Hej!! Idag är det min efterlängtade födelsedag OCH jag blev vegetarian för exakt ett år sedan, applåd till mig???

Jag har iallafall haft en supermysig dag med min familj (då jag än inte skaffat några vänner här nere än lol) men vi har haft det jättebra!! Jag vaknade av att de sjöng för mig och så fick jag frukost på sängen. Sedan tog vi gick vi till stranden och badade någon timme. Efter det gick vi ut och åt middag på en jääättegod vegetarisk resturang om ligger nära hotellet vi bor på. Nu ligger jag i sängen igen och ska försöka få tag på några kompisar genom face time (funkar sååådär <//3)

Hoppas ni får en fin dag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gissa vem är som är jetlaggad? 

Är nu ääääääntligen framme i Noosa efter ETT dygn flygresa. Jag mellanlandade i Bangkok i nästan 3 timmar som gjorde resan ännu längre (?!??!). När jag äntligen kom fram till flygplatsen i Brisbane stannade jag en natt på ett hotell för att sedan idag åka 2 timmar TILL för att komma till Noosa. Skulle aldrig pallat att åka direkt från flygplatsen...

Nu är jag iallafall framme på hotellet jag ska bo på ett tag. Allt känns jättebra men väldigt konstigt???? Ska jag bo här???

Jag var nere vid stranden nu ikväll och kollade på solnedgången och det var såååå vackert. Nu ska jag ett kvällsdopp i poolen (lyxliv???) och sedan försöka somna trots den fruktansvärda tidsomställningen. 

​Kramis <333


Likes

Comments

Hellooo!! Tilda heter jag, fyller snart 16 år och är för tillfället bosatt i Stockholm. Brinner för politik men har även ett stort intresse för fotografering. Om drygt en månad flyttar jag till Australien för att leva life och ha det allmänt gött. Så denna blogg kommer mestadels vara en plattform för mig där jag kan dela med mig av allt som händer i mitt liv. Enjoooooooy!!


Delar även med mig av lite bilder. Kramis <333

Likes

Comments