Ni kan inte fatta vad som hände igår! Vi hade idrott och skulle gena upp för Hammarby backen till ute gymmet vid liftarna. Och sedan när vi kommer ner ser vi några andra från våran klass + två skåpbilar som körde in på parkeringen. Vi börjar göra vårt pass och medans vi gör det så har dom i bilarna släppt ut nästan 30 hundar i hund gården bredvid. (Alltså var det ett hunddagis)

Helt plötsligt börjar en pitbull bita en super liten terrier så den börjar blöda på halsen, vilket då en av personalen tar upp den lilla terriern. Terriern blir då super rädd (såklart) och råkar bita personalen i handen.

Det är nu det sjuka kommer. Hon som blev biten lyfter sedan upp den lilla terriern lyfter den över huvudet och och med all sin kraft kastar ner den i marken. Jag och mina kompisar reagerade och blev helt stela. För efter hundens skrik av smärta låg den helt lös på marken. Ingen sa någonting. Hon som kastade tar upp hunden med handen runt halsen och slänger in den i en bur i bilen. En kvinna med hund har sett allt och kommer fram till oss och börjar prata.

Såklart så ville jag göra ngt så jag ringde djurens rätt och dom sa att vi skulle ringa polisen.
Jag var inte så orolig eftersom att jag känner flera hundra poliser i Stockholm så jag tog kort på registrerings numret och ringde. Efter allt väntande så hade vi en klar anmälan och jag hoppas att det blir ändring! Aa det var lite av min vardag😄 hoppas ni tyckte om inlägget och att vi ses snart!

Bye👋🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej👋🏻

Idag fick jag min nya glossybox. (Alltså april boxen) den va super sen (jag vet) men bättre sent en aldrig. Denna Box var nog den sämsta av dem 5 st jag redan fått. Jag fick 5 produkter vilket 2 av dom var orginalprudukter medans dom 3 andra va gsk små.
Det jag fick var:

Daily wash hair care: Det va en hårmask som jag längtar efter att prova.➕➕➕ 3/5

Foot mender al in one: Det var en foto kräm för torra och hårda fötter. Eftersom att jag själv inte behövde denna kräm gav jag den till min mamma.
➕1/5

Sache vive: det var ett genomskinligt över lack som ska göra att det ser ut som gel-naglar.
➕➕2/5

Glamolash mascara XXL: Den här va inte super bra om man gemför med det priset som den har.
Jag har en favorit mascara som är från Isadora som kostar 179:- medans denna va från rodial och kostade runt 369:-. Jag provade att ta dom på var sitt öga och dom visade exakt samma resultat. Så jag blev lite besviken.
➕➕2/5


St.stopez gradual tan tinted: en brun utan sol som jag definitivt ska använda i höst / vinter eftersom att jag har solat mig lite i Spanien och fått lite färg. (Hihi)
➕➕➕➕4/5

Hoppas nu mår bra och att ni har en rolig dag❤
Bye👋🏻

Likes

Comments

Tjena👋🏻
Igår alltså den 2maj så klippte jag mitt hår. Asså ni förstår nog inte vilken relation jag har till mitt hår! Men ja som sagt så klippte jag mitt hår igår och det fick bli hela 15 cm! Jag gick till ett stället som heter blond och blev klippt av en super snäll tjej som hette Isabelle. Vi hade ett sådant samtal under dom långa 2 timmarna (haha). Jag ble så nöjd och kommer absolut klippa mig hos henne nästa gång det behövs.

Jag klippte då 15 cm och klippte upp det en bit eftersom att för ett tag sedan så ville jag ha det rakt (vilket jag inte passade i ) så det behövdes få lite liv igen hel enkelt.
( det är lite svår och se på bilden men jag blev nöjd iaf)

Så jag hoppas att ni också tyckte det blev bra och att ni har en super bra onsdag!

Bye👋🏻

Likes

Comments

Hej!
Vi kan börja med en presentation. Jag heter Tilda, och är 13 år. Jag gillar att sjunga och att rita och skriva. För ungefär ett år sedan så startade jag en blogg, men jag var lite för liten då och visste inte riktigt hur man gjorde. Men jag tänkte försöka igen och se hur det går. Jag hoppas att ni kommer tycker att det är kul att höra lite av mitt liv (he) och att ni kommer tycka om. Bye👋🏻

Likes

Comments