Hej på er! Hoppas allt är strålande med er, för det är det med mig. Mår oerhört bra. Sitter på tuben då jag är påväg hem, jobbade bara tre timmar idag, hur skönt? Ska köpa hem lite mat till mig och Johan, sen ska vi bara mysa och fixa lite hemma. Har köpt två vägglampor och en hylla till sovrummet som ska sättas upp Idag. Vi har även köpt guldspray för att spraya några grejer, kommer bli sååå fint! Hemma hos oss kör vi på dansk/skandinavisk design i hallen, grönmarmor, guld-tema i vardagsrummet och sovrummet. Super fancy fint. Snart är allt i lägenheten klart, då är det bara att komma och joina. ;)

Nog om lägenheten. Så ser iallafall min dag ut, nu är det dags för mig att stiga av tuben. Vi hörs hörni. Puss och kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Finns ingen jag skrattar med så mycket som jag gör med dig. Varje dag med dig är ett äventyr. Du är så sjukt jävla rolig och har nog den sjukaste humorn jag vet, vilket är otroligt otroligt kul då vi har samma och skrattar åt samma saker jämt. Du får mig att våga, att prova nya saker, se saker från andra perspektiv och att känna vad riktig kärlek är. Jag är lyckligt lottad som hittade dig. Att bo tillsammans med dig är det bästa som någonsin kunde hända mig. Kärleken till dig är oändlig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Mysfika på tösses bageri med Faannyyy. Vi åt livets semmelwrap för 83 spänn. Är super fattig men jäklar vad gott det var, värt ändå.

Likes

Comments

Har fyra saker som jag vill uppleva/göra i år. Den första är att tatuera mig och ja hur länge har jag inte sagt det? Har bara inte prioriterat det särkilt högt och dessutom är det en pengar fråga. När jag får min nästa lön, alltså den tjugofemte är planen att göra en tatuering och nej inte den som hon har på bilden. Nummer två. Resa med Johan. Behöver inte vara värsta exotiska resan, kan vara trevligt att uppleva något annat utöver det vanliga. Till exempel vandra ute bland natur och berg, why not? Två resor vill jag hinna med iallafall. Tre. Bli bättre på grafitti. Har endast gjort en pice(målning) som det kallas för men vill verkligen bli bättre och göra fler fler fler. Fyra. Studera till hösten? Om jag har kommit på vad jag vill göra tills det, såklart. Glömde nästan en viktigt grej faktiskt, körkortet. I vanliga fall prioriteras inte körkortet särkilt högt i Tildas lilla hierarki. Varför? Mycket annat och känner inget behov av att ha det förrän jag har barn i framtiden. Har kollektivtrafiken precis utanför och åker nästan bara tunnelbana. MEN självklart är det ändå viktigt att ha körkort och det ska prioriteras, punkt. Det var min lilla tråkiga lista, ha det.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Torsdagen är min lediga dag och då passar jag på att sova. I vanliga fall brukar jag gå upp klockan åtta och ja det är jättetidigt för mig. Klockan är nu kvart i tolv och anledningen till att jag inte sover två timmar till är för att vi har några byggare här. Ni kanske förstår hur mycket det låter här. Mamma, pappa har nämligen bytt golv i hela lägenheten och idag tror jag att byggarna är klara. Hoppas. Dagen ser ut som följande iallafall; ska träffa fina Fanny och bara ta det lugnt. Ikväll kommer förhoppningsvis Johan också. Sjukt att sova ensam inatt, kändes galet konstigt. Johan har bott här i två månader ish och igår var han tvungen att åka hem för att han behövde packa ner sina grejer i flyttkartonger. Fööör... på.... måndag... flyttar vi! Kommer bli grymt kul! Alla möbler är köpa FÖRUTOM en byråjävel som vi tänkte ha i hallen, men får väl kanske åka in till Ikea i helgen och kolla om de har något fint... Well, det är mycket nu, jobb, flytt, pojkvän, familj och vänner. Men det funkar! Bara man vill så!
Hoppas ni får en fin torsdag.

Likes

Comments

Likes

Comments