Efter en lång vecka är det äntligen helg!! Är så taggad på å sova ut haha! Just nu pågår konståkning EM så har väl i smyg unnat mig lite av det på lektionstid hihi.. Nu så sitter även hela familjen i soffan och kollar på herrarna.
Idag så hade vi skridskor som idrott på skolan, jag och Isa knäppte även några bilder och denna tycker jag blev fin!
Ikväll blir det träning och tjejmys!!<33 I helgen finns väl inte jättemycket planerat men någonting ska jag väl hitta på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag brukar göra egna gelénaglar hemma och det skulle jag verkligen rekommendera! Det krävs ju bra med tålamod och ett intresse men i långa loppet så är det mycket mer ekonomiskt och så får man ju pyssla om sig själv en liten stund! Men man måste komma ihåg att övning ger färdighet! Från början såg de ju inte alls bra ut och jag har fortfarande mycket att utveckla!
Dessa naglar gjorde jag för nån månad sedan och blev väldigt nöjd!

Likes

Comments

Började om skolan idag vilket känns skönt eftersom att man nu kan gå tillbaks till rutiner men samtidigt tråkigt eftersom jag haft ett jätteroligt lov med madrassåkning, massor av vänner och så fick jag en väldigt bra start på det nya året!
Känner mig taggad på hur resten av året ska se ut, längtar mest till sommaren vid detta laget! ;)

Likes

Comments

Nytt år, nytt jag? Vet inte riktigt om det stämmer men det är skönt att få en nystart så man kan blicka framåt! Gav mig själv nyårslöftet att börja blogga. Har alltid tyckt att det verkar så mysigt att driva en blogg så varför inte göra en själv! Vi får se hur länge det håller men just nu känns det roligt iallafall.

Idag så steg jag upp rätt så tidigt och pallrade mig iväg i snöstormen mot ishallen, en riktigt bra start på dan! Jag har bland annat myst med hundvalpar idag?! de var huur söta som helst, smälter när jag tänker på det. Nu ska jag till Saga och hundvalparna igen ;) och sen bär det av till ishallen för ytterligare träning!

Likes

Comments