Hej, idag har jag varit vid Ikea, vet inte riktigt vart men i ett varuhus brevid. Det var jätte mysigt där. Jag och min syster köpte glass, jag tog hallon sorbe och himmelsk röra.
Instagram - tildaaengman
Musical.ly - tildaaengman

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit på Liseberg. Det var jätte mycket folk för att Marcus och martinus skulle uppträda men när de hade uppträdande så var det inte så lång kö på allt så man passade på att åka haha.
Instagram - tildaaengman
Musical.ly - tildaaengman

Likes

Comments

Halloj, jag tänkte att jag ska börja att visa min outfit kanske 2 gånger i veckan. Jag kommer skriva var allt är i från om jag kommer ihåg. 

Tröja - ullared
Byxor - Kappahl
Skor - stadium, Nike

Instagram - tildaaengman 

Likes

Comments

Hejsan, nu tänkte jag göra som en "i Want" saker som jag vill ha
På den bilden med Nike koftan menar jag bara koftan.
Och på den med Calvin Klein tröjan menar jag bara tröjan haha <33 

jag kommer göra olika delar av detta.

Instagram - tildaaengman

Likes

Comments

info

Hej allihopa.
Idag tänkte jag berätta vad jag ska göra på sommaren. Först vill jag bara säga att jag inte kommer åka utomlands. Jag kommer åka till Liseberg väldigt ofta eftersom jag har guldpass. Jag kommer åka o bada i havet. Jag kommer träffa mina kompisar (om de inte är utomlands haha) Jag kommer äta på nya ställen. Kanske segla om inte min mormor och morfar säljer båten. Och såklart så ska jag blogga.

Följ gärna min instagram - tildaaengman

Likes

Comments

Hej, Nu tänkte visa ett recept på amerikanska pannkakor.

Med detta receptet brukar det bli ungefär 15 pannkakor.


Ingredienser :

2 ½ dl vetemjöl

2 teskedar bakpulver

2 matskedar socker

1 krm salt

2 ½ dl mjölk (man kan även ta vatten men det är godare med mjölk)

2 matskedar smällt smör

1 ägg

Smör för att steka pannkakorna på stekpannan

Jag tycker det är gott att ha florsocker och sirap på mina pannkakor. Men man kan ta sylt eller nutella om man vill det. Det ALLRA bästa är nutella och jordgubbar på. Detta är perfekt att göra med sin kompis som jag brukar!

Följ gärna henne på nouw, ajsaali heter hon. <3

Följ också min instagram tildaaengman haha

Likes

Comments

Hej., I mitt första inlägg vill jag att ni ska lära känna mig. Först och främst är mitt namn Tilda engman. Jag har gått i cheerleading i 3 år men för ett halv år sen slutade jag och började i gymnastik. Jag älskar gymnastik. Mitt favorit ämne i skolan är idrott. Jag bor i en lägenhet i göteborg. Mitt favorit djur är katt. Jag har två katter. Min blogg kommer handla mest om mode och mat men också väldigt mycket random. 

Hoppas ni kommer gilla min blogg.                                                                                                                                          instagram - tildaaengman

Likes

Comments