Header

Hej på er! Lever i fame-bubblan och kommer väll aldrig komma ur den igen nu. Vill inte att musikalen ska vara över :( Idag är det premiär!!! SÅ TAGGAD.

Följ mig på snap, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt bakom kulisserna! Heter tildacarlzon där<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från en mysig promenad med mammi för två kvällar sedan<3

Jag är så stressad just nu. Om 3 dagar har musikalen jag är med i premiär!!! Nerverna börjar pirra nu. Tänk om jag glömmer mina repliker? Hade varit så typiskt mig ändå, har absolut 0 minne och kan aldrig lära mig saker.
Fast, tycker det sitter rätt bra nu ändå.
Jag hoppas jag kommer kunna visa er maaassa bilder! T.ex från duetten jag och Alejandro har, en lite balett/lyrisk/klassisk inspirerad. Vi gör ju musikalen "FAME" och det utspelar sig på 80talet, så kläder och hår/smink ser helt crazy ut, men det är kuul!!!

Nu sitter jag och äter frulle, ska snart dra på mig kläder och ta mig mer till teatern, puss på er!!

Likes

Comments

Q: Vad äter du när du tränar som mest för att inte få i dig för lite, och vad äter du annars?

A: Är inget stort fan av denna fråga haha, är så dålig med mat! Men ska försöka:

När jag tränar mycket äter jag som en häst. Eller som två hästar tillsammans. Jag är ofta mycket i skolan, från morgon till kväll om jag tränar mycket. Så när jag kommer hem länsar jag kylskåpet. Brukar tänka: sallad couscous och kött. Antingen fisk, typ torsk eller lax, eller något simpelt som bacon eller annat. Äter aaaaldrig riktigt kött, typ en kotlett haha vad är det ens liksom.
Är en sucker för mat som går snabbt att göra. När jag kom på att couscous tar ungefär halva tiden att koka än vad pasta gör, slutade jag helt äta pasta. Inte för att det är onyttigare. Älskar pasta och väljer alltid det på resturang eller om jag får välja hemma. Men som sagt, det ska gå fort när jag står i köket.
Äter aldrig sås, alltså verkligen aldrig. Har aldrig gillat sås, och ja, jag vet att alla såser smakar olika hehe, men det är inte min grej.
Efter jag ätit middag så MÅSTE jag ha något sött (om jag inte är proppmätt). En liten chokladbit eller annat.

Kom på att det ser likadant ut om jag tränar mycket eller lite, haha.. Tänker inte på vad jag äter riktigt!
Sedan brukar jag alltid ha med mig mellanmål till skolan innan eller efter träningar. T.ex en banan, drickyoughurt eller kvarg!
Hoppas du fick ett bra svar, kram!

Likes

Comments

5inism

"Det enda rätta, allt annat är fel. Så är det bara. Jämställdhet for the win. Och för er som inte har fattat: JA. Feminism betyder kvinnodominans. MEN. Feminism är inte ett mål man vill uppnå, det är ett verktyg man måste ta till i samhället för att få det jämnställt eftersom att det just nu är mansdominans! En äkta feminist vill inte sänka männen, de vill höja kvinnorna till samma nivå. Fattar du fortfarande inte? Tycker synd om dig. Styrkekram.

Om det är någon som nu skulle tycka att jag har fel åsikter, är dum i huvudet eller inte vill veta av detta. Ta då gärna bort mig från alla sociala medier där jag skulle kunna dyka upp på ditt feed, för du förtjänar inte att vila dina ögon på mig cuz' i'm 2 good for you, puss!"

Detta är ett inlägg med bilder jag plåtade i höstas någon gång. Tyckte det passade bra att publicera idag eftersom det är kvinnodagen idag! 

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Sitter och myser framför nyhetsmorgon med lite kaffe, som den mogna vuxna människa jag är!
Ska skriva klart en inlämning nu zzZZzZ
Puss

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon