Hej, har ni sett dessa fina pannband,lyckoänglar och huvor? Hur snygga som helst ju!! Dessa kan du köpa från @dylonhast på instagram. Dom syr dom för hand och till väldigt bra priser! Du kan själv designa dem. Jag har själv ett och dom är superbra! Något jag verkligen kan rekommendera!❤

Kram tilda

Likes

Comments

Hej, idag är det äntligen fredag!! Idag har jag bara varit i skolan och sen i stallet. I stallet red jag ut med mitt nya träns och nya bett vilket dukade jättebra!! Tränset är från hööks:Hunter och bettet är ett vanligt novabett👍🏽

Likes

Comments

ÄNTLIGEN

Är den efterlängtade fredagen här. denna veckan har varit seg för min del. Vet inte varför men beror väl säkert på att det är första hela veckan i skolan. Hur har er vecka varit? Min har varit bra.

idag har jag bara varit i skolan och sen bara varit hemma och gjort en stor so uppgift. Nu ska jag sätta mig och kolla på Baltic cup som sänds på @equisports.se

annars blir det väl en helt vanlig lugn fredag.

Likes

Comments

Hej, nu är jag hemma från stallet. Hittade ett par ridbyxor bland alla kläder som jag inte använder p.g.a. Dom är för stora. Så då tänkte jag om någon var intresserad?

Dom är i storlek 158-164. Köpte dom för 299 men mitt pris 100kr! Använda 2 gånger. Kommentera vid intresse eller skicka DM till @_tildahansson_ på instagram. Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!

Såg ni på idrottsgalan igår? Det gjorde i alla fall jag. Och äntligen kliver ridsporten fram! Peder är en väldigt bra vinnare enligt mig! allt som han satsat med. Jaja i alla fall idag har jag varit i skolan. Och vårterminen börjar tufft med 5 läxor denna vecka. Därav den dåliga updateringen. VAD VILL NI HA FÖR INLÄGG?

jag ska till stallet nu om någon timme. Blir nog en mysig uteritt. Och som jag kanske skrev i förra inlägget så snöade det ju. men som jag trodde så regnade den bort efter två-tre dagar.

Men vi hörs väl imorn!

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA TIPS PÅ INLÄGG<3

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen första "skolveckan"klar. Den blev inte lång men det är ju bara positivt. Idag är det ju fredag den 13:de. Det har gått bra för mig än så länge , igen otur. Idag har jag varit i skolan och efter tog jag bussen direkt till stallet och var där i några timmar. BÄSTA SÄTTET ATT STARTA HELGEN! Tog en lång mysig uteritt, vilket blev väldigt kallt då det hagla och snöa. Snöade förra fredagen och sen regna bort. Undra hur länge denna snö håller? Jaja, nu ät jag iallafall hemma och har värmt upp mig och resten av kvällen blir lugn. Hade så bra!

Likes

Comments

Hello, nu är den första dagen i skolan gjord efter detta jullov. Tyckte första dagen gick bra och tror och hoppas att denna termin kommer gå snabbt. Det blir väl mycket i skolan denna termin men utan skolan så ska jag mest vara i stallet. Jag ska till fjällen. Jag ska också till göteborghorseshow. Ska ni dit? Jag ska fit på fredagen och jag längtar såååå!! Min shopping lista:
(Än så länge)
•vita ridbyxor
•ridstövlar (då jag växt ur mina)
•hjälm som är (vg1) märkt
Antar att jag kommer säkert inte hitta allt men säkert annat. Så kommer ett blogg inlägg efter ghs. På fredagen går både dressyr och hoppning vilket är superkul.

Jaja det var lite tankar och planer för februari.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Imorn börjar skolan för min del vilket betyder att den tråkiga meningen (enligt min åsikt): SKOLAN GÅR FÖRST...... existerar igen. skolan är verkligen inget jag gillar vilket är synd. Nu kommer det alltså att vara mycket mer i skolan och mindre tid i stallet. Jag älskar att vara i stallet ALLA dagar i veckan men när man kommer hem från skolan är det redan mörkt. (vilket jag hoppas snart är över). I mitt stall her vi inget ridhus på plats så vi rider ute den mesta delen av året, om vi inte tar transport upp till ridhus. Men det är ju snart sport lov igen så jag får väl längta till det då.

​GLÖM INTE ATT STÄLLA FRGOR I KOMMENTARERNA SÅ TAR JAG UPP DEM I NÄSTA INLÄGG.

​HA DET SÅ BRA>3

Likes

Comments

Hejj, idag har vi varit i stallet! Ridit i ridhuset. Fick tyvärr inga bilder från ridningen men fick några bilder från det vackra vädret. Iallafall så hick det jättebra i ridhuset. Ska dit på tisdag också. Jag börjar skolan på onsdag. NÄR BÖRJAR NI SKOLAN? Imorn ska jag till stallet så hörs då

Likes

Comments

Hallå, nu har jag kommit hem från bion. Herregud vad det snöar!
Bästa med snön är ju helt klart att galoppera på åkrarna<3!! Så får se om det blir ett sånt ridpass imorn. Om jag får bestämma: HELT KLART!!
Vad har ni gjort idag då? Jag sov ju hos en kompis inatt så när jag kom hem var jag riktigt trött så jag gick och la mig i soffan och tittade på youtube. Sen åkte vi till bion och nu mot kvällen blir det väl lugnt och mys framför youtube eller skam kanske😍 har ju kommit en 3:dje säsong nu. Dagens fråga till er: Ser ni på skam?

HA DET SÅ BRA

Likes

Comments