Header

Midsommar mina vänner, finns det något bättre? 30 000 som dansade runt midsommarstången och jag fick se tjuvjakt en gång till. Jag hade världens roligaste kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår firade vi vår fina Amanda som fyllt 18 i veckan. Vi åt en mysig middag och hade en jätterolig kväll hemma hos henne!

Likes

Comments

här bjuder jag på de enda två halvkassa

bilder jag tog igår!

Nu så, äntligen har vi sommarlov! Jag firade genom att titta på alla fina studenter här hemma i Leksand och åka runt på några mottagningar och gratta mina vänner. NI ÄR SÅ HIMLA BRA! Senare på kvällen mötte jag upp mina tjejer och vi dansade hela kvällen tillsammans med massa andra. Jag, Melinda och Louise hann till och med gå in på Legends en sväng men bestämde oss ganska snabbt för att gå tillbaka till där vi började kvällen. Jag somnade vid fyra inatt igen och har mesta dels
sovit hela dagen idag. Imorgon ska jag njuta av sommarlovet och göra INGENTING. Najs va?

Likes

Comments

Har glömt att berätta om studentbalen!! som ni vet var jag suuuupernervös och livrädd att jag skulle göra bort mig och Lukas vid entrén. Men det gick vägen och jag hade superkul!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det inte långt kvar till sommarlov! Imorgon går jag ut mitt andra år på gymnasiet. Klyschigt, men tiden går sååå fort. Snart är det vi 98or som står med mössorna på och skriker för fulla halsar.

Igår var jag och Louise ner till legends och dekorerade inför studentfesten med ballonger och grejer. Vi blev klara precis innan öppning och det blev rätt snyggt. Vi åkte tillbaka till legends efter vi gjort oss iordning och dansade med studenterna. Idag är det Studentgala som är det bästa på hela studentveckan! Ska bli så kul att se alla nomineringar och studentfilmer.

Juste! Fick en frågan här om dagen angående Martin haha. Och det är väl bra mellan oss I guess. Vi träffas inte och vi har ingen relation just nu vilket känns bäst. Mer än så är det inte! :-)

Likes

Comments

Håkan var magisk. Vilket jag redan hade väntat mig innan konserten. Vi lyckades ta oss långe fram i publikhavet och jag hade en underbar kväll. Eller ja, hela helgen har varit bra och det var så kul att åka ner till Gebege igen.

Snart ska jag börja göra mig iordning för studentbalen i eftermiddag. Jag är såå nervös men jag tror det kommer gå bra. Vi hörs mer sen, puss

Likes

Comments

Hej vänner!

Nu har vi landat i Göteborg och väntar på att det ska bli söndag då vi har biljetter till Håkan. Tills dess ska vi gå på stan, mysa på uteserveringar och gå ut och dansa. Puss på er

Likes

Comments

wöö det här gick ju bra. Shit vad jag har tappat stinget, skärpning!

Helgen har gått fort och jag har haft kul. Jag jobbade i fredagskväll men beslöt mig för att åka ut till västannor för att gratta en kompis efter jag jobbat klart. Kvällen blev lång då jag kom i säng klockan tre. I lördags kom Amanda inspringandes klockan nio i mitt rum. Vi var på medeltidsmarknaden och myste större del av dagen. Seeeen kom tjejerna på kvällen och vi förberedde oss för födelsedagsparty för Elias som nyligen fyllt 18. Vilket också var superkul, jag var hemma redan innan tolv och sov gott.

Just nu är jag hos Amanda i Rättvik och gör ingenting. Imorgon ska vi fixa naglarna och åka till Falun då vi båda är lediga från skolan. Kram på er

Likes

Comments

_______________________________________________________________________________________________________________________________________