View tracker

Nu har jag bokat dop för Love. Så nu håller jag på att planera vad vi ska ha för mat att bjuda på och efterrätt. Funderar på buffe och sedan tårta och olika bakelser och kakor. Ska även beställa fina personliga servetter och annat sådant fint. Jag har gjort valet att bara bjuda dom jag har kontakt med och ofta träffar i min släkt, och dom Love har kontakt med i sin pappas släkt, och lita av min familjs vänner. Kommer även låta Loves pappa komma om han vill. Skulle vara kul att känna att hans pappa fanns där på hans dop.

Känns iaf jättebra att det är gjort, bara massor att göra nu men det är det värt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi varit på hörseltest. Pappa körde mig och Love till östra sjukhuset vid 13 tiden och vi skulle vara där 13:20, så jag trodde vi skulle bli sena. Men han släppte av oss där ungefär 13:18 och jag och Love hann precis komma in och sätta oss i väntrummet innan dom ropade upp oss. Så skönt!! Allt gick iaf jättebra!! Det gick på ungefär 5 minuter. Sköterskan stoppade bara in en liten apparat i varje öra, en signal skulle gå och sedan så mätte den hur hans öra jobbade för att höra signalen. Och hans hörsel var jättebra!!! Hon skrev i hans BVC-bok och jag fick skriva in min mailadress på en dator sedan var det klart! Så det gick jättesnabbt. Detta var bara en snabb uppdatering om vad vi hittills har gjort idag för jag vet att jag inte kommer ha tid sen. Kram på er!

Likes

Comments

View tracker

Inte bloggat på ett par dagar nu och det beror på att jag verkligen inte har haft tid. Men tänkte ändå skriva vad jag har gjort de senaste dagarna.
I söndags så körde pappa mig & Love till Loves farmor, och tänkte skriva redan nu innan ni börjar bomba med frågor. Nej, Loves pappa träffade inte Love för han är inte hemma just nu. Så nu behöver ni inte fråga nånting. Vi var iaf där och träffade Loves pappas familj, även Loves kusin var där. Love har ju träffat alla dom innan men eftersom att vi var på sjukhuset då så är det ju inte riktigt samma sak som att vara hemma och slappna av. Och igår, måndag så körde pappa mig & Love ner till BVC. Love har gått upp 350g på en vecka?!? Och han kräks flera gånger per dag men har ändå gått upp så sjukt mycket. Jag är så stolt!! Det betyder ju att jag har bra mjölk. Efter BVC gick vi till centrum och mötte min mamma inne på Ica. Sedan åkte vi till Allum och träffade Johanna. Shoppade kläder i storlek 56-62 även ett plagg i 68 faktiskt. Love har just nu 50 i överdel och 56 i underdel. Men han kan ha 56 bara det att jag då måste stoppa ner lite av bodyn i byxorna hahahaha. Summan blev väldigt hög, över 1000. Och ändå köpte jag inga byxor i 62-68 som jag faktiskt behöver... Men det kommer fler tillfällen! Idag åkte jag ner till skolan och hämtade min skoldator, gick även till Apoteket och köpte Semper magdroppar till Love. Han har ju så ont i magen, speciellt på natten. Så vi får se om detta hjälper. BVC sa att man märker skillnad efter en vecka så vi får se! Men nu sitter jag i sängen och äter pizza medan Love sover. Kram!

Likes

Comments

Hej! Jag har märkt att det är några som vill att jag och Love ska börja göra videos. Jag har funderat på det och skulle nog kunna börja med det! Nu blir många glada hahaha. Men då undrar jag, vad för videos? Jag har ju min systemkamera så kommer kunna få bra kvalité. Och om det är vloggar ni vill ha så kan jag säkert fjäska med min syster om att få låna hennes vlogkamera! Så jag undrar vad det är för videos ni menar?

Likes

Comments

Igår åkte vi ner till BVC, Love vägde 3665g när han föddes och gick ner till 3420 (alla bebisar går ner) och nu igår när jag la han på vågen så stod det 3760!!!! Har nu i en vecka helammat honom, ingen ersättningen eller bröstmjölk på flaska. Jag som har varit orolig över att han inte får i sig tillräckligt pågrund av att det har börjat ta snabbare tid när han äter men tydligen så äter han ju ordentligt! Så jag är jättestolt över att jag lyckats få tillbaka Love till att ta bröstet och att han dessutom äter ordentligt direkt, utan att få nånting annat eller att jag håller koll på hur mycket han äter. (Vet ju bara hur lång tid han äter kan ju aldrig veta hur mycket) Och dessutom har han ju haft magsjuka också och då spytt en massa hela tiden. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men är bara så sjukt stolt hahahaha.

Efter BVC så promenerade vi till centrum och mötte Johanna på vägen. Min mamma, pappa & lillebror kom också dit men gick in och handlade medan jag och Johanna gick en promenad. Sedan åkte vi till Ikea för att köpa lite grejer och passade också på att äta där.
Idag nu ska vi åka till min farfar, Loves gammelfarfar för att hämta julkalendrarna som jag och mina syskon får varje år. Det är kalendrar med 24 paket/julklappar. Och för att han ska få träffa Love!
Kram på er!

Likes

Comments

Var pappan till barnet med under förlossningen?
Som ni säkert vet så var det tänkt så men det var inte så det blev :-/

Har pappan till barnet träffat Love?
Nej men hela hans familj har träffat Love och är så sjukt tacksam över att Loves pappas sida av släkten är delaktig i hans liv!

