Här är pappas nyttiga och goda bananpannkakor. Enkelt att göra. 10 min plus stektid.👍

Ingredienser:

• 2 Bananer
• 2 dl Kvarg (naturell)
• 2 hela ägg
• 2 äggvitor
• 1 dl havregryn

Gör såhär:

1. Lägg havregrynen i en mixer, kör mixern satt det blir havremjöl. (Går att köpa färdig havremjöl)
2. Lägg sedan i övriga ingredienser i mixern och blanda tills du får en jämn smet.
3. Sedan är det bara att steka i en vanlig stekpanna så som du själv vill. Vi använde rapsolja som stekfett.
Cirka 15 pannkakor beroende på storlek.👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag ute så tidigt jag kunde, rotade fram mina skidor, som snart är för små. Och åkte ut på en tur, i vårt fina reservat, alldeless underbart men kallt väder. Här är några av dom fina bilder jag tog! Jag la ut dom på mitt Facebook och där skrev jag såhär: Nu äntligen har ett litet snötäcke lagt sig här i Stockholm förort. Och "swich" sa de, och redan hade Tilda hittat sina skidor, och var långt hemifrån, på en fantastisk åktur i det fina området här. Så skrev jag.

Ha de gött!😊

Likes

Comments

​Idag är det juldagen, men igår var det julafton och jag hade det super bra och jag hoppas ni hade desamma. Det "största" jag fick var min nya mobil, vilket betyder att jag kommer börja blogga genom den! Det ska bli spännande. Annars var jag hos kusinerna på kvällen, vilket man kan se om man följer mig på snapchat!

Jaja, idag hade jag nog tänkt att åka till stan och kanske köpa nått lite fint! "ASSÅ JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER MIN MOBIL!!"  hahahhahah. Hoppas ni har det jätte kul!!!!

Ha det gött!​

Likes

Comments

​1. Pepparkakor elr lussebullar?   ​Jag väljer nog lussebullar, dom är större och lite, lite godare. MEN pepparkakor är juligare!

​2. Skumtomtar elr knäck? ​SKUMTOMTAR! Jag gillar inte cola i någon form, så därför.

​3. Köttbullar elr prinskorv? ​Köttbullar...

​4. Julkorv elr julskinka? ​Julskinka för mig!

5. Lax elr sil? Jag gilllar inte sil, men jag älskar lax... Så mitt svar är såklart lax!

6. paris elr aladin? Den är svår... Men de finns så många äckliga/vidriga praliner i dom där ändå.

7. Glögg elr julmust? Juuuuulmuuuuust! 😄

8. Hemma elr borta över jul? Det bror på, men jag tycker nog det är mysigast att sova borta!

9. Ge elr få? Jag gillar mest att ge, det är så kul att se personens reaktion! Men jag gillar överhuvudtaget inte iden så mycket med julklappar i alla fall, det är så många som inte får julklappar och mår dåligt över de... Skulle kunna sitta länge och prata om detta ämne.

10. Chokladkalender elr paketkalender? Chokladkalender!!!

11. plastgran elr äkta? Vi i min familj har plastgran, (ja vet tråkiga) men jag tycker det är mycket mer mysigt med äkta. (Vi är i alla fall miljövänner!)

12. När vill du att första snön ska falla? ÅÅåååå, vi har inte fått snö här och jag vill att det ska snöa nuuuu. Jag vill att det ska vara 3 dm snö på julaftons soliga morgon.

13. Har du någonsin haft grön gräsmatta på julafton? Nej, faktiskt inte. Men jag tror att det kommer va det i år...😢

14. Blir du oftast mättad av julen när den är slut elr vill du ha mer? Jag blir oftast mättad och vill inte ha mer!

15. När öppnar du dina julklappar? Först på morgonen öppnar jag några få julklappar, men mest och nästan alla paket öppnar hela familjen efter Kalle Anka.

16. Favoritjulkalender? Den är också svår, jag har väldigt många! Men en av mina favoriter är höjdarna! (min uppväkst!) ​Det var alla frågor!

Ha det gött!

