Hej!
Nu har jag inte skrivit på... SKIT länge!
Jag har inte haft ork osv...
Men idag har jag ju såklart varit i skolan... Tråkigt! Sen kom jag hem gjorde lite läxa osv. Sen åkte jag till Gymmet med Mamma och Pappa och vi tog: löpband, roddmaskin, crossmaster, trappa. Jag gjorde även lite vikter och tränade ben på lite olika grejer.
Sen nu ska jag duscha, HÄRLIGT!
Och sen öva Franska och sova!
Ha det bra❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej!
Idag tog min serie slut och jag fick panik för den var så jäkla bra! Och sen hittade jag ingen ny jag hade lust att Se så kommer kolla på "Orange is the new black" igen! Såg andra säsongen på två dar förra gången hehe... Så nu ska jag kolla lite på den och chilla☺️
Likes

Comments

Hola!
Nu är klockan 02:20 och jag har inte somnat än eftersom jag är lite mesig och jag kollar på en lite läskig serie... Så nu försöker jag bli lite gladare och sitter och Kollar på youtube. Hoppas jag kan sova snart!
  • 130 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag vart hos Ellen.
Vi gick ut och tog lite bilder och så.
Sen när jag kom hem så bäddade jag om min säng och Fixade lite lätt "kvällsmat".
Så nu ska jag sätta mig i sängen och Läsa lite och kolla datorn en snabbis.


Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag vart i Göteborg och vart på "My dog" mässan. Jag var där med Mamma och Felix och vi köpte lite grejer till svea. Efter det drog vi till Nordstan och köpte lite saker vi behövde. Vi åt också lunch där.
Sen åkte vi hem.
Nu har jag har lagt mig i sängen och kollar datorn och dricker te. Jag har blivit ganska förskyld, Så jag är typ beroende av Te och nässprej hehe...


  • 188 Readers

Likes

Comments

Heej!
Jag var ju på gymmet idag med mamma.
Vi sprang på löpbandet och jag är ganska stolt att jag inte sluta även fast jag var helt slut av typ hälften hahah.
Sen kom jag hem Duscha fixa iordning på rummet och åt lite.
Men nu har jag lagt mig ner i sängen och har börjat lite smått att läsa Nellies bok. Jag tycker faktist den är riktigt bra! Men nu ska jag fortsätta läsa och dricka lite te!
  • 182 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag så vaknade jag kl 10 ungefär.
Pappa frågade om jag ville följa med till torp eftersom han skulle fixa en slang till båten, Felix skulle köpa benskydd och nåt spel. Så jag följde med.Vi gick till hööks för jag skulle kolla på en ny hjälm men jag hittade ingen idag. Istället köpte jag ett par ridhanskar då jag har tappat bort alla mina typ. Och Nellie berntssons nya bok, Nellies hästvärld. Jag har velat läsa den ett tag.


Sen efter jag har ätit och städat mitt rum så ska jag åka till Gymmet med mamma.

~Kram~

  • 182 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag är det ju 1:a januari!
Så jag tänkte gå igenom mitt år.
Vet att nästan hela inlägget handlar om mitt sommarlov men mitt sommarlov var verkligen helt grymmt!

Januari: skola, tråkigt
Februari: skola, tråkigt
Mars: Jag och Mamma fyllde år (yay!!).
April: skola, tråkigt
Maj: slutet av skolan.

Sommarlov: först åkte jag till Stockholm med Mamma, Linnea och min faster. Vi gick på one direction konsert och shoppade osv.
Sen åkte vi hem och Jag åkte med Familjen ner till Barcelona. Vi bodde i en lägenhet nära stranden. När vi vart där i 2 dagar så kom det en annan familj vi kände. Vi åkte till en massa roliga ställen. Och så träffade vi en familj som bor i spanien (Min mamma kände mamman i deras familj genom jobbet). Efter en vecka åkte vi tillbaka till sverige igen.
Sen gick jag på ridläger med Ellen. Det var sjukt roligt!
Sista dagen på ridlägret så ringde mamma och berättade att vi skulle åka och hämta en mopsvalp. Och jag blev överlycklig. Så när ridlägret var slut åkte jag, Mamma och Felix för att hämta våran valp. Vi döpte henne till svea men det hade vi planerat ett tag(mitt förslag). Hon var hemma hos oss ett tag innan vi åkte ut med Båten. Vi var ute med Ellen, Elins och Moas familjer. Det var såklart jätte roligt som alltid. Så vi var väl ute 3 veckor kanske. Lite mindre än vanligt men vi hade ju en valp+ att vi hade en ganska liten båt. Eller ja den blir liten när man är fem i familjen och två av dem är 190 hahah. Sen var vi hemma lite och jag var med Kompisar nere vid stranden och lite sånt. Sen så fyllde några i släkten år och vi hade lite kalas.
Sen åkte jag med Moa och hennes mamma och pappa till Medeltids veckan på Gotland. Vi flög från göteborg och det tog väll typ en timme. Vi bodde på ett Hotell som Hette TOTT. Vi gick inne i visby med Våra medeltidsklänningar, vi gick på Resturanger med JÄTTE god mat, vi åkte Segways som vi hyrde från hotellet. Vi fick egentligen inte hyra dem för det var femton års gräns (jag och Moa var 13) men dem lät oss göra det på ett vilkor. Vilket var att vi skulle åka på dem med våra medeltidskläder. Det var jätte roligt. Vi åkte på utflykter långt upp på Gotland och vi bada i en "kalksjö". På kvällarna (varje kväll haha) så gick vi på resturang och när vi var klara cyklade jag och Moa hem medans hennes föräldrar stannade kvar på resturangen. Vi skyndade oss alltid till hotellrummet och Bytte om till bikini. Sedan sprang vi ut och Hoppa i poolen som fanns på Hotellet. Vi badade i flera timmar och En dag tror jag vi bada till typ 1-2 på natten hahah.
Efter en vecka så åkte vi hem igen. Och då åkte jag med pappa till göteborg för att vi skulle hämta en ny båt. Sen bryggseglade vi med den en natt. Men vi köpte den i slutet av säsongen så vi hann aldrig åka ut med den 2014.

September: skolan börjar, högstadiet.
Oktober: lär känna nya människor i skolan.
November: skola, tråkigt.
December: skolan slutar, jullov. Fira jul med släkten. Ridläger Nyår.

Och nu är vi här! 2015!!
  • 184 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft två lektioner på lägret. Ena var bommar, och den andra så hoppade vi studs utan tyglar. Sjukt kul! Sen har vi haft lite stallsysslor osv. Här är lite bilder


  • 180 Readers

Likes

Comments


  • 179 Readers

Likes

Comments