.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varit ute på lång promenad med hundar och familjen igår, vi lura runt i skogen och leta kantareller och till min förtjusning så hittade vi dom också! Så sammanlagt blev det 5 kantarell mackor till Tilda!
Idag har jag haft en fin kväll hos jocke och imr blir det först stranden med några polare efter det hade jag och jocke tänkt glo world war Z på bio under kvällen också har man Petras fest att se fram emot på fredan, tror resten av helgen kan bli rätt bra den med ;D

Likes

Comments

Ännu en helg har passerat.

Likes

Comments

Vaknade upp hos Jocke idag. Tror jag var allmänt jobbig och plågade han i en halvtimme innan jag äntligen sprang iväg med täcket och putta ner han från sängen. Mys pys!
Idag var det riktigt hett väder men spendera dock inte dagen i en solstol. Jocke och Ollie fick sina ny brädor i förgår så vi var ute och gled och fixa lite ärenden. Sedan fyllde ju också Petra år denna dag så va på mys kakas och åt för mycket smörgåstårta samt kakor och annat gott.
Today was a good day.Likes

Comments

Än så länge så har sommarlovet varit hur bra som helst. Många fina dagar och nätter med kära vänner och en del festande har det blivit. Har precis spenderat några soliga dagar hos kakan och med förhoppningar om fler soliga dagar så ska jag försöka få tillbaka färgen på kroppen \o/
Imorgon så fyller världens bästa Petra år vilket ska firas hos henne.
Over and out.
Likes

Comments

din charm blev min död och jag föll i en oändlighet
jag fann inget stöd men nu viskar du igen när jag väl blivit frisk
ifrån giftet du gav mig i form av en kyss, men du spelar på min svaghet och jag spelar med för att va med, jag velar för jag vet att det drar mig ner men logiken den avled och med det tar jag avsked från förnuftet sans o min klarhet.

Likes

Comments

Igår var det midsommar hos Fritt, fett ös medvetslös!
Blev en aning full kombinerat med toppen humör så det blev ganska bra!
Dock blev jag träffad på knäet två gånger vi kubb spelandet och jag kan säga att det känns idag haha.
Nu ska jag glo film och äta jordgubbar och sen får vi se vad som händer idag.

Likes

Comments

Ligger ute i det väldigt varma vädret, känns som jag smälter lite.. Imorgon är det midsommar och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, ett av oss tjejers lite större problem vid högtider och alla andra dagar.. Skulle vilja slinga mitt hår också men de kan nog bli lite svårt att göra själv.
Iaf så är det hos mitt allra käraste offer Frida som jag ska festa till det hos imr och det känns som det kommer bli en toppen kväll! Är 110% taggad!
Ska sola lite till nu sen kanske jag beger mig till stan. Låter som en planLikes

Comments