View tracker

Likes

Comments

Mysfika på tösses bageri med Faannyyy. Vi åt livets semmelwrap för 83 spänn. Är super fattig men jäklar vad gott det var, värt ändå.

Likes

Comments

Har fyra saker som jag vill uppleva/göra i år. Den första är att tatuera mig och ja hur länge har jag inte sagt det? Har bara inte prioriterat det särkilt högt och dessutom är det en pengar fråga. När jag får min nästa lön, alltså den tjugofemte är planen att göra en tatuering och nej inte den som hon har på bilden. Nummer två. Resa med Johan. Behöver inte vara värsta exotiska resan, kan vara trevligt att uppleva något annat utöver det vanliga. Till exempel vandra ute bland natur och berg, why not? Två resor vill jag hinna med iallafall. Tre. Bli bättre på grafitti. Har endast gjort en pice(målning) som det kallas för men vill verkligen bli bättre och göra fler fler fler. Fyra. Studera till hösten? Om jag har kommit på vad jag vill göra tills det, såklart. Glömde nästan en viktigt grej faktiskt, körkortet. I vanliga fall prioriteras inte körkortet särkilt högt i Tildas lilla hierarki. Varför? Mycket annat och känner inget behov av att ha det förrän jag har barn i framtiden. Har kollektivtrafiken precis utanför och åker nästan bara tunnelbana. MEN självklart är det ändå viktigt att ha körkort och det ska prioriteras, punkt. Det var min lilla tråkiga lista, ha det.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Torsdagen är min lediga dag och då passar jag på att sova. I vanliga fall brukar jag gå upp klockan åtta och ja det är jättetidigt för mig. Klockan är nu kvart i tolv och anledningen till att jag inte sover två timmar till är för att vi har några byggare här. Ni kanske förstår hur mycket det låter här. Mamma, pappa har nämligen bytt golv i hela lägenheten och idag tror jag att byggarna är klara. Hoppas. Dagen ser ut som följande iallafall; ska träffa fina Fanny och bara ta det lugnt. Ikväll kommer förhoppningsvis Johan också. Sjukt att sova ensam inatt, kändes galet konstigt. Johan har bott här i två månader ish och igår var han tvungen att åka hem för att han behövde packa ner sina grejer i flyttkartonger. Fööör... på.... måndag... flyttar vi! Kommer bli grymt kul! Alla möbler är köpa FÖRUTOM en byråjävel som vi tänkte ha i hallen, men får väl kanske åka in till Ikea i helgen och kolla om de har något fint... Well, det är mycket nu, jobb, flytt, pojkvän, familj och vänner. Men det funkar! Bara man vill så!
Hoppas ni får en fin torsdag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Min första.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår blev jag, Johan bjudna på middag hos en av hans systrar, hennes sambo + hans andra syster som bor i USA (de har inte setts på 2 år). Det var jättemysigt. Vi kom dit väldigt sent tho då tunnelbanan inte gick pga en olycka, så vi fick gå till Gullmarsplan. Men det löste sig. Igår var min otursdag, den började rent åt helvete men slutade bra. Hoppas ni hade en fin torsdag.

Likes

Comments

Hej på er! Har rast just nu, börjar om fem minuter så det är stress. Är sjukt sjukt sjukt trött idag och längtar hur mycket som helst efter min säng. Har ingen dörrnyckel då Johan har den så hoppas att mina föräldrar är hemma så att jag slipper stå utanför och vänta... pray pray pray for me. Dagen har ändå varit hyfsat soft, mycket att göra här på donken men hellre det än att bara stå och glo. Imorgon jobbar jag tre timmar sen ska jag träffa fina Fanny!! Så det ser jag framemot.
Ha en fin fin fin måndag och glöm inte att komma förbi här på donken på Vasagatan. Puss ;)

Likes

Comments