Vardag
Under den senaste månaden har jag varit på 2 otroligt roliga resor med mina kompisar och tänkte dela med mig av lite bilder från båda resorna. Älskar att resa och att jag får göra det med mina kompisar är ju bara pricken över i:et

För några få veckor sen åkte jag och några kompisar med en grupp assistenter till soliga Rom. Vädret var underbart, soligt och höga grader varje dag!! Vi hade det underbart, vi hade så kul och trevligt. Det blev en massa shopping, god mat, många skratt, mysiga guidningar och kanske en liten bränna. Saknar så mycket när man tittar tillbaka:(

Kom nyss hem från andra resan tillsammans med kyrkan där jag åkte med två av mina kompisar och hade nästan lika trevligt där. Solen gömde sig bakom tunga gråa regnmoln (därmed så få bilder) men sista dagen fick vi lite sol på näsan. Vi besökte Auschwitz vilket är en förintelseläger som fanns för många år sedan, det är väldigt lärorikt att se det och tycker verkligen att alla någon gång i sitt liv ska åka dit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Skolan

Hur besviken blev man inte på vädret igår? Hade verkligen planerat hela min dag utifrån att det skulle vara soligt och hyfsat varmt, men istället hade man gråa moln över sig hela dagen. Tur som jag har (...) fick jag träffa vänner som alltid får mig på bättre humör. Efter en kort skoldag satte jag mig på ett café och pluggade lite medans jag väntade på Alicia. Efter någon timme träffade vi också Clara och Emelina i stan så då gick vi runt lite i affärer och jag hittade faktiskt två grejer som ni kan se på bild. När jag kom hem hade jag verkligen ingen energi så jag la mig i sängen och låg där tills jag skulle sova. Hade också ett långt samtal med Elin vilket är det bästa som finns då han alltid vet hur man får mig att må bättre.

Nu ligger jag iallafall i sängen och tar det lugnt på en nödvändig ledig dag!! Tänkte ta fram plugget snart då jag har sjukt mycket i skolan nu innan lovet. På tal om lovet så har Rom känslorna verkligen vuxit sig starka och är så så taggad på att komma bort från allt och alla och bara ha det underbart med mina bästa kompisar.Likes

Comments

Vardag, Outfit

Tjo tjo,

Hade massa tid över imorse (hela 2 min) så då passade jag på att posa lite i spegeln och så klart fota det. Så här kommer min dagens outfit. Man kan ju inget annat än att älska solen som skiner en kort stund på dagen, idag kom den perfekt till hela lunchen. Hela jag blir blir bara så full av lycka av solen då det är ett tecken på vår!!

Kram/ TLikes

Comments

Motivation, Träning, Vardag

Hej kompisar!!

Idag började min morgon på ett ganska bra sätt då skolångesten inte var så hög. Jag tog mig till skolan och solen började skina vilket alltid gör mitt humör så mycket bättre, dessutom hade jag väldigt sköna lektioner som jag tog mig igenom lätt. Nu har jag iallafall äntligen lagt undan plugget helt och har ingen ångest över läxor *än, men det kommer väl. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen då jag ringde Elin förut och hade ett litet träningspass och nu har jag gett mig in på en månads challenge, hoppas verkligen på resultat. Har inte riktigt hållt igång de två senaste veckorna, men med skippade träningar och extrem lathet känner jag mig mer än taggade att äntligen komma tillbaka till det.

Kram/ T


Lockade mitt hår igå rkväll och imorse när jag vaknade upp var det superfint!

Likes

Comments

Hej kompisar, eller ni som fått tag i lösenordet. Jag tänkte börja blogga här för att ha allt i min vardag, alla mina tankar o.s.v. samlat på ett ställe där andra också kan läsa och ta del av mitt liv. Jag kan börja med att säga att jag är inte så bra på att blogga och jag har försökt innan men denna bloggen är bara till för att läsa lite smått om mitt liv.

Mitt namn är Tilda Karlsson jag är 16 år (2000) och bor i Landvetter som ligger i Göteborg. Jag går just nu samhällsinriktningen på polhemsgymnasiet och trivs sådär. Det jag gör på fritiden är att spendera tid med mina kompisar, ni kommer märka att mina kompisar är mitt liv, jag älskar att spela fotboll och spelar i Landvetter IF och sen är det ju det vanliga som att plugga, umgås med familj, shoppa, fika o.s.v. Jag har inte jätteintressant och roligt liv men hoppas ni kommer vilja följa mig och mitt liv.

Kram /T

Likes

Comments