Header

Bilden jag tagit och redigerat inför klassens dansföreställning nästa vecka! Är såå taggad! Har dock blivit sjuk nu.. Märkte igår påväg till gbg med dansklasserna att febern började smyga sig på och idag vaknade jag med förkylning och feber. Usch, detta kom ju lägligt:')
Mamma kommer och hämtar mig sen så jag kan vara hemma nu när jag är sjuk, vill inte ligga här ensam i lägenheten.

Har ni hört Anton Ewalds låt "vill ha dig"? Haha, det är tyvärr min favoritlåt just nu, det trodde man aldrig.

Pöss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har så jävla fullt upp med allt just nu. Dans och livet kombinerat är fan så jävla stressigt. Dansar hela dagarna och kvällarna, är ute på turné, och försöker tänka ut livet däremellan. Aja, fit blir jag iallafall, något positivt! Älskar även att dansa, men ibland blir det för mycket av det goda och man vill bara pausa världen lite för att andas.

Nu går en trött Tild in i duschen och sedan går jag och lägger mig. Efter att jag diskat och lagat laxpasta till morgondagens lunch då så att säga:-))))
Kramis

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG! Ska dock vara i skolan lördag och söndag, men ändå.
Ikväll kommer gabbelito till mig för mys o så, och imorgon ska jag repa med musikal, söndag också.
Kommer bli en braaaaa helg, hörs!

Likes

Comments

Bonjour! Vaknade precis hos Ida och har nu ätit frulle, ligger i matkoma som vanligt<3
Måste bara berätta, asså ÄLSKAR periscope atm! Hämger där hela tiden!! Det är ju så jäkla kul att kolla andras? Hahaha! Alla tycker nog jag är största stalkern som sitter och kommenterar ALLT.
Jag heter tildacarlzon där, vad heter ni? Vill följa så många som möjligt!!!

Nu ska jag hem, fixa naglarna och packa inför en ny vecka i skolan.

K R A M

Likes

Comments

Igår fyllde en av mina första 98kompisar 18!!! Så jäkla sjukt är det, kan inte fatta att Sima är 18. Det var typ två dagar sen hon fyllde 15 och vi var små bebisar med hunters på fötterna och gick i åttan.
Jag kan inte fatta att NÅGON av oss 98or ska fylla 18? Dricka alkohol lagligt? Ta körkort? Nä asså det är så jäkla sjukt. Jag känner mig som 14 ännu ibland.

Likes

Comments

Hej på er!! Hemma snabbt efter en chill dag i skolan. Tränade ihjäl mig imorse på mitt solo som ska vara klart nästa vecka, varför skjuter jag alltid upp skiten? Haha.. Kom iallafall en bit. Nästa vecka åker vi ju på turné!! Ska bli så kuuuul!!!
Nu ska jag äta upp och sedan dra till träningen. Ska börja i en ny dansgrupp idag!! Är så taggad!
XO

Likes

Comments

...

Hej på er älsklingar! What's up? Jag sitter nu och taggar en stressig dag fullt med plugg som jag såklart skjutit upp till sista dagen<3.. Nu önskar jag verkligen att jag tagit tag i detta tidigare men well, hade iallafall ett kul jullov utan plugg!

Nu är det snart back to rutiner igen, dock kommer mina rutiner se liite annorlunda ut detta halvår. Det händer så jäääkla mycket denna vår, ain't got no time.
Musikal
Danstreors projektarbete (som jag och emme ska vara med i)
Vårshow (troligen)
Turné + föreställning med klassen.
Ännu en vårföreställning med min nya dansgrupp
Studentdansen

Detta är sååå mycket!!! Har tidigare haft kanske två saker på hela våran att se fram emot men allt detta händer från januari till juni! Sååå kul! Taggad.

Ska göra upp en liten planering ikväll så jag hinner plugga också, full rulle.
Kramis!

Likes

Comments

​Kom ihåg att smörja in er nu på vintern!!! Det är så oerhört viktigt. Jag känner även att jag försöker behålla min bränna så bra det går (solar solarium ibland) så därför smörjer jag in mig två gånger per dag. Kokosolja tar jag typ två gånger i veckan, sedan låter jag det torka in i huden. Det överflödiga som kan bli kvar försvinner senare i duschen.

Kan även ha kokosolja i håret ibland, då tvättar jag ut det med balsam eftersom att fett löser fett (det enda viktiga jag lärde mig på kemin haha). Och även i ansiktet! Men då måste man se till att tvätta ansiktet först.

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon