Hej!

Idag var då lagtävlingen. Jag hoppade 70 cm på Lady. Jag var då i lag med Hanna och Emil, men det gick inte hela vägen hem. Men jag är sjukt nöjd, då det var första tävlingen på Lady. Men hon var väldigt taggad på uppvärmningen. Det gick jätte lungt & fint fram tills jag fattade galoppen. Då tappade jag stigbyglarna & när man försöker hitta dem igen så kan det ju lätt bli att man nästan manar på, av misstag. Så det var ju mitt fel att det blev lite för snabbt. Men när jag väl skulle hoppa, så gick det kanon! Dock så släppte jag på henne lite för mycket på sista hindret, så det blev ett stort hopp. Men annars gick de hur bra som helst! Jag var två sekunder ifrån idialtiden, så det kändes jätte bra!

Andledningen till varför jag inte har bloggat varje dag, som jag lovat, så har det bara inte gått att ladda upp inläggen.. Jätte konstigt! Men nu kör jag med datorn, så tror det går bättre då!

Ni får ha det bra, så hörs vi imorgon!

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej!!

Jag har nu bestämt mig för att jag ska blogga ​minst en gång per dag. Vi får se hur länge det håller! 

Idag kom Blomma hit. Vi hade det så himla kul! Det är så synd, för vi går inte på samma skola, så vi träffas bara i stallet två gånger i veckan & sedan kommer hon hit ​vartenda ​helg. Det är lite tråkigt men men..

Vi var på Eurostop idag så vi köpte frappe & titta lite i affärerna osv. 

Men nu har Blomma gått hem, så just nu firar vi pappa som fyller 52! 

Så himla skönt! Nu är det äntligen lov. Man känner verkligen hur mycket man behöver dessa pauser då & då! Bara slippa tänka på allt man måste bli klar med. Men jag tycker skolan är jätte kul, så det är samtidigt lite tråkigt att inte ha nått speciellt att göra. Jag tror ni förstår vad jag menar. 

Men jag ska spendera rätt mycket tid i stallet, för jag anmälde mig på hoppkursen nu på onsdag! Ska ha Lady & jag önskade henne, så jag är jätte nöjd.

Jag hade tänkt att avrunda nu. Ha det bra nu, så hörs vi imorgon!

Kram

Likes

Comments

Idag har jag verkligen gjort bara ingenting! Så skönt! Jag är en så person som har väldigt många fritidsaktiviteter & såklart även lägger mina helger på vänner. Då blir det aldrig några lugna dagar som man verkligen behöver ha ibland.

Jag skulle egentligen åkt till stan med mamma, för pappa fyller år imorgon. Jag skulle även köpa en perfym som jag har tänkt köpa jätte länge, från thebodyshop. Men jag kände bara att jag inte hade nån som helst ork till att ställa mig framför spegeln och sminka mig den närmsta timmen.

Jag valde istället att stanna hemma. Och jag känner verkligen att det var rätt beslut då jag aldrig har känt mig så utvilad!

Väldigt tråkigt inlägg haha, men tänkte hålla vad jag lovade om att jag ska börja blogga oftare.

Ha det bra nu, så hörs vi förhoppningsvis imorgon! Ha det bra!

Likes

Comments

Jag heter Tilda Göransson, 13.

Jag tror inte jag behöver dra hela min livs historia direkt. Ni kommer att lära känna mig under tiden att denna blogg växer.

Jag har haft två bloggar tidigare, men bytt blogg sida då jag inte riktigt förstod systemet, så på det viset hamna jag här.

Jag tänker mig att jag ska försöka att uppdatera runt fyra gånger i veckan beroende på tid & ork.

Jag hoppas ni kommer för att stanna och lämna gärna en kommentar så hade jag blivit jätte glad!

Kram på er

Likes

Comments