känner att om jag chansar & tar något annat än det på restaurangen & det inte skulle vara gott så har jag slösat bort en hawaii & jag tycker att den risken inte är värd att ta.

Gubbarna på bilden nedanför i mitten är nog dem mysigaste jag träffat på. Vi var här i Naxos för några år sedan & då satt dem härliga prickarna & spelade på vår favoritrestaurang. 5 år senare sitter dem kvar & jag blev så himla glad! Jag & pappa ska nog spela med dem imorgon & uppträda någon låt, funneey.

Jag har inte berättat så mycket om själva resan men den innehåller mest sol, bad & att försöka förklara för greker som har grov brist på engelska att min lillebror inte tål ägg och om dem skulle kunna läsa innehållet på glassen då vi inte förstår grekiska.

Jaja vi hörs, puss & kram

Likes

Comments

Hellu,
Sitter för tillfället på Atens flygplats där vi ska tillbringa de fyra kommande timmarna eftersom vi missade vårt flyg till San Torini '':D''. Jag är ändå lättad över att första flygningen från Sverige hit är avklarad, fy vad jag ogillar att flyga. Lyckades också med att få lock i öronen från helvetet & halvt nackspärr efter en väldigt intressant sovposition.
Oooj, har 12% kvar som behövs till musik på flyget, ciaoo

Likes

Comments