Jag vet, det var sjuukt länge sen nu! Men jag har väll typ en "förklaring". I början när jag starade denhär bloggen var det de bästa beslutet jag har gjort (d e det fortfarande) men just nu har jag varken orken eller tiden till att uppdatera bloggen :(.

Ska verkligen försöka men mitt mående är inte heller på topp & måste ta hand om det innan jag kan börja blogga igen. Inte för att jag har många läsare alls, men men. Tänker inte gå in på detalj om varför jag mår som jag mår, men det kanske är förståeligt? Iallafall är det de för mig.

Dessutom har jag så sjuukt mycket i skolan nu!! Pluggar inprincip varje dag för att ens kunna hänga med i det som sägs på lektionerna. Men jag har klarat mig väldigt bra hitills iallafall & har tydligen höjt mig i de flesta ämena. Dock, är jag så himla skoltrött redan!!

Höstlovet var helt ok, inget speciellt var mestadels för mig själv för jag behövde det verkligen! Men jag besökte morfar vid hans grav eller minnesplats, vad man nu säger. Och det var på alla helgonas, vi var där med alla från mammas sida, hennes syskon & deras barn + familjer, alltså min släkt. Och det var super mysigt att hänga med dom en hel dag! Vi åkte till en resturang vi brukar vara på då den ligger vid där mormor bor. Jag beställde in en kebabpizza!! Så så gott, då jag inte hade ätit pizza sen sommras!

Om jag hinner & har orken till att uppdatera så kommer jag göra det!!<33

Puss & kraaam <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag e tillbaka!! För tillfälet iallafall, har fått prao plats på Vapiano så det är skönt. Har haft så fullt upp i skolan, så att det är sjuukt! Har typ redan haft 4-5 prov?! Detta är nog det jobbigaste året hitills, åttan var inte alls som jag tänkt mig.. de började hårt från hela första början & man inser verkligen hur mycket man borde satsa på att plugga. Jag kan inte lova att jag kommer vara så social här även fast jag vill,såklart. Men mina betyg spelar mer roll än att uppdatera bloggen just nu! Hoppas ni kan förstå det!

<333

Likes

Comments

Well. Söker fortfarande praoplats och det är skit jobbigt verkligen. Men ska ringa till cirka 12 stycken platser till. Annars ska jag åka till Centrum för att gå och prata med dom i affären så att de kan se vem jag är,haha.
Jag vet att jag tjatar om detta hela tiden men kan inte hjälpa det just nu,då detta är de som händer just nu i mitt lilla liv.

Men jag har alltså matte prov imorgon,yay. Alltså jag kan typ ingenting!!Då min nya mattelärare var lika dålig som den förra.Men jag försöker så gott som det går.Håller på plugga och läsa igenom allt just nu!!Såå såå stressad asså det är sjuuukt hur stressad jag är!!


Hoppas ni har haft en bra dag & har en chill vecka <33

Puss & kraaaam<333

Likes

Comments

Heej på er!! Hoppas ni har haft en bra helg & en bra Måndag.
Har ringt till butik till butik om prao men dom flesta är redan upptagna & det fröstår jag. Men allt detta gör mig så himla stressad men det håller på lösa sig har hittat någr andra ställen som jag har kontaktat så det kommer nog gå bra.

Favorit låt just nu: Feels med Calvin Harris, Katy Perry & Pharrell Williams!!!

Haa en bra dag,syns på Onsdag igen

Likes

Comments

Heeej peepzz.

Lite information till er. Kommer inte att blogga varje dag utan har bestämt mig för att blogga max 3 dagar i veckan och har valt ut att blogga på Måndagar,Onsdagar och Fredagar!!
Hoppas ni tycker att det verkar som en bra idé??

Atm tittar jag på Andi på youtube!!Älskar hennes youtube videos då hon har ett heeelt annat koncept än vad dom flesta har!! Hon läger exempelvis upp Creepy videos, urban legends & mycket mer!! Ni måste verkligen checka inn henne om ni inte redan har gjort der!!
Henns kanal: https://www.youtube.com/channel/UC3VzEv4aYHCgaU8uBbM76Jw

Puss & kraaam på eer!!

