Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag är jag sjuk. Eller ja. Jag har varit uppe hela natten på grund av min mage. Jag tror det är något stort fel på den. Jag har så ont. I alla fall så stannade jag hemma från skolan idag. Som tur är så har vi inte så många lektioner idag så jag missar inte så mycket. Idag mår jag mycket bättre och har spenderat hela dagen i min säng med TVD och bloggen. Jag håller på att skriva några lite större inlägg som kräver mer tid och tänkande.

Pappa var och handlade och då köpte han en Innocent smoothie till mig. Den var faktiskt väldigt god. Rekommenderar starkt. Nu ska jag i alla fall göra lite lunch och chilla i sängen hela eftermiddagen och kvällen. Vi får se om det blir någon skola för mig imorgon.

Likes

Comments

Idag har det varit en underbar dag. Jag har varit med Elna hela dagen och vi har varit ute typ hela dagen. Det har varit jätte soligt och temperaturen har varit runt 10 grader. Man tror att det är mycket varmare än var det är nu när det börjar bli vår och varmare. Just nu sitter jag här i min säng och väntar på att mello ska börja. Så taggad!! Imorgon händer också massor av roliga saker men jag kommer inte avslöja något än. Här ovanför ser två fina bilder som jag tog idag.

Likes

Comments

Hej alla.

Nu är jag äntligen tillbaka efter ett uppehåll på ett halv år. Jag satt idag och skrev en inlämnings uppgift till svenskan och kom då på att jag skulle vilja börja blogga igen. Så nu hade jag tänkt börja igen. Vi får se hur det kommer gå denna gången.

Likes

Comments

Hej hej!!

Idag har vi varit på ABBA museumet och Gröna Lund. Det är därför jag inte har bloggat något.

Idag gick vi upp 9 och gick ner och åt frukost. Sedan gick vi ut på stan och gick i lite affärer i typ en timme. Efter det åkte vi tunnelbanan till ABBA. Museumet var jättebra och faktiskt väldigt kul. Över mina förväntningar.

Klockan 3 gick vi in på grönan. Det var väldigt mycket folk där idag eftersom det var sommarkrysset på kvällen. Kön till varje karusell tog typ 30-45 min att stå i. Drygt. Men jag och min lillasyster Ella han åka de vi ville iallafall.
Pappa har sådan tur så han vann en Malaco kartong med djungelvrål, Coola flaskor och Zoo. Han vann också en stor Marabou kartong. Mums!!!
Imorgon åker vi tyvärr hem. Men som tur är åker vi inte från sent på eftermiddagen.
Det har varit en underbar dag men nu ska jag gå och lägga mig för jag är så trött.
Godnatt!!

Likes

Comments

Idag så har vi shoppat, gått i gamla stan och åkte sky view på Globen.
Det var extremt varm när vi gick i gamla stan så vi gick igenom den ganska fort för det blev för varmt.

Sedan åkte vi till Globen för jag och pappa ville åka sky view. Det var sjukt häftigt och en jättebra upplevelse. Jag rekommenderar er att åka den.

Likes

Comments