Header

Hej vänner!

Vad tycker ni om mitt otroligt skeva comeback inlägg? Ni vet nog hur det kan va, det här med kärleken. Ibland vill det inte so man själv vill. Och så kan det vara. MEN, nu tänker jag så här. Jag åker till Zambia första oktober och ska volontärarbeta (med lejon!!) och funderar då på att ge denna blogg lite liv igen, eller starta redan nu. För jag tycker själv att det är väldigt kul att följa någon som är på väg att göra något stort i sitt liv. Förberedelser, resan dit, under tiden och tiden hemma. Så som Margaux och hennes bebis, man har följt henne sen hon blev gravid och nu sitter hon där med en bebis och det känns som man har gått igenom samma sak när man följt henne så ingående. Förstår ni hur jag menar? Skulle det vara kul? Egentligen kommer jag nog göra det hur som helst, för jag har lovat mamma och pappa att ha ständiga kontakt med dem med bilder och alltihop, och det blir ju så mycket smidigare att skriva här då för då kan alla som vill läsa :-) Sen får vi se hur bra det blir haha.

Men hur som helst, nu tiden innan resan jobbar jag och sparar pengar. Och största projektet är att hitta rimliga och bekväma kläder att ha med sig. Shorts som jag kan jobba i, långkjolar jag kan ha om jag ska in till stan, heltäckande kläder på kvällarna. En person som är ganska läs mycket petig gällande kläder duger ju inte vad som helst, tyvärr haha. Men idag har jag och mamma kollat runt lite och hittat en del praktiska plagg! Så nu är jag en bit på vägen. Det som egentligen är kvar nu, är

- Teckna speciell försäkring som täcker för volontärarbete

-Skicka in brottsregister till organisationen

-Köpa till lite grejer så som en ryggsäck och "bra att ha grejer" vilket är typ diarrétabletter haha.

-Ta resten av de vaccinationer jag behöver

Tror vi på det här nu? Jag tror det kommer bli bra :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

waow vilken lång tid det gått. Vet inte ens själv om jag ska vara ärlig. Men ni vet, livet kom emellan, som vanligt. Om två månader åker jag till afrika i en månad, och jag längtar så mycket. Att få vara ensam, släppa på omvärlden ett tag och testa på att leva ett nytt liv. Jag är redo.

Om ett tag, eller ja sex månader, är jag inte tonåring längre heller. Det ska också bli skönt, att kanske få släppa dessa jävla tonårsfasoner som att vilja ha någon som det inte funkar med, fast hjärtat verkligen vill. Eller att konstant inte veta vad man känner eller vem man är. Det är jag också redo för. Jag är redo för livet, trots att jag redan är trött på allt vad livet har att ge. Utan att låta otacksam. Ibland behöver man bara kramas med någon som förstår utan att säga något, och jag längtar tills jag får göra det igen. Utan att låta otacksam. Men fan va svårt det är att släppa garden när man väl sitter där med någon som är redo för att kramas. Men jag är nog redo nu. Eller sen, jag vet inte riktigt. Men det blir nog bra vad som än kommer. Men bara för det får man inte skjuta undan känslorna, det har jag hört och lärt mig. Att ibland är det fan okej att storgråta en vecka i sträck och tycka jävligt synd om sig själv, för sen är det fan rätt skönt trots att den veckan känns hopplös och jävligt ledsam.

Men ibland finns det ju bara en grej man vill, och det är ju att det ska funka. Att allt bara ska sitta på plats och BARA FUNKA. Och hur många gånger ska det ta tills man blir smart nog? att förstå att det inte funkar. För det gör fan inte det, oavsett hur mycket man vill. Och det är fan okej. För det finns en mening med det med, även om det är jävligt svårt att se den i början. Men jag är nog redo nu. Det är ju inte tårar, det är smycken jag har lånat ett tag.

Likes

Comments

Midsommar mina vänner, finns det något bättre? 30 000 som dansade runt midsommarstången och jag fick se tjuvjakt en gång till. Jag hade världens roligaste kväll!

Likes

Comments

Igår firade vi vår fina Amanda som fyllt 18 i veckan. Vi åt en mysig middag och hade en jätterolig kväll hemma hos henne!

Likes

Comments

här bjuder jag på de enda två halvkassa

bilder jag tog igår!

Nu så, äntligen har vi sommarlov! Jag firade genom att titta på alla fina studenter här hemma i Leksand och åka runt på några mottagningar och gratta mina vänner. NI ÄR SÅ HIMLA BRA! Senare på kvällen mötte jag upp mina tjejer och vi dansade hela kvällen tillsammans med massa andra. Jag, Melinda och Louise hann till och med gå in på Legends en sväng men bestämde oss ganska snabbt för att gå tillbaka till där vi började kvällen. Jag somnade vid fyra inatt igen och har mesta dels
sovit hela dagen idag. Imorgon ska jag njuta av sommarlovet och göra INGENTING. Najs va?

Likes

Comments

Har glömt att berätta om studentbalen!! som ni vet var jag suuuupernervös och livrädd att jag skulle göra bort mig och Lukas vid entrén. Men det gick vägen och jag hade superkul!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det inte långt kvar till sommarlov! Imorgon går jag ut mitt andra år på gymnasiet. Klyschigt, men tiden går sååå fort. Snart är det vi 98or som står med mössorna på och skriker för fulla halsar.

Igår var jag och Louise ner till legends och dekorerade inför studentfesten med ballonger och grejer. Vi blev klara precis innan öppning och det blev rätt snyggt. Vi åkte tillbaka till legends efter vi gjort oss iordning och dansade med studenterna. Idag är det Studentgala som är det bästa på hela studentveckan! Ska bli så kul att se alla nomineringar och studentfilmer.

Juste! Fick en frågan här om dagen angående Martin haha. Och det är väl bra mellan oss I guess. Vi träffas inte och vi har ingen relation just nu vilket känns bäst. Mer än så är det inte! :-)

Likes

Comments

Håkan var magisk. Vilket jag redan hade väntat mig innan konserten. Vi lyckades ta oss långe fram i publikhavet och jag hade en underbar kväll. Eller ja, hela helgen har varit bra och det var så kul att åka ner till Gebege igen.

Snart ska jag börja göra mig iordning för studentbalen i eftermiddag. Jag är såå nervös men jag tror det kommer gå bra. Vi hörs mer sen, puss

Likes

Comments

Hej vänner!

Nu har vi landat i Göteborg och väntar på att det ska bli söndag då vi har biljetter till Håkan. Tills dess ska vi gå på stan, mysa på uteserveringar och gå ut och dansa. Puss på er

Likes

Comments

_______________________________________________________________________________________________________________________________________