​Hej!

Tänkte bara göra en liten uppd. om hur min dag har sett ut.<3 

Imorse så var jag relativt pigg & jag kom ganska lätt upp. Jag är extremt morgontrött och brukar gå upp typ 40 minuter efter larmet ringt. Det måste finnas fler som har det problemet, haha. 

För en gångs skull så åt jag faktiskt frukost. Jag äter frukost typ 3 gånger i månaden ungefär. Jag kan verkligen inte äta på morgonen. Jag blir typ äcklad. Men jag vill bli bättre på det då jag vet att jag behöver mat i mig för att lära mig bättre och även att bli piggare.  

Jag hatar verkligen fredagar. Innan älskade jag fredagarna då det är sista dagen på skolveckan och att vi slutade tidigt osv men nu har jag alla ämnen jag inte tycker om på den dagen och allt e bara tråkigt typ. 

Idag så skulle jag och några till i min franskagrupp kvala till en tävling som heter Språkolympiaden. Så vi skulle skriva prov på datorn och sen de fem bästa resultatens genomsnitts poäng skulle vi då kvala in med. Så det är absolut inte säkert att vi kommer gå vidare eller så men vi har ju såklart en chans! Men jag tyckte provet var så svårt. Vi har haft vikarie nu de senaste två veckorna & vi har obviously inte övat på rätt saker. Vi jobbade ingenting med grammatik utan istället gjort meningslösa uppgifter i en övningsbok. Och en lektion dök han Inte ens upp, Så ni kan ju själva räkna ut hur det gick för mig;) Fattade inte ens hälften av frågorna &. bara gissade på de flesta. Så nej, det gick helt enkelt åt skogen;)

Men nu är jag iallafall hemma igen och kl är ungefär 17.00. Just nu så sitter jag i soffan och kollar på youtube och bara myser lite.<3 Har poppat popcorn och denna gången blev det faktiskt bra. Brukar alltid i vanliga fall poppa för länge så de bränns, eller poppa för lite så att inte ens halva påsen är poppad, haha. Men ska inte göra så mycket mer ikväll. Får se om det är något kul på tv som är värt att se:) 

Jag längtar Såå mycket till imorgon för då kommer min bästa kompis Blomma hit!<3 (många tror att hon inte heter blomma på riktigt, men jo hon heter faktiskt det:) Men antar att vi ska ta foton så kanske kan ladda upp några foton här på bloggen om det skulle bli någon fin bild. Senare på kvällen ska jag till Hannah, som har precis fyllt år och fira henne<3 Ska bli superkul verkligen! 

Förlåt för ett väldigt långt och tråkigt inlägg men tänkte att den här bloggen ska komma igång lite nu:) Ha det bra så hörs vi:)

Kram

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Tilda Göransson.

Jag har haft 3 bloggar tidigare men helt enkelt tappat orken &. även att jag inte fattade mer än hälften av den förra bloggsidan jag var på. Det var näst intill ett år sedan jag bloggade. Gud vad tiden går fort. Men nu är jag tillbaka igen iallafall!

Jag tänker mig att jag kommer uppdatera ca 3/4 gånger i veckan beroende på tid & ork. Men ska verkligen försöka uppd. så ofta jag bara kan.<3

Tänkte skriva några saker om mig själv så ni får veta lite vem jag är osv!

Jag är 14 år gammal & ska till sommaren fylla 15, så är 02:a. På fritiden så går jag i ungdomskören Confetti, rider på HFK (Halmstad fältrittklubb) och är med mina vänner resten av veckan. Jag har precis gått med i US (ungdomsstyrelsen) på HFK & det ska verkligen bli as nice att få vara med och påverka och även få ridskolans elever att bli engagerade och ha det roligt tillsammans. Jätte kul verkligen!

Jag tycker väldigt mycket om att skriva och har alltid älskat att komma på historier och liknande, som barn. & Ja, jag är fortfarande ett barn, men syftar på när jag var runt 8/9. Det är delvis därför jag bestämde mig för att återuppta bloggandet igen, men även för att jag tycker att bloggen är ett bra sätt att sortera sina tankar lite. Någon dag kanske jag är ledsen över något & då kan det vara skönt att bara bli av med alla tankar som man har i huvudet. En annan dag är jag glad. Då skriver jag om det också, om jag skulle känna för det. Så detta kommer att bli lite som en dagbok. Fast att du får läsa den:)

Men detta var iallafall lite om mig och varför jag valde att återuppta bloggen igen! Jag hoppas ni kommer för att stanna och lägg gärna en kommentar så skulle jag bli superglad:)


Kram<3

Likes

Comments