Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Johan oss för att fiska. I måndags köpte jag nämligen ett fiskespö, dock ett dåligt spö till skillnad från Johan som köpte ett fiskespö för tre år sedan för 4000 kronor... Jaja. Vi fiskade i femton minuter typ, det var alldeles för kallt så vi får ta det en annan dag helt enkelt. Men mysigt var det och varm choklad är ju alltid gott.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Vaknade halv tio och sen dess har jag bara chillat i soffan. Planen idag är att jag och Johan ska till bounce, det där hoppstället i kungens kurva. Ikväll kommer mamma & pappa hit, de ska käka här. Tror vi ska laga lax i ugn eller något sånt, blir säkert bra. Igår bokade jag och Johan bussresa till Romme. Kommer bli hur mysigt som helst, det bär av på fredag. Romme är rätt så trist men det är det enda stället som är hyfsat billigt att åka till. Iallafall. Nu måste jag fixa mig för jag och Johan ska dra vidare. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är strålande med er, för det är det med mig. Mår oerhört bra. Sitter på tuben då jag är påväg hem, jobbade bara tre timmar idag, hur skönt? Ska köpa hem lite mat till mig och Johan, sen ska vi bara mysa och fixa lite hemma. Har köpt två vägglampor och en hylla till sovrummet som ska sättas upp Idag. Vi har även köpt guldspray för att spraya några grejer, kommer bli sååå fint! Hemma hos oss kör vi på dansk/skandinavisk design i hallen, grönmarmor, guld-tema i vardagsrummet och sovrummet. Super fancy fint. Snart är allt i lägenheten klart, då är det bara att komma och joina. ;)

Nog om lägenheten. Så ser iallafall min dag ut, nu är det dags för mig att stiga av tuben. Vi hörs hörni. Puss och kram!

Likes

Comments

Likes

Comments