View tracker

2 msk hallon
2 msk blåbär
2 msk naturell yoghurt
1 msk turkisk yoghurt
1 tsk honung

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Bild från när jag och Sarah hade en mysig kväll på Björkö

Likes

Comments

View tracker

Tröja/vila, Kappa/stockhlm, jeans/stradivarius, skor/Nike

Likes

Comments

Nu har jag blivit konfirmerad och konfaåret är slut. Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att det redan är slut! Det har varit så bra! Jag har träffat massa nya vänner och jag har verkligen haft sjukt kul.
Men nu är det slut, och jag kommer inte träffa alla varenda torsdag.

Puss
Tilda

Likes

Comments

​hej!!

Nu är det 5 dagar kvar tills våran skolas flickkör åker till Barcelona!! Jag är sjukt exalterad på samma gång som ja tänker att det kanske kommer bli typ tråkigt! Det ska bli sjukt kul att åka till Barcelona såklart!Vi ska bo hos värdefamiljer, och jag va helt 100% på att vi skulle bo hoss familjerna i par, men nu säger våran lärare att familjerna tydligen bara tar emot EN person var!!! Så jag ska bo ENSAM hoss en 12åring (alltså 03a). Kommer bli skittråkigt om jag inte kan snacka med min lärare och fixa det.

Men annars tror jag denna resa kommer bli sjuuuuukt rolig, jag ser så fram emot den! 

Puss <33 //Tilda

Likes

Comments

Hej!

Nu är det exakt 1 vecka kvar tills vi åker till Barcelona med våran skolas flickkör! Jag går ju i musikklass och i den fins det en flickkör för alla tjejer i 7-9an. 

Vi ska till Barcelona nästa onsdag (Den 13e) och jag e så sjuuuukt taggad! Vi ska tyvärr bo hos värdefamiljer och dom tar bara emot 1 person var! Tycker det ska bli rätt tråkigt, man vill ju lixom va med sina vänner, så det suger. 

Jag läste också reglerna inför Barcelona i morse, SÅ många! Asså man får inte ens gå på toa utan att säga till! 

Men jaja, sluta klaga, det kommer ändå bli fett kul, och jag längtar så jag dör!!!

Puss<33 //Tilda

Likes

Comments

Hej!

Jag kommer att börja skriva en hel del om träning nu på denna bloggen! Träning är något som inspirerar mig mycket och jag vill verkligen bli bättre på att träna.

Jag ska skaffa gymkort på Nordic Wellnes snart men har det inte än. Jag har hittat letat runt på lite olika sidor på internet efter bra övningar att göra för att komma i form och jag har hittat en hel del som verkar bra. En jag tänkte köra nu varenda dag är den som jag har satt in en bild på. (Den svenska.) Jag tycker den verkar riktigt bra, så vi får se hur det går, om jag kommer mer i form när jag har kört den övningen ett tag.

Sedan har jag tänkt att en dag i veckan gör jag den andra övningen för att bränna 1000 kalorier!!

Så aa vi får väll se hur det går!

Puss!! //Tilda


Likes

Comments

Hej! Som ni kanske vet så har jag bott på Gran Canaria i 2 år. Nu bor jag i Sverige.

Idag så satt jag och kollade igenom massa gamla bilder från min gamla mobil, jag såg då jättemånga bilder från påsklovet 2016. Jag fick massa throwbacks från det lovet och kom sen att tänka på att det var nu ETT år sedan! Det kändes nästan overkligt! Att det var ETT helt år!

Påsklovet 2015 var verkligen skitkul! Jag och min kompis Ida var jättemycket med spanjorer då och vi hade verkligen jättekul. Det läns så nyss men ändå så längesedan! Kan verkligen inte fatta att det var ett helt år sedan, jag saknar det verkligen sjukt mycket!

Likes

Comments

​Det är så sjukt skönt med lov nu! 

Slippa vakna kl 4:40 varje dag fr att hinna med färjan till skolan. Är så sjukt trött på det nu och man känner värklogen att man behövde ta en paus från det nu! Jag har inget planerat under lovet, ska ba ta det lugnt, träffa vänner och sånt. Dock måste jag plugga till ett prov i hemkunskap, alla andra i min klass har redan haft det, jag med, men fick F på det så måste göra omprov, så det suger. 

Jag har märkt att jag har bivit väldigt stressad på dagarna på grund av att det är så mycket i skolan! Jag är en sån person som inte bryr mig så mycket om betyg, jag pluggar alltid till prov i sista minuten och gör ofta inte alla läxor. Därför har jag inte så jättebra betyg och jag börjar känna att jag måste försöka jobba mig uppåt nu och tänka mer på betyg, vi får se hur det går, förmodligen blir jag bara ännu mer stressad.

Puss <33 //Tilda

Likes

Comments