Likes

Comments

Ja ni läste rubriken,jag har sökt pratik plats. Är så stolt över mig själv för att jag söker pratik i tid och inte två veckor innan. Jag har sökt pratik hos Ginatricot & Bikbok två av mina favorit klädaffärer. Bikbok har svarat då jag mailade dom, de svarade på norska då deras huvud kontor ligger i Norge. De svarade iallafall att det tyckte att de var kul att jag ville praoa/pratika hod dom men att jag ska ringa eller gå dit personligen. Och det ska jag göra, ska ringa till Bikbok när mamma kommer hem för att försäkra mig om att det finns pratik platser kvar! Ginatricot har inte svarat än men antagligen gör dom de senast Måndag.
Varför jag säker pratik såhär tidigt är att om jag skulle få ett nej så har jag god tid på mig att söka ny pratik plats. Vissa i min klass säger att det är onödigt att göra det nu men det tycker inte jag. Då jag kommer få pratik medans dom kommer få jobba i skolan hos vaktmästaren eller i köket,haha!!

Hur var din pratik upplevelse? vad ser du fram emot att pratiken?

Likes

Comments

Idag blev det en kort dag, började dagen vid 9:30 för att ha skoljogg med hela högstadiet. Man fick välja mellan att springa 5 km eller att gå skolspåret alltså drygt 2 km. Vad tror ni att jag valde? såklart valde jag att gå, vill inte svetta ner mig det första jag gör och är dessutom förskyld & har hosta. Jag & min bästa vän gick hela skolspåret på cirka 10 minuter så det var ju skönt. När man har kommit tillbaks så får man varsinn juice antingen äpple eller apelsin och en varsin banan,haha.
Jag vet inte varför vi har skoljogg i min skola är det bara den skolan jag går på som har det eller har eran det också? Men iallafall efter det hade vi en timmes rast/hål timme så det var fett nice innan vi började med vanliga lektioner vid 11:00 igen, Bild och No vi har halvgrupper. Sen lunch & No eller bild sedan var dagen slut vid 13:35 så hade en väldigt bra skoldag!!

Hur var eran dag??

Likes

Comments

Kom hem för ungefär en timme sen kanske, efter en helt okej skoldag. Just nu sitter jag och bloggar medans ett youtube klipp hörs i bakgrunden, suuper mysigt! Börjar redan bli skoltrött?arghh, orkar inte bli det då jag har lovat mig själv att detta året ska jag verkligen ta tag i skolan, så förhoppningsvis så släpper det. I början på 2018 vecka 7 & 8 ska jag alltså praoa för första gången! Kul men även väldigt nervöst då jag inte tycker om att vara omkring folk jag inte känner, haha är det bara jag? Blir väldigt stressad runt om andra som är främlingar för mig. Så har lite smått panik över det men det kommer säkert gå bra, är nog bara jag som över dramatiserar alltihop. Har inte sökt någon prao plats än då vi tydligen ska ha ett samtal med våran studievägledare där vi kan ställa frågor om praoen, men vi har inte haft det än? Så är ganska stressad över det också då det står att man borde söka nu för att platserna går åt fort. Har ni eller ska ni ha prao? skulle gärna vilja veta!

Puss å kram på er och ha en underbar kväll!!<33

Likes

Comments

Just nu lyssnar jag på massa gamla låtar för att födröja tiden. Runt 07:15 ska jag börja gå till bussen, då det tar runt 20 minuter att gå till busshållplatsen. Bussen går 07:36 så jag är där i god tid. Idag är det en ganska lugn och snabb dag för mig, på Tisdagar går lektionerna mycket snabbare än igår som exempel, så det är ju skönt! Jag slutar 14:50 då jag har profil. I min skola har vi profil från klass 6, detta året valde jag bonusflex då jag känner att jag vill satsa på skolan och inte ligga efter. ​Har ni profil i eran skola? 

Puss å kraam!! Ha en bra Tisdag<33

Likes

Comments

Två inlägg på en dag det tycker jag ändå är bra! Just nu kollar jag på Idol med min mamma jätte mysigt!! Kollade inte på Idol förra året så jag tycker det verkar kul hitills iallafall. Lite information om min skoldag, idag började jag 8:00 som jag gör på alla Måndagar och startade dagen med No. En halv bra lektion enligt mig, jag går i en ganska stökig klass, dock är jag van vid det så jag påverkas inte utav det. Efter första lektionen så hade vi frukost,ja vi har frukost i min skola typ två mackor var men det tycker jag är bra då alla inte hinner äta frukost på morgonen. Sedan var det mentorstid och därefter idrott,orientering om jag ska vara specifik. Nog om min skoldag då den inte är så rolig då inget speciellt hände idag.

Vet inte om jag kommer dra denna lilla grej varje vecka men jag tror det skulle vara ganska kul ändå. Tänkte typ skriva varje Måndag vilken min favorit låt är atm! Skulle inte det vara kul? Ni får jätte gärna skriva om ni tycker om idén eller inte.
Men just nu är min favorit låt atm: Dusk till Dawn med Zayn och Sia.
Vad tycker ni om låten?

Kram <33
Likes

Comments