tankar och känslor

Att kasta sig in i kärlek är något av det läskigaste som finns. Iallafall när man redan har krossats av samma känsla flera gånger innan.

Det kanske är värt det?

Det kanske är värt att kasta sig in i något ostabilt som ingen ännu vet om det förblir hållbart.

Det kanske är värt att få uppleva kraften av tyngdlöshet i någon annans famn, om så bara för en stund.

Det kanske är värt att få vara med om ett stjärnfall, även om det tillslut slutar sprida sitt ljus.

Att kasta sig in i kärlek är något av det läskigaste som finns, ja. Men tänk om den kärleken kommer fortsätta vara anledningen till att jag är lycklig.

Tilda Larslin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allmänt, om mig

Hej!

Välkommen hit, hur du än hittade mig och min blogg.

Mitt namn är Tilda och jag är 17 år, född 2000. Jag bor i en liten stad, Karlskoga och går i skolan i Örebro. Jag har alltid älskat att skriva och har drivit flera bloggar anonymt innan denna, bara för att dela med mig av texter av olika slag. Nu tänkte jag starta en blogg i mitt namn och dela med mig utav mitt liv men mestadels olika texter. Jag är en boknörd och faller för fint skrivna texter, berättelser och historier, och skriver mer än gärna själv. Jag har startat denna bloggen för att folk ska få läsa mina texter och ord, för att jag vill inte hålla allt så satans hemligt hela tiden.

Jag kommer även att skriva om mitt liv, som kretsar kring en vardag som inte alltid är så rolig, men som är mitt liv. Allt som hör till en 17årig tjejs liv är vad du kommer hitta här, ett kaos från en tonåring.

Det här är jag

Tilda Larslin

Likes

Comments