Hej,

Jag har idag bara varit i skolan men kort och gott hade jag först bild och slöjd, sen en lång rast där jag och några kompisar käka donken, sen två lektioner till och sen slutade jag. Efter skolan gick jag hem och var hemma i typ en timme sen gick jag hem till Molly och ska sova här och det är nu vi kommer till saken!


Här är skit roliga grejer att göra på en tjej kväll!

Nummer ett: Ditt framtida jobb

Du behöver: En skål med iskallt vatten och ett stearin ljus.

Gör såhär: Tänd stearin ljuset och luta ljuset över skålen med iskallt vatten, vänta till de droppar stearin, När stearinet hälls i skålen bildas stearinet till något, Försök lista ut vad de föreställer och vad de föreställer blir ditt framtida jobb!


Nummer två: Jag har aldrig

Du behöver: Något att dricka till alla som cola, vatten osv. Minst två personer men blir tusen gånger roligare med fler.

Gör såhär: En säger jag har aldrig t.e.x "Ätit sniglar" Om man har de så dricker man. Men den som säger måste vara ärlig att den aldrig har gjort den saken den personen säger. Som om jag säger "Jag har aldrig ljugit" Så måste de vara sant.


Nummer tre: Ditt tidigare liv

Du behöver: Ett ljus. (minst 2 pers.)

Gör såhär: Släck exakt ALLT som lyser det måste vara bäck svart. Sätt er mitt emot varandra och tänd ljuset. Sätt ljuset mellan er (Man ska kunna se varann) Kolla med vänstra ögat på personens näsa eller öga och den högra ögat kollar man på personens panna. Man måste kolla så i ungefär 1-3 minuter sen börjar personen se ut som en annan person och så såg man ut i sitt tidigare liv. Man kan göra så ensam men då måste man ha en spegel och göra samma sak ( kolla sig själv i spegeln)

Nummer fyra: Makeup challenge

Du behöver: Två skålar, sax, papper, penna och smink. (mins 2 pers.)

Gör så här: Skriv typ allt smink du har hemma t.e.x läppglans, mascara. ögonskugga osv. Klipp dom så de blir lappar, vik lapparna och lägg dom i en skål. Ta ett nytt papper och skriv ansiktets delar T.e.x Näsa, läppar, ögonfransar, ögonlock, ögonbryn osv. Vik dom också och lägg dom i ena skålen, så de blir en skål med vikta lapar där de står olika smink grejer och en skål med vikta lappar där de står ansiktets "delar". Sen startar man genom att ta upp en lapp från en skål och en från den ena och läs lapparna så typ står de på en lapp t.e.x "Läppstift" och den ena "Ögonryn" så måste man lägga läppstift på ögonbrynen!


Hoppas ni tycker detta är roligt!

Kram, Tilda och mollyliljedahl <3 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Eftersom det här är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag heter då Tilda Fahlén och är 13 år (jag vet att på min profil står det Tilda Fahen men jag kan inte ändra för det kostar pengar och vem fan vill betala d?). Jag bor i Stockholm och går i skolan där också. Jag har en hund som heter Ammi som är en Amstaff och är 2 år. Jag har också ett stort intresse för hästar och ridsporten. Jag rider på ett stall i Enskede och hos min kompis Molly som har en häst som heter Jox. Jag har ljust, brunt hår med blåa ögon och mina favorit färger är blå, grå, gul, vit & svart. på den här bloggen kommer ni läsa om allt jag tycker om och mitt liv så som ridning, hästar, vardag, skola, framsteg och mig.

Kram, Tilda <3

Likes

Comments