Likes

Comments

Today: monday, i have not done much...

Jag var på stan med min bästa Ayla. Stan, stan... vi var på söder (i Stockholm) och tog en fika på espresso house, på skrapan! (Har lagt ut en bild på Instagram!) Sedan åkte jag hem och julmyste med mamma litegrann. Annars har jag inte gjort mycket mer... Min Instagram: tilda.holmberrg! Följ mig även på snapchat! :tildizzen1242  (jag vet fult namn.)

Ha de gött!

Likes

Comments

​Idag är det 4 advent. Jag gjorde inte så mycket, men jag gick på en jul marknad, i gamla stan, i Stockholm! Det var kul och jag köpte honung som jag gjort nu dom senaste åren jag varit där. Inte vanlig honung utan honung med massa olika smaker, jag valde hallonlakris smak! Sedan gjorde jag inte så mycket mer idag. Jag skriver inte om allt, de blir nog tråkigt att läsa om då!

Ha de gött!

Likes

Comments

Här är några nya bilder jag har tagit med min system kamera!

Jag slutade skolan i torsdags och nu har vår familj kommit in i julstöket redan. Idag är det fredag och jag ska inte göra så mycket. Mest vara hemma som igår.

Uch den här stressen med julklappar den får jag varje år. I år har jag känt den och det är inte kul! Därför blev jag så glad när jag fick tipset av Felicia Bergström (på Youtube) i hennes senaste video, där hon talar om några av hennes julklapps tips. Ett av dom tipsen, som även var min favorit, var att själv med hjälp av papper och fina pennor göra små presentkort ish, utrycker sig Felicia, "värdetjeckar", "värdekuponger" (jag hoppa ni fattar). Som man kan ge till familjemedlemmar men även kanske kompisar. På dom kan du skriva allt ifrån: "Jag plockar ur diskmaskinen", "jag går ut med hunden " osv... Detta tyckte jag var en super ide, som jag kommer använda och je till min mamma och pappa!

Jag vet att jag inte gjort ett blogginlägg på länge, men alt plugg tar kol på en... Nu ska jag värkligen försöka, önska mig lycka till!

Ha de gött!


Likes

Comments

I vecka 34 och 35 var jag i Umeå med Ayla och Leia! Jag åkte ditt med buss, tåg och busssssss! Det var inte så rolig att åka buss och tåg i 6 timmar men när Leia och ja väll kom fram,,, OJ OJ OJ! Vi hade så kul! Kaninen heter Åsiris och de är Leias kanin, på instagam kan ni hitta hennes konto där hon lägger upp bilder på Åsiris @my_heart_bunny . Ni kan även hitta Leia här på Nouw! Hon har en blogg med sin underbara kompis Rebecka. nouw.com/leiaorebecka.se

Likes

Comments

Wooow, jag har inte gjort ett inlägg sen i april och jag ska bli bättre nu till hösten! Men annars har jag hittills haft ett bra sommarlov. Jag har varit i Dalarna två gånger, jag har varit på grön lund, varit på marknad, BADAT! Men jag har faktiskt haft ganska kul, MEN än är det inte över ska till Umeå den 26/7 to my frendoooo!!!! ( Ayla som ni sett förut här på bloggen!) Och imorgon ska min familj med båten till Huvudskär! Det är tydligen nån Ö.

På bilden ser ni mig på en marknad i dalarna med min kompis! Jag skjuter pilbåge, en kul upplevelse i mitt tråkiga liv!

Ha det gött!​​

Likes

Comments

Önskar jag kände mig så här, men det gör jag inte. Idag hade vi nationella i engelska jag vet inte om det gick bra eller inte men jag hoppas på att det gick hyffsat bra. Nu ´måste jag skriva klart en faktatext vi har till nästa vecka, jag har typ gjort en fjärdedel av det jag kommer ha gjort när den är klar. Till något annat. FÖÖRLÅT för att jag inte har gjort ett inlägg på länge har haft så mycket att göra... Resten av den här veckan ska jag blogga varje dag! Ha de GÖTT//Tildii

Likes

Comments