Khloe Kardashians nya jeansmärke Good American. Får sån lust att köpa ett par!! Speciellt efter man sett Kylie Jenner bära dem. Tydligen är det mer stretch runt rumpan och höfterna men är tighta på låren och vaderna.

"This is a denim revolution and with the help of my squad we are knocking down barriers! Shout out to all my diverse baddies out there... I'm proud of you!"

"This is all about loving yourself, no matter what,"

- Khloe


Likes

Comments

Tänkte beställa hem ett par till skinnbyxor, de förra jag beställde blev jag mycket positivt överraskad över. Det satt mycket bättre och bekvämare än vad jag hade förväntat mig! Nu har jag dock lust på att köpa ett par med lite detaljer på byxorna, som ni ser på bilderna. Jag tycker det gör stor skillnad när det händer något i tyget! Själv tycker jag att ett par svarta skinnbyxor är en klar favorit i garderoben, just för att det är så enkelt och snyggt.

Båda skinnbyxorna finns på Nelly.com

Likes

Comments

Orange ögonskuggor har absolut blivit en av mina favoritskuggor just nu, speciellt nu på hösten! Jag tycker överlag att orange är en väldigt snygg färg, inte bara som skuggor utan även som accessoarer och rouge(!) etcetera. 

Likes

Comments

Inte varit en vidare bra vecka hittills för min del, varit sjuk och legat i sängen i princip hela tiden. Druckit chai latte och ingefärashots som tusan!! Köpte här om dagen Chai Rooibos från Espresso house, den är jättegod verkligen! Så den rekommenderar jag till alla er där ute. 

Men i alla fall, som tur är jag på bättringsväg så jag ska se till att bli frisk fort fort fort.

Likes

Comments

Var inne och kikade lite på shoulder bags, och hittade dessa två. Hur snygga?? Känner att jag verkligen vill ha en själv, var mycket skeptisk i början till just små väskor men har bara tyckt om det mer och mer med tiden.

Båda väskorna är från ZARA

Likes

Comments