När du ska gå till skolan nån dag då och då, vart kommer Love vara då?
Oftast med sin mormor & morfar men det kan ju variera med vad som funkar! Han följer ju med mig till skolan nu varje gång jag hämtar uppgifter.

Hur känns det att ha ett barn?
Har haft ett barn i 2,5 vecka nu och det är det helt underbart!

Får du mycket sömn?
Det kan variera från natt till natt. Vissa nätter får jag inte sova förrän morgonen för att har ont i magen och det inte ens hjälper att amma honom till söms. Och vissa nätter så somnar han utan problem efter varje måltid under natten. Och de nätterna får jag ju så mycket sömn som det är möjligt att få.

Har dina vänner träffat honom?
Ja!

Vart har du köpt de flesta kläderna till honom?
Det är olika! Var det något speciellt plagg du tänkte på?

Hur gör du med din ekonomi? räcker pengarna eller behöver du låna från tex dina föräldrar? 😊
Jag tänker inte gå ut med min ekonomi om hur mycket jag har eller något sådant, det enda jag känner att jag vill skriva ut är att det räcker.

Hur var barnmorskan du hade?
Helt underbar! Hon har själv varit i min sits och fick barn när hon var 17. Så hon var väldigt förstående och påpekade aldrig någonting som hade med min ålder att göra, utan hon tog mig som vilken blivande mamma som helst!

Har du lika många vänner kvar du som innan graviditeten?
Nej. Som ni säkert vet så har till och med jävligt nära vänner svikit på ett så stort och äckligt sett! Har inte alls de vännerna jag hade innan. Jag anser att dom kanske inte ens var mina vänner eftersom att dom bara kunde lämna direkt.

Var Love planerad?
Aa jag planerade barn i 15 års åldern!!!!! Hahaha nej. Love var inte planerad men han var så välkommen till världen, och att ha mig som mamma! Nu har jag något att kämpa för!

Hur blir det med skolan?
Har som jag skrev något att kämpa för nu. Jag kommer att gå ur 9an samtidigt som alla andra i min ålder. Enda skillnaden är att jag pluggar hemma!

Vad vill du jobba som?
Ingen aning.

Kan du inte börja vlogga och göra videos dåodå med love?
Fått mer än en fråga om jag inte kan börja vlogga med Love. Jo det kanske jag skulle kunna göra. Men är det inte roligare att kolla när han är lite större och vi har mer att hitta på?

Vilken MVC gick du till? Vad tyckte du om den?
Jag gick till backas. Den var jätte bra, beror ju mycket på att jag hade en så bra barnmorska där!

Hur länge stannade ni på BB?
Han föddes på fredag förmiddag och vi åkte hem på måndag förmiddag. Så vi stannade en helg.

Var det mycket fördomar mot dig på förlossningen och BB?
Nej faktiskt inte! Dom ser ingen ålder, utan dom ser ju en mamma som ska föda barn, förstår ni? Det var en av barnmorskorna som påpeka det men hon var mest positiv för det är enklare att föda barn när man är tonåring. Och på BB påpeka ingen det, en gång jag kände att dom liksom tänkte på det var när dom blev så förvånade över vilken instinkt jag hade när jag ex. ammade att jag bara visste exakt hur man skulle göra med bröstvårtan & sådant direkt och hur man bara gjorde allting utan att dom sa något om nåt utan bara stod och kollade på. Då sa dom liksom "inte ens äldre mammor klarar av det så snabbt" och då fattade man ju att dom tänkte på att jag är så himla ung. Men det var inget jag blev ledsen över för det var ju positivt, det gjorde mig stolt & glad när dom sa så.

Varför vattenstämplar du bilderna på Love?
Därför att det seriöst finns människor i min närhet som skulle kunna ta bilderna och sedan skicka till andra främlingar och skriva att det är deras barn. Ja, jag är seriös ni läste rätt. Det finns personer i min närhet som på riktigt kanske till och med redan har gjort det. Därför vattenstämplar jag bilderna på Love!

Likes

Comments

Tänkte nu ha en frågestund så kommentera massor av frågor. Tänker inte ha något speciellt tema så ni kan fråga precis vad som helst! Svarar på dom när jag känner att det är tillräckligt med frågor.

Likes

Comments

I den gröna påsen ser ni grejer jag har fått av farmor för hon jobbar på ett ställe där man får libero produkter och bindor och sådant billigare! Och där har ni som följer mig på min privata instagram svaret på hur jag kan ha 10st av varje bebisprodukt och massor av blöjor.

Likes

Comments

Här ser ni en bild som är ifrån den 10 november, alltså dagen innan Love föddes!Här är två bilder från den 12 november, dagen efter Love föddes.Här är två bilder från den 13 november, två dagar efter Love föddes.Och här är den 19 november, 8 dagar efter Love föddes!


Som ni ser så har livmodern dragit ihop sig jävligt bra!! Även min hud/skinn vad man nu ska säga har "dragit ihop sig". Har ingen bild från hur den ser ut idag men det är ingen stor skillnad från hur den såg ut den 19! Den har lite kvar att dra ihop sig sedan är min mage så som den var innan! Enda skillnaden är att jag nu har större navel (innan kunde jag inte ens ta in lillfingret hahaha) men det är ju bara jag som märker av det.
Är iaf chockad över hur kroppen kan förändras tillbaka såhär snabbt!

Likes

Comments