Hejjjj! Idag är det den 24 februari, vilket betyder att biljetterna för J.Coles 4 your eyes only tour konsert i SVERIGE har släppts!! Jag vill så gärna gå! Jag MÅSTE gå! Problemet är att mina föräldrar är inte 100% på att släppa mig ensam i Stocholm med en vän på grund av en sak som hände i måndags.... förlorade typ deras tillit helt.

Asså jag tkr det är så jobbigt att ens föräldrar måste bestämma ALLT över än innan man blir 18 år! alltså 3 år till. Önska man fick ta sina egna val och bestämma över sitt eget liv!

Jag måste hur som helst typ köpa en biljett nu innan det tar slut, och vägrar mina föräldrar mig sen åka får jag väll sälja den och gråta eller något.....

Aja wish me good luck! Puss!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har bott på Gran Canaria i 2 år. Flyttade tillbaka till sverige för ungefär 2 år sen snart.

Jag saknar Gran Canaria så SJUKT mycket! Alla vänner, stämningen, saknar tillochmed skolan, alla strand och poolhäng, surfingen och SÅ mycket mer! När jag tänker tillbaka på att ha bott där känns det som en annan värld, ett annat liv!

Jag har tappat kontakten med mareoteten av mina vänner där och jag saknar alla och allt där så sjuuuukt mycket! Jag vet att det aldrig kommer bli detsamma någon gång och det gör mej så sad! Menmen jag har det bra i Sverige också, men det betyder inte att jag inte saknar mitt gamla liv där.

Puss <33


Likes

Comments

Asså shit vad tiden går fort! Det är helt sjukt ju! Läns som 2 månader sen jag flyttade från Gran Canaria, men d är snart 2 år sedan!

Jag började i ett "vanligt" svenskt högstadie i 8:an då var allting nytt för mig och jag trodde att jag aldrig skulle vänja mig! Nu har jag gått i "vanligt" högstadie i tre terminer och det känns som en helt annan värld att inte gå här!

Vårar jullov slutade idag (10/1) vilket betyder att jag bara har EN termin kvar av HELA grundskolan! Asså det känns helt sjukt! Har ingen aning vad jag ska välja för gymnasier eller linje! Fins så sjukt mycket att välja på! Aja, jag kommer väll på nån dag ;) hoppas jag.........

Puss //Tilda

Likes

Comments

Hej!

Var på spa-hotell med min familj igår, här är två bilder från det. Det var verkligen skönt och avslappnande! Behövdes verkligen nu efter att vi har flyttat. (Har precis flyttat från Hönö till Göteborg - mellan Majorna/Frölunda). Iallafall va d sjukt mysigt å jag känner mig riktigt fräsh efter detta ;))

Puss :*

Likes

Comments

Har ni någon gång haft än vän som ni känner att ">>wow!<< vi kommer hålla ihop hela livet!" En vän som du kan känna att du verkligen kan vara dej själv med och som du litar på till 100%? Då har du tur! Jag har märkt hur SJUKT svårt det är att hitta ​äkta​ vänner! Vänner som man kan lita på! 

Jag hade en period där jag inte visste vem jag själv var och var extremt osäker. Under den perioden hade jag en vän, hon fick mej att klä mig som henne, prata som henne, vara som henne och till och med tänka som henne! Jag trodde då att personen hon gjorde mig till var ​jag. Men senare började jag känna mig obekväm i den jag då var, och jag började lära mig mer om vem jag själv var. Jag var inte en av alla som följer alla trender. Jag var jag. Och jag trivdes mycket bättre i att klä mig som jag själv kände för! Jag kände att "äntligen" har jag hittat mig,

Min vän var inte lika glad över det som jag och slutade då att vilja träffa mig. Nu har vi ingen kontakt alls, och har inte haft på extremt länge! 

Om du har än vän som kan bli arg när du säger som du tycker, någon som du inte vågar vara dig själv med, någon som försöker ändra på den du är, någon som pratar skit bakom ryggen på dig, någon som du helt enkelt inte trivs med. Lämna den vännen bakom dig, för då ska du veta att det är ingen äkta vän

Likes

Comments

Asså seriöst, jag undrar ibland vad jag leker på denna bloggen. Den är inte mer intressant än någon annan just nu hahahah. Jag har nästan bara skrivit om mode och "detta har jag på mig - köpt där" Har aldrig varit intresserad av sånna bloggar själv. Ärligt läser jag inte bloggar alls, beror nog måst på att alla svennar har modebloggar- vilket inte lockar mej.

Jag vill ha en blogg där jag kan skriva om allt möjligt. Jag vill kunna skriva om glada och deppiga saker. Jag vill kunna skriva inlägg som folk kan känna igen sej i och relatera till. Well jag vill inte vara en BASIC BITCH å ha en modeblogg! Så let´s börja om me denna bloggen å få den roligare å intressantare ;)

Puss <33

Likes

Comments

​Bild från när jag och Sarah hade en mysig kväll på Björkö

Likes

Comments

Nu har jag blivit konfirmerad och konfaåret är slut. Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att det redan är slut! Det har varit så bra! Jag har träffat massa nya vänner och jag har verkligen haft sjukt kul.
Men nu är det slut, och jag kommer inte träffa alla varenda torsdag.

Puss
Tilda

Likes

Comments

Hej!

Nu är det exakt 1 vecka kvar tills vi åker till Barcelona med våran skolas flickkör! Jag går ju i musikklass och i den fins det en flickkör för alla tjejer i 7-9an. 

Vi ska till Barcelona nästa onsdag (Den 13e) och jag e så sjuuuukt taggad! Vi ska tyvärr bo hos värdefamiljer och dom tar bara emot 1 person var! Tycker det ska bli rätt tråkigt, man vill ju lixom va med sina vänner, så det suger. 

Jag läste också reglerna inför Barcelona i morse, SÅ många! Asså man får inte ens gå på toa utan att säga till! 

Men jaja, sluta klaga, det kommer ändå bli fett kul, och jag längtar så jag dör!!!

Puss<33 //Tilda

Likes

Comments