View tracker

Hej på er! Idag är det tisdag och jag har tillbringat dagen i skolan. Idag hade vi öppen dörr vilket betyder att vi får välja dagens schema själva utifrån vad vi behöver jobba med. Jag hade NO, SO och matte. Imorgon har jag nämligen ett NO prov som jag inte kan säga att jag pluggat på särskilt mycket. Jag måste verkligen skärpa mig. Jag ska ju snart söka in till gymnasiet och allt. Men önska mig all lycka så får jag se hur det går. Är sååå nervös!
På lunchen gick jag och en kompis och åt pizza vilket var sååå gott! Mycket, mycket bättre än kokt fisk och potatis, haha!
Nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag sova, vi ses i nästa inlägg, bye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej alla fina! Jag var i Kristianstad idag med min familj och då köpte jag lite saker inför Halloween och julen. Nu är mitt rum pimpat inför Halloween och det blev sååå mysigt! Älskar!

Tilda

Likes

Comments

Hej igen! Idag är det min lillasysters 13 årsdag och vi har firat henne genom att äta thaimat och bara mysa. Jag åt kycklingspett, fläskspett och lite biffgryta. Det var såå himla gott, älskar! Nu äter vi chips och tittar på film, en riktig myskväll helt enkelt. Hoppas ni har en bra lördagskväll så hörs vi imorgon, kramis!

Tilda

Likes

Comments

Hej! Jag hade inget att göra så jag testade att göra som många andra och rita ett öga på min hand, haha! Gjorde det med mitt smink och jag blev faktiskt ganska så nöjd. Det var ju trots allt första gången jag gjorde det. Testa du också, det var kul! Hejdå!

Tilda

Likes

Comments

Hej på er! Jag är tillbaka! Jag tror inte att någon bryr sig eller har saknat mig men här är jag igen. Jag har inte bloggat sen i maj men det är för att jag har mått dåligt. Nu mår jag helt okej och jag vill börja blogga igen. Jag tycker ju verkligen om bloggandet och den här gången vill jag verkligen försöka på riktigt. Jag vill försöka få fler läsare och mer uppskattning. Jag vill skriva bättre inlägg med roligare innehåll och lägga in fler och finare bilder. Jag hoppas verkligen att ni kommer läsa min blogg regelbundet. Lämna hemskt gärna feedback. Puss på er!

Tilda

Likes

Comments