Hej, nu är jag hemma från stallet. Hittade ett par ridbyxor bland alla kläder som jag inte använder p.g.a. Dom är för stora. Så då tänkte jag om någon var intresserad?

Dom är i storlek 158-164. Köpte dom för 299 men mitt pris 100kr! Använda 2 gånger. Kommentera vid intresse eller skicka DM till @_tildahansson_ på instagram. Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!

Såg ni på idrottsgalan igår? Det gjorde i alla fall jag. Och äntligen kliver ridsporten fram! Peder är en väldigt bra vinnare enligt mig! allt som han satsat med. Jaja i alla fall idag har jag varit i skolan. Och vårterminen börjar tufft med 5 läxor denna vecka. Därav den dåliga updateringen. VAD VILL NI HA FÖR INLÄGG?

jag ska till stallet nu om någon timme. Blir nog en mysig uteritt. Och som jag kanske skrev i förra inlägget så snöade det ju. men som jag trodde så regnade den bort efter två-tre dagar.

Men vi hörs väl imorn!

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA TIPS PÅ INLÄGG<3

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen första "skolveckan"klar. Den blev inte lång men det är ju bara positivt. Idag är det ju fredag den 13:de. Det har gått bra för mig än så länge , igen otur. Idag har jag varit i skolan och efter tog jag bussen direkt till stallet och var där i några timmar. BÄSTA SÄTTET ATT STARTA HELGEN! Tog en lång mysig uteritt, vilket blev väldigt kallt då det hagla och snöa. Snöade förra fredagen och sen regna bort. Undra hur länge denna snö håller? Jaja, nu ät jag iallafall hemma och har värmt upp mig och resten av kvällen blir lugn. Hade så bra!

Likes

Comments

Hello, nu är den första dagen i skolan gjord efter detta jullov. Tyckte första dagen gick bra och tror och hoppas att denna termin kommer gå snabbt. Det blir väl mycket i skolan denna termin men utan skolan så ska jag mest vara i stallet. Jag ska till fjällen. Jag ska också till göteborghorseshow. Ska ni dit? Jag ska fit på fredagen och jag längtar såååå!! Min shopping lista:
(Än så länge)
•vita ridbyxor
•ridstövlar (då jag växt ur mina)
•hjälm som är (vg1) märkt
Antar att jag kommer säkert inte hitta allt men säkert annat. Så kommer ett blogg inlägg efter ghs. På fredagen går både dressyr och hoppning vilket är superkul.

Jaja det var lite tankar och planer för februari.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Imorn börjar skolan för min del vilket betyder att den tråkiga meningen (enligt min åsikt): SKOLAN GÅR FÖRST...... existerar igen. skolan är verkligen inget jag gillar vilket är synd. Nu kommer det alltså att vara mycket mer i skolan och mindre tid i stallet. Jag älskar att vara i stallet ALLA dagar i veckan men när man kommer hem från skolan är det redan mörkt. (vilket jag hoppas snart är över). I mitt stall her vi inget ridhus på plats så vi rider ute den mesta delen av året, om vi inte tar transport upp till ridhus. Men det är ju snart sport lov igen så jag får väl längta till det då.

​GLÖM INTE ATT STÄLLA FRGOR I KOMMENTARERNA SÅ TAR JAG UPP DEM I NÄSTA INLÄGG.

​HA DET SÅ BRA>3

Likes

Comments

Hejj, idag har vi varit i stallet! Ridit i ridhuset. Fick tyvärr inga bilder från ridningen men fick några bilder från det vackra vädret. Iallafall så hick det jättebra i ridhuset. Ska dit på tisdag också. Jag börjar skolan på onsdag. NÄR BÖRJAR NI SKOLAN? Imorn ska jag till stallet så hörs då

Likes

Comments

Hallå, nu har jag kommit hem från bion. Herregud vad det snöar!
Bästa med snön är ju helt klart att galoppera på åkrarna<3!! Så får se om det blir ett sånt ridpass imorn. Om jag får bestämma: HELT KLART!!
Vad har ni gjort idag då? Jag sov ju hos en kompis inatt så när jag kom hem var jag riktigt trött så jag gick och la mig i soffan och tittade på youtube. Sen åkte vi till bion och nu mot kvällen blir det väl lugnt och mys framför youtube eller skam kanske😍 har ju kommit en 3:dje säsong nu. Dagens fråga till er: Ser ni på skam?

HA DET SÅ BRA

Likes

Comments

Herregud vad kallt det är! Jag var i stallet igår och det gick ju knappt att röra sig utan att frysa. När jag skulle forma så stelnade händerna så ingen vidare bra känsla. Ska sova hos en kompis nu så blir ett kort inlägg, HA DET BRA!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har precis ätit upp min frukost och ska nu borta tänderna och byta om. Vilodag för Felix idag så det blir ganska lugn dag! Ska till en kompis men annars inget planerat. Bara jag som typ får ångest när jag bara är hemma och inte hör något? Jag mår iallafall jättedåligt av att inte göra något:( Så nu på lovet kan det ju vara skönt med lite tips på vad man kan göra på lovet! Eller?

1. Åk till stallet och bara mysa med hästen eller ta en lång mysig uteritt
2.Prata med en kompis
3. Eller varför inte bjuda hem en kompis på en tjej/killkväll
4. Baka
5. Kolla på din favoritserie eller favorit youtuber
6. Storstäda rummet( jättetråkigt men måste göras)
7. Inreda om ditt rum

8. Shoppa med din familj eller kompis

9. Kolla på saker du vill köpa till din häst i katalog eller internet

10. Rensa dina saker/hästsaker, sen sälja skänka till välgörenhet eller slänga om det inte är i bra skick.

Hoppas att något utav tipsen fick er lite inspiration

HA DET SÅ BRA


Likes

Comments

Idag stod det markarbete på schemat för Felix. Blev mycket träning i fokus på att få han mer på bakbenen genom denna övning:

Vilket verkligen gav bra resultat! Om ni vill ha tips på övningar till erat ridpass tycker jag ni borde gå in och kolla på www.hippson.com . Där kan ni välja dressyr, markarbete eller hoppövning. Man kan också välja svårighets grad. Så hittar ni väldigt många olika övningar! Här är iallafall en bild från mitt ridpass:

HA DET SÅ BRA<3 så hörs vi imorn. Glöm inte att kommentera vad nu vill se för blogginlägg och kommentera frågor:)

Likes

Comments