Igår hände det igen!

14.30 var det dags för en match i Svenska cupen omgång 3, Sundsvall kom till Uppsala för att kämpa sig vidare. Vi gick vidare till denna omgång då vi slog ut Hammarby som är ett topplag i Elitettan denna säsong vilket många inte trodde skulle hända. Vi vann den matchen med 2-0 på hemmaplan och med vår vilja och energi som lag lyckades vi göra det vi knappt själva trodde på, ta oss vidare till nästa omgång. Matchen mot Sundsvall blev ännu en skön seger där målen rullade in en efter en ett tag. Denna match var sista för säsongen och vi avslutar den på ett väldigt bra sätt. Nu blickar vi framåt till våren då omgång fyra ska spelas mot ett lag som inte är klart ännu men tuffare kommer det att bli. För att läsa mer så trycker ni på länken! http://www.90mu.se/gusk-vidare-till-fjarde-omgangen-i-svenska-cupen/ & http://www.unt.se/sport/lokal-fotboll/gusk-vidare-i-cupen-4415388.aspx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags fira jag in helgen med mina underbara vänner, en fredag med tacos, idol, en kattunge och dessa tjejer var det jag behövde. Jag är så tacksam över att jag har träffat er och att ni står ut med mig, det kan inte vara lätt i alla lägen. Alla borde tänka efter vad som gör just dig glad och detta är en sak som gör mig glad. MINA VÄNNER! Vänner man kan skratta, gråta och bråka med och vi håller ihop oavsett. Ta vara på tiden som man har när man är med varandra, man vet aldrig när det kan vara slut eller försent. Det är väldigt enkelt att hitta vänner men det är svårare att hitta vänner som man kan lita på och själv dela sitt liv med, men det finns alltid någon som man finner att man kan dela sitt hjärta med. Jag har fått den möjligheten, jag har hittat vänner som jag kan dela saker med och som finns där när det ett knivigt läge. Jag vill tacka alla mina vänner för att ni gör mina dagar bättre och gör mig till en gladare och bättre människa.

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev i bloggen men nu är jag tillbaka. Det är helg igen och jag älskar det! Idag blev det en sovmorgon och när jag vaknade tänkte jag att jag ville spexa till det lite med frukosten/lunchen, något man inte brukar äta innan man drar till skolan. Det blev därför en väldigt enkel och god omelett, de som känner mig vet att min starka sida inte är att laga mat , ibland kan det bli bra men även en stor pannkaka av det hela. Men turen var med mig idag och jag är stolt över min insats. En väldigt enkel rätt där man bara behöver ägg, skinka, tomater och lite ost sam nån krydda. Man kan självklart ha i fler saker men hade inte så mycket hemma så det fick bli denna sort. 

Hoppas ni hade en bra dag igår och att ni får ännu en bra dag. 

Likes

Comments

​Veckorna går och ännu en måndag är kommen, tänk att jag snart har gått två månader i skolan redan. Tiden går så jäkla fort just nu men det gör absolut ingenting. Längtar så mycket till att gå ut skolan och det kommande sommarlovet. 

Denna vecka ser lite ut som de andra veckorna, det är att plugga som vanligt då inlämningar och prov står på schemat. Det är bra att man får en bra start på denna vecka och denna morgon. 

Likes

Comments

En helg där man har gjort lite men inte mycket om ni förstår, har kollar på hockey, innebandy, varit med familjen och vänner samt pluggat. Man har fått saker gjorda vilket är skönt. 

Igår var man på hockey då Almtuna spela mot Björklöven vilket blev en vinst för Almtuna. Det satt långt inne men tre pinnar blev det. 

Söndag idag och denna dag har varit väldigt skön då man har varit och kollat på lite innebandy och snart blir det att plugga lite mer. Man älskar ju att plugga såhär inför en ny vecka med mer pluggande. Ska väl ta tag i att plugga lite sen hoppa in i en varm dusch och sedan avsluta med en kopp te och försöka hitta en film att titta på. Just nu har jag filmbrist så om ni har förslag på filmer så uppskattar jag om ni vill kommentera någon eller några bra filmer. Annars så får ni ha en fortsatt bra söndag och börja tagga till en ny vecka. 

Likes

Comments

God kväll på er mina fina läsare! 

Hoppas er dag har varit bra för min blev bättre än gårdagen så jag är glad. Torsdag idag vilket innebär fredag och helg imorgon, kan det bli bättre!? 

Som ni ser på bilderna så börjar högen stiga igen vilket inte är lika roligt. Men det har varit en relativ lugn vecka men ändå så har högen stigit, lärarna vill seriöst plåga oss elever. Snart vet jag inte om jag kommer överleva till studenten om detta fortsätter. Men jag får vara glad så länge veckorna går så fort, det blir faktiskt mycket roligare i skolan när dagarna går fort, på något sätt får man mer gjort ologiskt nog men det är väl bra antar jag. Blogginläggen blir kanske inte så roliga under veckorna då det enda jag gör är att gå i skolan, pluggar när jag kommer hem och sedan träning. Men ska försöka hitta på något så det blir roligare. På tal om träning så är det snart dags att bege sig, måste bara byta om och sedan cykla iväg i denna höst kyla. 

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare!? 

Likes

Comments

​Hej på er, onsdag idag och bara två skoldagar kvar innan helg. Denna dag har varit lite tråkig och dålig. Har varit trött och inget har hänt i skolan, har bara haft tråkiga lektioner idag samt en "föreläsning" där tjejjouren kom. Det var en av de tråkigaste stunderna jag har varit med om, de babblade om samma sak i över en timme, trodde bokstavligen att jag skulle somna vissa stunder. Det ända som har varit roligt idag var kvällens träning som ändå gick bra. Får helt enkelt tagga om till morgondagen och hoppas på att den blir bättre. 

Kram på er! 

Likes

Comments