Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två intensiva dagar av adobekurs. Har lärt mig allt möjligt och är helt slut i hjärnan. Imorgon och övermorgon ska jag lära mig sketch up. Det är hur kul som helst men blir extremt trött i huvudet. Här är lite av det jag har gjort på Adobe. Mönster och illustrerat en stol.

Likes

Comments

Otroligt viktigt meddelande från mig till dig/er. Så sjukt viktigt att bara göra det du vill och inte lyssna så mycket på andra. Jag har hela tiden haft en slags "kris" då jag inte har vetat vad jag vill göra i framtiden pga andra och deras åsikter. Att bara äntligen få gå sin egen väg och göra det jag alltid har velat känns otroligt skönt. Låter kanske klyschigt men det är verkligen sant. Gå din egna väg, var kreativ, gör vad fan du vill! 

Likes

Comments

Börjar plugga på riktigt på Basis konstskola med inriktning Inredning & design. Börjar jobba på förskola och ska eventuellt söka till konstfack. Fortsätter mitt liv här på Hildebergsvägen tillsammans med Johan, så mysigt. Eventuellt någon resa och ska försöka ta körkort. Hur länge har jag inte sagt det? Men har so far helt ärligt inte varit intresserad av att ta körkort. Ska väl satsa på det i år, men det är absolut inget måste och inte prio ett för mig just nu. Har inga särskilda förväntningar på år 2018, tar det som det kommer men tror att det kan bli ett jäkligt kul år. 

Likes

Comments

Denna fåtölj är helt magiskt och står högst upp på min köplista. Kostar alldeles för mycket, men jag är kär i den och jag tycker det är värt att lägga pengar på möbler/inredning. Då det är min största passion så prioriterar jag det ganska så högt. Fåtöljen är tillverkad i Danmark (såklart), Carl Hansen har tillverkat mängder av möbler, han har samarbetat med många andra kända designers och jag diggar hans design som fan. Tycker han gör otroligt fina grejer och den här fåtöljen ska en vacker dag stå i mitt & Johans vardagsrum. Dock ska den vara i tvålad ek med tyg i färgen natur. Loveit.

Likes

Comments

Kirrade ihop en fin liten outfit igår. Blev en prickig klänning som blev en kjol då jag bar en svart stickad tröja över den. Till det blev det min nya fina gula lilla väska som jag fick i julklapp av min mor och far. Kände mig lite fransk typ. :)

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en underbar jul. Det har jag haft! Mormor och morfar har varit med oss i en vecka nu och firat jul, hur trevligt är inte det? Har fått mängder av julklappar som jag är otroligt tacksam över! På tal om något helt annat. Fick ett psykbryt över mitt löshår igår/natt. Det har trots allt gått fyra månader sen jag satte i det, så idag tog mamma och mormor bort det med något remover medel. Sååå skönt! Hörni, att ha kort hår är rena rama drömmen, älskar!

Likes

Comments

Älskar verkligen 50-talets retro inredning! Mycket trä, framförallt oljad ek och en himla massa starka färger, helst en färg som upprepas flera gånger i ett rum. Det här är drömmen!

Likes

Comments