View tracker

Igår skrev jag ingenting, orkade fan inte.
Igår va jag på skolan i Lund 13-16 och de va rätt kul där! Sen när jag kom hem med tåget så gick jag direkt till Carro! Och imorgon ska jag till Kristianstad och vara på plusgymnasiet där. Har sån ångest över gymnasievalet.. Sen efter skolan idag så blire åka till Lund med mamma och vara med Carro 👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Imorse åkte nästan hela familjen till Helsingborg o hejade på "lillebrors" innebandy match, gick sådär haha.. Sen resten av hela dagen varit med Carro igen alltid lika kul❤️ älskar dig carro!!
Imorgon blir de en kort(!!) dag i skolan. Ska ta tåget halv tolv till Lund och vara med en halv dag med en klass på gymnasiet, är skit nervös men de blir nog bra hoppas jag iallafall hehe.
Sovgott 😉

  • 33 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag för typ första gången lite egentid med mormor! Vi åkte in till Kristianstad och shoppade och fikade på espresso house, mysigt!
Sen efter de va jag med Carro och alla andra töntarna ända tills nu! Blir o lägga sig snart för imorgon ska jag upp kl07 och åka till Helsingborg! Så nu film,godis och mys med katterna ❤️

  • 27 readers

Likes

Comments

Äntligen helg! Dagen va som alla andra, spenderades med Carro! Nu blir de en lugn helg med familjen och på söndag blire innebandy match för lillebror i helsingborg så blir att hänga med dit. Och på måndag ska jag till Lund och vara med en dag på en skola där. Är så jävla nervös haha men de kommer väll förhoppnings vis gå bra! ;) ha en trevlig helg alla, de ska jag

  • 28 readers

Likes

Comments

Då var man tillbaka i skolan känns bra.. Firade våran älskade lärare idag med tårta, ballonger och allt mysigt! Träffade älskade Carro en sväng efter skolan sen var jag och låssas farsan inne o fixade tid osv för tatueringen, vecka 8 smäller de😍 nu är jag med Carro igen och vi ska ut o gå en runda och prata av oss lite!

Likes

Comments

Varit hemma från skolan nu i 2 dagar.. men är äntligen piggare och ska dit imorgon. Och imorgon ska jag och mamma in till stan och beställa tid för min första tatuering äntligen ! dethär blev ett kort inlägg men så kan de va.

 tur man har katterna att mysa med på dagarna! <3


Likes

Comments