View tracker

Vardag

Redan onsdag vilket är super för då är det snart helg igen, jag vet inte vart tiden tar vägen men försvinner gör den. En hemma dag för mig men fått mycket gjort, åkte och gymmade på morgonen sedan kom jag hem till alla mina sysslor som skall göras. Innan jag satte igång med allt så gjorde jag lite frukost vilket blev en smörgås med paprika på, en hallon & banan smoothie och en risifrutti. Nu ska jag duscha innan jag ska börja städa rummet, plugga osv. Hoppas ni får en bra skoldag, jobbdag eller vad ni än gör idag. Kram!

Likes

Comments

Vardag

En ny vecka ha startat och vad ska man tycka om måndagar egentligen, jag gillar inte dessa dagar. En vecka full med uppgifter och ett ännu ett försök på att bli fri från halsont. Började dagen med att gå upp runt 08.30 så jag fick lite sovmorgon då jag började klockan 10, det var en ganska seg dag då vi nästan bara lyssnade på genomgångar. Slutade halv fyra och var hemma fyra, känslan när man kommer hem är en av de bästa. Idag blev det en lugn kväll med lite plugg och börjar ladda om för en ny skoldag, börjar 10 imorgon med så lite sovmorgon får man även då. Kram på er!

Likes

Comments

Familj/vänner

Igår fredag den 13:de var en bra dag, en dag med härliga människor. Först på dagen träffade jag en kompis som man inte har träffat på länge vilket var riktig kul och vi måste ses oftare. Därefter på kvällen träffade man ett härligt gäng, fredagsmys stod på schemat och det blev det. En kväll med tacos och en misslyckad efterrätt men även mycket skratt. Dessa tjejer förgyller ens vardag och man blir alldeles varm inombords när man är med tjejerna, en helt vanlig kväll att bara vara på utan att göra en stor grej av det. Skulle vilja spendera varje fredag på detta sätt. Tack tjejer!!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er och hoppas ni har en bra helg, det är äntligen lördag och vill helst att det ska vara det i flera dagar. Jag är fortfarande hostig men det har avtagit lite till. Imorgon är det cup och jag vill verkligen kunna spela så håll tummarna för mig.

Dagens agenda ser väl ut som följande att jag har ätit lite, blev en liten brunch med en smoothie och omelett. Jag har även städat igenom min garderob och hängt undan all tvätt, nu när man är lite krasslig får man ta tag i lite skolarbete på en lördag så slipper jag göra det senare i veckan då det ändå är fullt upp. Senare ikväll ska man jobba och hjälpa till lite på cupen då det är herrarnas dag idag. Det blir en tidig kväll idag då man har samling 07.15 på söndag så det blir en dag hemma men med mycket gjort. Hoppas ni har och får en lite roligare lördag än vad jag har. Kram på er!

Likes

Comments

Vardag

En ledig dag från skolan och jag kan inte klaga, idag ska vi göra dagen till en bra dag. Tog lite sovmorgon och gick upp tio idag, gick och duscha sedan fixa jag lite frukost. Därefter måla jag mina naglar vilket behövdes för naglarna såg fruktansvärda ut. Snart ska jag börja fixa mig för ska åka till stan till 13 för att träffa en saknad vän, det blir en mysig fika och prata i timmar. Efter det ska man åka till Gränby för att träffa andra kompisar som man ska ha fredagsmys med, just nu är denna dag perfekt och nu vill man bara uppleva det. Jag är fortfarande hostig men det börjar avta nu vilket är skönt.

Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer få, kram!

Likes

Comments

Vardag

Torsdag och nu tar jag helg, en kort dag i skolan och idag gick tiden faktiskt fort. När man kom hem så plugga man lite samtidigt som man tuggade massa halstabletter, nu har jag ledsnat på min hosta. Jag vill bli frisk nu, nu, nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer idag så detta får bli ett kort inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Vardag

Idag har det varit en tråkig dag, tråkigt väder och tråkiga lektioner i skolan + att jag hostar hela tiden och min hals gör så ont. Hoppas att det går över snart men framförallt innan helgen då det är dags för cup igen. Gillar inte att vara sjuk och framförallt inte hosta för det gör så ont ibland. Men hoppas ni håller er friska och att ni har haft en bra dag. Blev en smoothie ikväll med, har fastnat för smoothies för tillfället det är så gott och det är svalkande och skönt för halsen. Kram på er och hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Ännu en dag har gått och imorgon är det redan onsdag. Idag började skolan idag och man fick äntligen träffa sina brudar igen, full fart med alla lektioner och denna termin kommer bli en mardröm har jag en känsla av.

Idag var det dags för andra träningen med laget denna vecka och fick äntligen äran att använda mina nya fotbollsskor, väldigt sköna. När man kom hem gjorde man en smoothie och en kopp te, mycket gott. Nu blir det att försöka sova och ladda om till en ny dag imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Vaknar upp med en ny vecka framför sig och varför inte starta upp den på ett bättre sätt med en bättre frukost/lunch. Lite inspo kanske men strunt samma, gott var det. Under dagen ska man hinna med några saker hade jag tänkt mig, man ska plugga lite, städa, kanske se en film som belöning och sen ikväll börjar hård körningen på riktigt med fotbollen, kommer bli as jobbigt men skoj.

En väldigt grå och trist dag ute och jag tror att snön snart kommer att försvinna då det bara är noll gradigt ute. Men inte blir jag ledsen, för mig kan det försvinna. Just nu vill jag bara ha sommar och värme. Visste ni att det bara är 144 dagar tills jag tar studenten, kan knappt tro det själv. En termin kvar sen börjar livet på riktigt.

Hoppas ni får en bra dag, kram!


Likes

Comments

Vardag

En lång dag börjar nu lida mot sitt slut. Idag har man pluggat, kollat på innebandy och kollat film, en ganska lugn dag får jag säga. Imorgon börjar en vecka med start på fotbollen igen samt att skolan börjar igen på tisdag. Är redo att kicka igång fotbollen igen på allvar men skolan vill man ju bara slippa. Antar att det bara är att hålla ut sista terminen man har kvar i skolan. Nu ska jag njuta av de sista timmarna av ledighet och jag ska börja med att se en film. Hoppas ni har haft en bra helg och en bra söndag.

Likes

Comments