Hej på er fina!

Min helg har varit suverän, hoppas att eran också har varit det. Fredagen bestod av grillning hemma hos mig och Johan med två vänner. Vi drack blått vin och grillade hamburgare. Senare kom några andra vänner hit också. Kvällen vart lyckad, det var mysigt. Tidigt på lördagen fiskade vi med Johans brorsa + sambo i Mälaren. Fick faktiskt en abborre, weyyy!!! Efter det drog vi hem till oss och grillade lite allt möjligt, även aborren som inte var en hitt. Hehe! Det var super trevligt att ha dem här! Lördagkväll kom hit Moa till mig och Johan igen. Vi drack vin och snackade skit. Har såååå roligt med den bruden! Hon har varit saknad!

Det var min helg de. Nu vidare mot verkligheten, jooooobbaaaaaa! Vi hörs, puss och kram!

Likes

Comments

Något som jag under den senaste tiden har upptäckt är rotting. Tycker det är hur fint som helst. Ska köpa en taklampa i form av rotting till vardagsrummet i helgen! Nästa grej att ha, är ett måste, enligt mig, i mitt hem. Linnegardiner, linnesängkläder i dova, neutrala färger, grått, och beige. Dör för det! Next thing, 50-talets hylla, string i ek! Gaah, så simple och fin. Ska även införskaffa en stringhylla till vardagsrummet och byta ut den tråkiga vita hyllan från Ikea. Andra grejer som är fint i hemmet är läderflärpar lite här å var och Poul Henningsens fina lampor.

And then you have it. Ge mig allt tack :)

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår blev det ett stängningspass på Willys, kom hem vid halv elva och är literally helt slut! För er som inte vet så jobbar jag på Willys där jag är timanställd. Jobbar
Även hela sommaren på Ericsson. Trivs jättebra på båda. Dagen ser ut som följande; städa, packa det sista inför Spanien, middag med hela familjen, SOVA. Klockan två inatt åker vi till Arlanda. En vecka ska spenderas i Spanien tillsammans med mamma, pappa och Johan. Mega skönt med semester och sol! Sommaren här i Sverige har varit si sådär, men hoppas på lite sol i augusti. Tänkte äta lite frukost nu så vi höreees!

Likes

Comments

Har ni varit i porslinsfabriken i Gustavsberg? Dem har sååå fina grejer, värt ett besök! Tyvärr fick jag inte med mig något hem, men det får bli till en annan gång.

Likes

Comments

Johans två kompisar från Malmö sov hos oss. Vi gjorde inget speciellt, de badade i kajen men jag var inte lika pepp på det. Dagen efter träffade vi en annan kompis till Johan och grillade vegetariska burgare, såå gott! Mysig helg!

Likes

Comments