Gul

Första bilden jag tog skulle föreställa "gul". Jag tycker att gul är en glad färg och därför tyckte jag att det skulle vara en fin bild om det stod någon och skrattade framför den gula väggen. Jag tog bilden från sidan eftersom att jag ville att bilden inte skulle se allt för tillgjord ut som jag tycker att det gör om man ex, står framför kamera och kollar in i linsen och ler. Jag ville att bilden skulle vara "in action".

Ensamhet

Andra bilden jag tog skulle föreställa ensamhet. Likadant med denna bilden som den gula, jag ville inte att bilden skulle se tillgjord ut och därför tog jag bilden bakifrån istället för framifrån. Jag ville att man skulle se staden i bakgrunden men ändå att fokuset skulle ligga på människan i bilden. Min tanke var "ensam i en stor värld".

Parkbänk

Sista bilden jag tog skulle föreställa "parkbänk". Jag valde att ta den bilden just såhär eftersom jag tänkte att det skulle vara fint om man tog en närbild på parkbänken från sidan och man skulle se havet i bakgrunden i ofokus. 

Fotograf: Tilda Hellsten

Modell: Julia Rehnlund

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är min bild av respekt.

Tanken med min bild var att göra ett ansikte i både svart och vitt för att visa respekten för både svarta och vita, och deras lika värde. Att man ska ha lika mycket respekt till alla, trots hudfärg osv.

Efter att jag klippt ut och klistrat fast ansiktet, som ni ser på första bilden så märkte jag att det såg tomt ut. Därför så klippte jag ut lite strålar och prickar, så att bilden skulle få lite liv.

Likes

Comments