Hej! Klockan är 09:06 och jag ligger i min mammas säng här på hotellet eftersom att jag och min syster såg en kackerlacka i vårt rum inatt!!! Så vi vågar inte sova där... hahahaha

Jag har nu varit här på Gran Canaria i 1 och en halv vecka och jag har haft det såsåså bra! Det kommer vara jättesvårt att åka hem här ifrån och veta att man inte kommer tillbaka hit på ett år eller mer! Det kommer verkligen vara jätte svårt!!!!

Iallafall, Jag tänkte att jag skulle skriva lite om varje dag i ett annat inlägg och sätta in lite bilder;) så att ni får hänga med lite! Så yes, det får bli nästa inlägg!


Puss<33333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Klockan är 14:47 och jag sitter på Londons flygplats (Gatwick). Vårt flyg från Sverige landade här i London nån gång runt 9 på morgonen idag, och vårt flyg går inte förrens klockan 19, gaten öppnar dock klockan 18:10. MEN...är ändå skitjobbigt att vi behövt sitta här å vänta så fruktansvärt länge! Mitt tålamod börjar verkligen att ta slut! När vi kom hit så började jag med att äta lite, efter det kollade jag på två avsnitt av skins. Sen försökte jag sova, och lyckades i ungefär 40 min. Efter det har jag bara försökt göra saker för att fördriva tiden, har gått runt i affärer, kollat på film, spelat the sims 4, lyssnat på musik, och klagat...

Nu ska jag försöka få tag på några vänner och skepa med dom! Hoppas jag lyckas för tror det är rätt tidsfördrivande!;)

Iallafall, hopas ni har det bra! Pussas<333

Likes

Comments

I onsdags hade min klass våran sista konsert! Jag har klagar så mycket på att jag går musikklass å min skola osv, men nu när vi vart med varran sen 4an och musiken har varit vårat gemensamma intresse så är det ändå riktigt Sad att vi ska sluta och alla ska pt olika håll! Vi kommer aldrig mer sjunga med varran igen. På konserten så grät nästan alla vi 9:or under sista låten och när våra fadderbarn i 4:an gav oss rosor och kramade oss hejdå.
Jag har börjat inse att jag tror nog att jag underskattat Brunnsbo och att gå musikklass, jag har sett allt det negativa före det positiva. Nu dom sista dagarna ska jag verkligen försöka att uppskatta skolan osv istället, det är ändå dessa få dagar vi har kvar!
Här kommer några bilder från konserten ;) Pusssss<33333

Likes

Comments

Imorgon är det bal för alla vi som går i 9an på brunnsboskolan. Får väll se hur det blir ;) ! Har ingen dejt, och hade heller inte planerat att ha någon ahahahha.
Sen, på torsdag och fredag så är det ju ledigt, vilket är sjuuuuuukt skönt! Jag hoppas på att träffa några gamla vänner då! Iallafall, ni får ha en bra dag!
Pussss<3333

Likes

Comments

Hej! Här är lite bilder från Florens som min klass kom hem från igår. I ett annat inlägg så kommer jag att skriva om det,
Puss<33333

Första resturangbesöket, vi åt pizza;)

En kyrka vi sjöng i, (vi är musikklass)

Gick skitlångt och upp för ett högt berg för att komma till denna utsiktsplatsen, efter det hade man typ ingen känsel kvar i fötterna ;)

Likes

Comments

Asså det är helt sick! På lördag åker min klass till Italien (Florens). Är så sjuuuukt taggad på detta!

Varje dag denna veckan har avslutats med 10-30 min packning. Det dåliga är att vi får BARA ha handbagage!...(Alltså en väska på max 55cm lång * 35cm bred, som max får väga 12 kg! 12! Hur ska jag klara mig till ett annat land på 12 kg? När vi åkte till barcelona fick vi ha 25 och ändå var min övervikt! Hahahahh.

Iallafall, bortsett från det så känns det helt sjukt kul att vi ska åka till Florens, detta är vad jag längtat efter sen jag gick 4:an ahahha ;))). Jag ska försöka vlogga en del till yt, men vill också passa på att umgås med mina vänner, det ska bli så kul!

