Skola skola skola är vad min vecka bestått av. Har faktiskt inte så jättemycket tid till annat just nu då jag verkligen satsar på skolan iår. Dock har jag bortsett från allt läxläsande hunnit gymma några gånger , vara med kompisar och tagit av avsked av Iiris som flyttar till vasa. Vi var bara ett litet gäng då som mest bara satt och talade o åt men det var ändå kul och kommer sakna henne väldigt mycket! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vädret visar inte sin bästa sida så skulle mycket hellre vara på någon strand långt borta från finland just nu och längtar såå mycket tills jag nästa gång får simma i klarblått vatten och vara brun som bara den.

Nu är det äntligen fredag och första skolveckan ä avklarad! Är ju inte jättenöjd över att vara tillbaks i skolbänken men ändå lite skönt att komma tillbaks i rutinerna. Dock är jag helt slut efter veckan och gympasset jag körde idag så blir en fredakväll hemma för min del men de skadar ju inte haha. Första gången på evigheter som det faktiskt händer något i vår lilla stad men näe låter mycket mer lockande att vara hemma och kolla på film just nu. Hoppas ni haft en bra dag!


Likes

Comments

I fredas var jag och kollade på Suicide Squad och jag tyckte den var grym! Jättebra skådespelare och alltså Harley Quinn?? Älskar! Dock synd att man inte fick se så mycket av Jokern men aja. Verkligen en av de bästa filmerna jag sett på ett bra tag och nu börjar väntandet på 2an haha.

Likes

Comments

älskade människor som hjälper mig när det känns som att världen rasar runt om mig.

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut nu, blandade känslor över det hela men loven tar ju ändå alltid slut nångång. Blev inte drömmarnas sommarlov som jag hoppats på men vissa kvällar har väll lämnat som bra minnen. Tar och skriver om sommarlovet mer i ett separat inlägg men ville iallafall kika in igen efter nån månad och skriva ett inlägg så att ni vet att jag ännu lever haha. Annars då? Dagarna rullar på, mår inte som bäst just nu men försöker orka ut varje da ändå.

Likes

Comments

Här har ni en del bilder jag har från sommarens konserter. Alltså konserter och festivaler det är verkligen lycka för mig. Känslan att få hoppa,dansa och sjunga så länge rösten bär är så härlig och vill bara på fler festivaler och konserter nu nu nu. Har ännu bara inplanerat 1 tre dagars festival om två veckor men vi får se vad vi hittar på haha.

En person eller aa artist som jag verkligen ser framemot att se flera gånger e Alex Mattson. Träffade honom när jag var på en liten festival som ordnades dagen före midsommar och är helt kär. Såå trevlig, inte alls ''ylimielinen'', snygg hehe och verkligen en grym dj. Bara två veckor så får ja se honom igen, can't wait!

Likes

Comments

​Konfirmationen var förra söndagen (19.6) och var väldigt nervös haha. Dels för att jag för första gången i mitt liv hade 14cm klackar på mig + att ja var rädd att jag skulle snubbla i alban. Men det gick jättebra, snubblade inte, kvävdes inte på nattvarden och failade inte när vi sjöng. Nu är det över och det känns jättetomt. Kommer sakna dessa människor så jäkla mycket och hoppas verkligen att vi kommer ses under sommaren!

Likes

Comments

En månads bloggtorka, sög verkligen att inte ha motivation men hey im back!

För några veckor sedan var jag på rippiläger och det är utan tvekan en av dom bästa veckorna i mitt liv! Med den gruppen människor så blev till och med 2 timmars lektioner om hur Bibeln skrevs roliga. Lärde känna så underbara människor ännu bättre och fick minnen för livet. Var väldigt nervös över hur lägret skulle gå på grund av all drama det varit mellan flera personer på lägret men det gick jättebra o relationer förbättrades. Kändes väldigt tomt då lägret tog slut men det va ändå ganska skönt att få sova i sin egna säng igen haha.

Likes

Comments

bilder från fredag & lördag

På lördagen gjo ja int ett skit på dagen förutom att jag var till frissan och klippte av hela 15cm av håret. På kvällen kom Linnea, Laura och Iiris till vårt och en halvtimme senare åkte vi iväg till fäboda för jag och Linnea sku o simma för första gången dehär året. Haha tbh så var det inte ens så kallt. När vi just kommit ur vattner började regnet verkligen ösa ner så vi sprang till ett cafee som är där nära och gick och laddade telefonerna på wc haha. Där fick vi då vara cirka 40min före vi fick skjuts till vårt igen. Hos vårt va vi en stund tills syskonen skulle hem. När de åkt hem började jag och Iiris kolla på film och vi somanade tillsist 4 tiden. Väldigt mysig dag fast vädret inte varit på vår sida.

Likes

Comments

​28.4: 15 hela år på jorden. En av dom bästa födelsedagarna jag haft och vill verkligen tacka alla som grattade mig. Och varenda bild, kollage, video, kram, snap och kommentar betydde såå mycket för mig!!<3 

29.4: Blev ingen skola för mig den dagen för jag & mami hade ärenden till Vasa. På kvällen kom Linnea till vårt och alltså, så mycket kärlek till den tjejjen. Senare drog vi ut med J, J & V och då ja väl kom hem tillsist 4 på natten däckade jag direkt med ytterkläderna och sminket på.

Likes

Comments

Drama hit o dit och hur man än försöker undvika att inte bli inblandad i sånt som inte berör en själv så blir man det ändå men har ju ändå bott här i hela livet så är väll ändå van vid detta.

Valborg gick som den gick & går inte att gå tillbaks i tiden och ändra saker så får ta konsekvenserna nu. Livet kan ju int allti vara en dans på rosor vilket de nästan ha vari di senaste veckorna. 

Likes

Comments