View tracker

Tiden bara flyger iväg! Varje dag säger jag till mig själv att jag ska blogga.. och sen kommer jag på det dagen efter, och det upprepas hela tiden.
Jag har iaf ingen speciell anledning till varför jag inte har bloggat, har liksom bara haft annat att göra.
Nu vaknade Love och ville komma upp i min famn så nu sitter jag här med honom. Han älskar att titta när jag håller på med mobilen. Han försöker komma åt den och ibland kan han råka trycka på allt möjligt hahaha.
Dessa veckor/dagar jag inte har bloggat har jag gjort mycket. Väldigt tråkigt att jag inte bloggat de dagarna. Det är som om att jag bara bloggar de dagarna jag inte gör ett piss. Love har tagit första dosen av vaccinet för rotaviruset, andra dosen ska han ta den 26 om exakt en vecka! Jag har dessutom träffat en gammal vän, en tjej jag bodde granne med som liten. Jag kommer inte på mer just nu men tänker inte heller skriva mycket mer om det.
Jag antar att det är såhär det kommer att vara. Att jag bloggar när jag kan. Ibland blir det jätte ofta, och ibland veckors mellanrum. Men det är så det får bli. För ni vill ju antagligen läsa om mitt liv eftersom att ni klickar in här och då kommer ni ju fortsätta med det! Jag har ju även sagt att jag ska börja med youtube-klipp till bloggen men det har ju inte heller blivit av. Har helt enkelt inte tid, men tror att det blir enklare ju större Love blir!

Likes

Comments


På dagtid:

På dagtider använder jag Liberos produkter på Love när han badar.

När jag bara ska bada honom för att det ex. är dags att bada honom så använder jag bara olja. Men om han t. ex. har fått bajs på ryggen, kräks mycket så brukar jag använda tvål och schampoo på honom.


På kvällstid:

När jag badar Love på kvällen så använder jag mig av Natusans bedtime serie, fast bara schampoot och oljan. Om han på kvällen behöver ha tvål så använder jag Liberos tvål som är där ovan på dagtiden.


Efter badet smörjer jag alltid in Love med ACOs ''mini care''. Men bara om han är torr någonstans, annars brukar det funka mer bara oljan i badet!

Likes

Comments

Gott nytt år! Nu är det ett nytt år, helt sjukt vad snabbt tiden har gått! Året började med att Love är lite småsjuk, han är jätteförkyld så han har svårt o andas ibland men suger ut snoret från hans näsa och ger han saltlösning. Så det går ändå bra! Jag har gjort mycket dessa 4 dagar men just nu har jag hjärnsläpp. Nej nu kommer jag ihåg, jag har haft twilight maraton med min mamma & pappa! Vi kollar alltid på film och twilight hade vi inte sett på åratal känns det som så dom filmerna såg vi och det var mysigt! Har även varit på BVC, Love skulle egentligen vaccineras denna veckan men eftersom att han är förkyld så kan han ju bli ännu mera sjuk så vi ska ta det när han är frisk.
Snart ska Love döpas, om ungefär en månad! Så vi ska träffa hans farmor & pappa och diskutera vilka som ska bjudas så att vi kan skicka iväg inbjudningar!

Kom på precis att vi ju även har varit på restaurang och träffat min syrras flickvän! Hon var verkligen jätte snäll och Love skrattade jätte mycket när han var i hennes famn så det är ju positivt!

Och som ni kan se har jag även varit med lite vänner när jag ändå var nere i centrum.

Likes

Comments

Igår var jag & Love med hela min familj på Liseberg! Det var jätte mysigt. Och vi fick med oss äpplemust och matchande fårskinnstofflor till mig och Love! Dessutom så vann min lillebror marabou som han delar med sig av, mums!
Och imorgon är det nyårsafton! Det är ett självklart val för mig att fira nyår med Love nu när det är hans första nyår. Och ifall han reagerar på fyrverkerierna och vill ha sin mamma där så känns det extra viktigt! Men kommer att gå ut på eftermiddagen och träffa lite vänner (kommer såklart INTE DRICKA ALKOHOL eftersom att jag AMMAR). Och jag kommer vara hemma innan kvällen! Under den korta tiden så har Love sin mormor, morfar & morbror här hemma!

Likes

Comments

View tracker

Jag har fått en pratglad, livlig bebis!! När man säger hej till Love så svarar han "heh" och om man fortsätter säga hej så säger han "aguj biglöj" bara nåt konstigt. Och om man lämnar honom och gömmer sig så han tror att man är borta så kan han ligga i evigheter och bara prata. Och han har sagt mamma! Han är ju inte medveten om att han säger mamma eller vad mamma är för något kanske men han säger det! Första gången var när jag lämnade över honom till min pappa, Loves morfar. Så sa han direkt "näääe mamamamamamamamamam". Man vet ju aldrig, han kanske förstår när vi alla här hemma upprepar mamma 100 gånger när han är i min famn hahaha. Och igår kväll när jag rengjorde hans näsa för han är förkyld så nös han och sedan sa han "nääääj maaaaaammaaa" och sen hör jag honom säga mamma hela tiden. Jag vet inte om bara jag hör det, om det kanske är för att jag förstår vad han vill... Men jag hör det verkligen varje gång när han pratar. "Maaammaa" "maaammm" alltså verkligen på ett sånt sett som om att nån hade sagt att han inte sa det så hade jag verkligen bara "nej asså han sa det verkligen, jag hörde det verkligen." Just nu sitter han i mitt knä och tog på min mobils tangentbord hahaha.
Nu har ni iaf fått höra lite om min Love, kram!

Likes

Comments

Hej hej!! Jag är tillbaka nu efter mycket stress och annat. Det här året firade vi jul uppe i Kungshamn hos min gammelmorfar. Vi åt julbord, kollade på Kalle anka, kan du vissla Johanna, och öppnade julklappar. På juldagen så var vi hos min farmor, vi åt & hade trevligt bara. Och sen på annan-dagen så var vi hos min farfar och körde fulklappsspelet och jag vann jättemycket! Hahaha. Fick alltid en 1a eller 6a.

Dagarna som har varit nu efter julafton har också känts stressiga men det kan bero på att jag känner att jag har mycket att göra. Haft väldigt ont i min mage, det är inte min magkatarr som gör ont. Utan det känns som mensvärk! Riktigt jävla grov mensvärk som när jag brukade ha mens innan graviditeten. Och började blöda i samband med värken också så antar att min mens är tillbaka. Jag är 100% att det är min mens som kommit tillbaka för jag känner samma känsla som innan graviditeten, det gör ont på samma sett ner i låren, benen, och över rumpan. Och i magen såklart. Och hur mycket jag blöder vill jag inte ens skriva hahaha. Men det vet ni säkert, ni som följt mig länge. Nu snart om nån månad så ska min mamma hjälpa mig att boka tid för utredning på mig för min endometrios. Jag har sedan jag fick mens i 4:an haft extremt ont när jag har det, och medicin hjälper inte under de dagarna. Och jag blöder extremt mycket, vet inte ens hur ofta jag är tvungen att byta för o inte blöda igenom! Om jag har binda är jag tvungen att ha nattbindor (långa alltså) och om jag har tampong så har jag "stor stor". Och på mitt första ultraljud som var ett vaginalt ultraljud så frågade läkaren "hur det går med min endometrios" och jag satt ju där "va". Mamma förstod ju då för hon var med mig och hon sa det att hon misstänkt det men att vi ska gå på utredningar efter graviditeten istället.
Vi va iaf igår på BVC och Love har på en vecka gått upp 300g!! Helt sjukt.

Likes

Comments