Puss <3333

Likes

Comments

Jag går ju i 9an, å i 9an her man Nationella prov...hela tiden! Asså nu har vi denna veckan haft två engelska NP, ska ha två geografi nästa vecka, veckan efter d biologi labb NP.... Assååå hjälp! Inte taggishhh på dessa veckor asså ;(. Tkr de så sjukt jobbigt de m NP att man måste plugga på "ALLT" inom ett visst ämne. Ex nu när vi ska ha geografi måste man ju plugga på kartkunskap, länder, berg, floder, hav, städer osv, men inte bara d, utan också hållbar utveckling, BNP, och sånt. Får paniiiik, hur ska jag kunna lära mig allt det??

Iaf nu sitter jag på bussen på väg hem å kollar på Sara Baska. När jag kommer hem ska jag plugga lite geografi och plugga in ett Svenska tal.
Pussssss<3333

Likes

Comments

När lärarna ler oss prov efter prov efter prov, massa inlämningar, massa läxor osv. Hur tänker dom då? Hur tänker dom att vi ska klara av allt, och prestera bra? Och hur tänker dom när dom ger oss så sjukt mycket press??
Här om dagen kom min fysiklärare in i vårt klassrum och berättade om en fysikredovisning om astronomi klassen skulle ha 2 veckor senare, eller inte hela klassen min grupp och 2 till skulle ha 3 dagar senare. Aurora som är med i min grupp sa "Men vi kan ju inte göra en hel redovisning på två dagar" Våran fysiklärare sa då, "nej, men ni måste, Tilda och ****** (en vän t mej) kommer annars inte få något betyg i Fysik" inför hela klassen, Well nu vet hela min A barns klass att jag har failat fysikproven....
Sen så blev jag så fruktansvärt stressad av det hon sa, att jag inte skulle få något slutbetyg i Fysik. Det skulle betyda att jag inte skulle kunna gå det gymnasium jag vill eftersom jag nu ligger på gränsen.
Jag är vanligtvis en väldigt chill tjej som inte tänker så mkt på betyg osv. Men nu när det blir så sjukt mycket så får jag på riktigt skitmycke ångest!
Well...nu står jag å väntar på min buss hem som förmodligen kommer vara försenad som vanligt. Iaf pusssss <33333

Likes

Comments

Min sämsta vana måste jag säga är att jag är sån fruktansvärt tidsoptimist! Jag tror mig typ alltid hinna till olika saker och så slutar det med att jag kommer typ 30 min sent ahahah. Sen så med läxor och prov och sånt händer det oftast att jag tänker att "jag hinner" och så sitter jag sen dagen innan vi ska ha ett prov och läser igenom kapitlet vi ska ha prov på för första gången, samma dag ska jag också hinna göra en stor inlämning.

Vi började jobba med att man skulle göra en redovisning om en fördjupning i en historisk händelse i Svenskan för ungefär en månad sedan som skulle vara klar förra veckan eftersom att vi denna veckan ska ha redovisningen. Idag (måndag) sitter jag och stress skriver ett tal jag inte börjat skriva på, på samma gång som jag också måste göra en powerpoint och memorera talet tills onsdag. Good job Tilda... Sen så har vi ju också NP i Engelska imorgon som jag inte läst något på... "men jag klarar det....."

Menmen, nu ska jag fortsätta och skriva mitt tal ;) yay. Wish me good luck! Puss<333


1) 5 saker om mig

2) Vad jag äter en vanlig dag

3) Vad är kärlek för mig?

4) Ett ögonblick

5) Min dag

1) 5 saker om mig

2) Vad jag äter en vanlig dag

3) Vad är kärlek för mig?

4) Ett ögonblick

5) Min dag

6) Min bästa vän

7) En dålig vana

Likes

Comments

Mina absoluta bästa vänner är Aurora (Första bilden), Amanda (Andra bilden) och Julia (sista bilden), Julias bild är 2 år gammal å vi va flortizz då ahahahah. Älskar dom otroligt mycket. <333 puss!

1) 5 saker om mig

2) Vad jag äter en vanlig dag

3) Vad är kärlek för mig?

4) Ett ögonblick

5) Min dag

1) 5 saker om mig

2) Vad jag äter en vanlig dag

3) Vad är kärlek för mig?

4) Ett ögonblick

5) Min dag

6) Min bästa vän

7) En dålig vana

Likes

Comments