Header

Canon EOS 70D, Foto - Porträtt

​God förmiddag! Nu har jag äntligen samlat ihop mig och börjat förbereda mig inför dagen vilket förhoppningsvis kommer gå bra. Vill ner på stan en runda och leta efter en mindre väska som jag kan ha när jag är i skolan och när man ska uträtta några ärenden. Får se hur det blir med det. Ska snart sminka mig och sedan får jag se vad jag och Olle ska göra idag. Det enda jag vet att Olle vill göra idag är att gå till Hemmakväll. Fick höra hans beskrivning på hur han skulle ta sig dit i morse vid frukosten och jag kunde inte mer än att smälta. Därför får vi se vad som händer. Men nu ska jag i alla fall sätta fart. 

Kram Tilda ♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tilda
"When autumn darkness falls, what we will remember are the small acts of kindness: a cake, a hug, an invatation to talk, and every single rose. These are all expressions of nation coming together and caring about its people" 

Hej! Helgen är äntligen här och den här veckan gick snabbare än vanligt. Helt otroligt att det är höstlov nästa vecka. Att jag redan gått 1/4 av årskurs två på gymnasiet. Det säger ganska mycket om hur tiden flyger. Min fredag har varit lugn, spenderat tillsammans med personer som jag älskar och i skolbänken där jag trivs väldigt bra. Med ett prov avklarat och ett tillbaka från gårdagen som jag kan leva på under ett bra tag. En bokstav som kan sprida mängder med lycka. Fantastiskt! Under kvällen har jag umgåtts med de andra, mamma är ute på galej med sin kompis från gymnasiet. Därför beställde vi pizza och mös hemma i husvagnen. Nu är det bara jag och killarna hemma och därför har jag lagt mig i sängen för att titta på Grey´s vilket jag inte gjort tidigare idag. Sedan hoppas jag på att få en god natts sömn.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda

​God morgon! Återigen i skolan efter en tröttsam morgon. Väckte mamma i morse och det var inte populärt. Jag låg kvar i sängen en bra stund efter att jag hade vaknat och jag ville verkligen inte gå upp. Men mamma kokade gröt till mig och vi åt frukost tillsammans vilket alltid uppskattas. Olle var hos Vera och därför var det väldigt tomt hemma i morse. Nu börjar snart min lektion. Men vi hörs senare! 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, Bulimi , Depression
"Admire someone else´s beauty without questioning your own."
"I´m not trying to look perfect. I want to feel better, look great, know I´m helathy, and rock any outfit I choose to wear." 

​God morgon! Inställd lektion idag igen efter två inställda lektioner under gårdagen. Hur kul kan det vara? Inte ett dugg! Jag har gjort klart alla mina uppgifter och numera sitter jag och hjälper de andra i klassen i den mån jag kan. Annars bloggar jag och tittar på lite gamla bilder samt spelar spel på mobilen. Kul tisdagsförmiddag. Om drygt en timme har vi idrott och sedan lunch. Ja, jag är måttligt positiv idag haha.. Därför tänkte jag lyfta fram det viktiga med citaten ovan. Ha en bra dag och glöm inte bort att tänka positivt! 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Foto - Ätbart, Tilda, Foto - Natur

Vill även berätta att jag inte är intresserad av att delta i Liebster Award. Därför kommer jag inte svara på frågorna som jag fått av flertal. 

​Hej hej! Min morgon har varit händelserik då jag kom till skolan och min första lektion var inställd. Därför tog jag mopeden hem till Olle igen för en mysig morgon tillsammans. Vi spelade spel och pratade innan jag skjutsade honom till skolan. Han må vara den sötaste lillebrodern som existerar på den här jorden, så söt att jag smälter varenda gång jag ser honom. Skoldagen blir inte lika lång men dagen överlag blir densamma. Har ett arbete som ska vara inne ikväll och imorgon därför jobbar jag på flitigt nu i skolan. Det ena arbetet är redan klart och inlämnat vilket är ännu bättre. Hoppas ni alla får en bra dag! 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, Inspiration
"Hellre levande begravd - än att finnas i ett liv som död" - Pillerpodden 

​Idag träffade jag Siri och Emma, två tjejer som har varit stora inspirationer för mig sedan jag var inlagd första gången på avdelning 25 i Halmstad. En annan tjej på avdelningen tipsade mig om deras podd och jag var redan såld i hur de berättade saker på ett inspirerande sätt. Bådas resor genom livet i unga dagar där dem fått genomgå alltför mycket för deras ålder. Precis som jag. När jag idag lyssnade på de två fantastiska tjejerna blev jag alltmer inspirerad eftersom jag själv är medveten om att jag faller. Jag öppnade ögonen och fick nya syner samt vidgade perspektiv. Även fastän samhället fortsätter med dess normer och maller kommer vi fortfarande vara vi, vi ska inte definieras som "hon med depression" eller "borderline ungen" vi är enbart definitionen av oss själva. En väldigt bra sådan! Så därför, Siri & Emma, Ni rockar och det kommer ni alltid att göra. Ni gör skillnad i den här världen. 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Genom mobilen

​Hur kan det ens vara möjligt att inte låta bli att ta selfies på skoltoaletten? Jag själv förstår inte syftet med det men ändå hakar jag på det som de flesta andra gör ändå. Fastän jag egentligen älskar bakgrunden här för den är så neutral men framhäver ändå något speciellt. Några frågor man kan ställa sig själv vilket kan resultera i livslånga tankebanor. Därför återgår jag till min lördagskväll i min egna säng med min dator och serier efter en god och trevlig middag hos min moster. Sov så gott! 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, Foto - Porträtt
Syskonkärlek 

Det existerar oerhört mycket kärlek i de här fotografierna på oss syskon. Mormor tog dem på oss 2006 eller 2007 när vi var hos henne nere i Småryd, Båstad. Hur söta var vi inte då? Jag tycker vi är så söta!

​Hej! Jag är nyligen hemkommen från IKEA där jag, mamma och Vera åt lunch samt letade inspiration till nya lägenheten som vi flyttar in i om 41 dagar. Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag. Har ätit frukost med familjen, duschat, bakat, busat med Dixi och nu ligger jag här på sängen innan vi ska åka ut till Björklinge för middag hos min moster. En helt vanlig men även väldigt mysig lördag på det sättet som jag tycker det ska vara. Har även fått en finfin överraskning av min käraste mor som jag kommer berätta mer om imorgon. Nu ska jag göra mig iordning.

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

Tilda, Foto - Porträtt

Fyra foton från 2011 tror jag, när jag var i Stockholm med mormor och strosade runt på alla mysiga gator. Framförallt i Gamla Stan. Tycker att de här fotografierna symboliserar mig på ett fantastiskt sätt! Det är jag enda upp i dagen.

​Från en klassdag från grundskolan med Alma och Laluna. 

God kväll! Jag ligger nu utslagen på min säng med en filt runtom mig. Min kväll har varit väldigt mysigt, men dock jobbig då min huvudvärk enbart blivit värre sedan jag kom hem inprincip. Kvällens middag var tapas liknande men mycket god. Avslutade middagen med B&J´s vilket slog resterande delar. I cirka två timmar har jag legat här i sängen och bara njutit trots min huvudvärk som plågar mig. Därför ska jag sova nu så att jag får återhämta mig ordentligt. 

Kram Tilda ♥

Likes

Comments

INSTAGRAM - @tildahydfors