Header

I samarbete med iSecrets

Gokväll älsklingar! Minns ni iSecrets.se som jag skrev om för någon vecka sedan? Tänkte påminna om deras erbjudande igen! Ni får alltså 20% rabatt på ett helt köp fram till 31 december! Allt ni behöver göra är att uppge rabattkoden "julblogg20" i kassan.

Förutom mobilskalet och en fin plansch (visar i veckan) så fick jag hem dessa fina muggar, och jag är supernöjd! Dom har verkligen allt man kan tänka sig i deras webshop, och man hittar garanterat något som passar alla. Ett perfekt ställe att leta julklappar på!

Likes

Comments

Heeeej!! Förlåt för att min blogg är död. Men ni förstår nog varför jag inte är så aktiv just nu..

Igår var jag på GG (va? Är det sant??? Du har ju verkligen aldrig varit där förut tilda) och yrade runt. Tror jag har blivit för gammal för alkohol btw. Allt jag dricker smakar skit. Jag brukar liksom gilla öl men fick kämpa för mitt liv igår? Usch, inte bra alls.

Nu ska jag mysa och dricka te med mitt hemsläp (emma) så vi hörs senare!
PUSS

Likes

Comments

Till min bästa vän

Minns första gången jag såg dig lika bra som sista gången jag såg dig. Första gången var du pytteliten, en minihund, och du var den enda av dina syskon som inte sprang runt och lekte. Du ville mest sova och äta och du undvek gärna allt som krävde energi (vi klickade väldigt bra). Sista gången jag såg dig, var jag inte säker på om jag någonsin skulle få träffa dig igen, så det blev ett farväl med tårar och pussar. Jag ville ju vara på den säkra sidan.

Några tända ljus och massa tårar senare inser jag verkligen att du är borta. För idag när ingen kom springandes emot mig när jag klev innanför dörren märkte jag hur tomt det var. Inga filtar eller gosedjur låg på golvet, din korg var borta, dina matskålar stod inte kvar i köket och viktigast av allt, du fanns ej.

När vi ses nästa gång lovar jag att ha med mig massa ostbollar och några feta grisöron, just like u want it. Jag älskar dig.

<3 tack för 12 fina år gubben

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar

Men hur nice är inte dessa då? Älskar så mycket. Klicka HÄR för att komma till hemsidan för fler fina designs!

Likes

Comments

... Älskar ljudet av regn. Att vakna upp till regn. Att gå promenader i regn. Att åka bil i regn. Jag älskar regn.

... Tycker det är jobbigt att säga hejdå och undviker det helst i alla situationer.

... Äter aldrig kolhydrater som pasta, potatis osv. Vet inte varför men jag har aldrig riktigt tyckt om det och det tar så lång tid att göra.

... Är ständigt orolig över saker som andra inte ens tänker på.

... Vill, men är dålig på att lära känna nya människor.

... Är fascinerad över rymden. Det finaste jag vet är en klar stjärnhimmel på natten.. Kan sitta och kolla upp i galaxen tills jag får nackspärr.

Likes

Comments

Pappa i sina unga dagar. man ser verkligen att vi är släkt pga vi båda är så snygga.. ps. pappa upfann typ selfien ds.

Kan inte fatta att mina föräldrar varit unga. Såg en film för ett tag sedan som utspelade sig på 70-80 talet någon gång och jag älskar det. Älskar gamla bilar, The Beatles, alla stora kalufser och axelvaddar. Hur najs hade det inte varit att leva på den tiden? Är, och har alltid varit, lite småkär i 70-talet. Synd att man inte fick uppleva det faktiskt..

Likes

Comments

HEJ! Sitter precis i denna stund och väntar på att mitt ris ska bli klart så jag kan käka mat någon gång, tar ca 100 år att göra ris.

Jag är så FAAKKING stressad just nu. Hade utvecklingssamtal idag (det bästa utv. samtalet jag någonsin haft dock) men efter det kände jag hur stressen kröp sig på, som vanligt. Har ju så sjukt mycket saker för mig just nu, många bollar i luften och som grädden på moset händer det värsta som kan hända (enligt mig) just nu. Jag är lite sliten helt enkelt.. Och arg på asos som inte kan leverera paket i tid. Nu ska ja försöka plugga, fyfan.

Likes

Comments

Innehåller adlinks

1 HÄR // 2 HÄR

Tycker dessa två är svinsnygga. Jag hade valt att matcha dom men antingen en kjol som på bilden till höger, eller ett par kostymbrallor! Även stora örhängen och självklart - en snygg bh under.

Likes

Comments

Lite blandade bilder från snap de senaste (månaderna) <3.

Försöker snapa så ofta jag kan eftersom jag tycker det är svinkul, hehe. Men när vi har mycket i skolan och jag känner mig stressad är snapchat det sista jag tänker på tyvärr. Ska försöka bli bättre. Följ mig, heter såklart tildacarlzon där!

PUSS!

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon