Header

Lite bilder från de senaste veckorna..:p

HEj på er!! Hade ni en bra fredag igår? Det hade verkligen jag!! Min syster kom nämligen hem från Paris på besök!! Hon stannar tills på måndag, MYS. Så igår såg vi på SexAndTheCity och åt vår kroppsvikt i chips och choklad :)
Imorse vaknade jag rätt tidigt och inspg att jag mådde skit. Huvuder värker och jag orkar ingenting.. Så idag ska jag bara ligga i sängen och se på film.. Kul.

Vi hörs, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nog testat det mesta inom brun-utan-sol. Dessa är helt klart mina favoriter. Jag brukar ta varannan varje kväll innan en helg man t.ex vet att man ska festa.​ Te.x:

Måndag: Dove

Tisdag: St. tropez

Onsdag: Dove

Torsdag: St. tropez

Jag gör denna ordning om jag t.ex vill vara extra brun på fredag, eftersom att St. tropez ger mest (och bäst) färg så är det bäst att ta den dagen innan.

Jag funderar på att göra en guide? Typ hur man använder det på bästa sätt utan att få fläckar, hur man ska göra för att inte lukta skit dagen efter (b-u-s lukt.. fy) osv.

Likes

Comments

Halloj mannar. Idag känns livet helt meningslöst om jag ska vara ärlig, haha. Allt är grått, precis allt. Hade sjukaste dagen igår, en av dom värsta. Lever under ständig press i både dans och plugg och snart är det även februari - årets tråkigaste månad. Har ingenting att se fram emot just nu, fy. Har ganska mycket tidsinställda resten av veckan så ni kommer nog få nöja er med dom, kommer inte vara på bästa blogghumöret framöver.

Just nu är jag bara så trött på allt och gråter för minsta lilla. Usch, jag hatar att vara pressad.

Helt fel val av bilder

Likes

Comments

Den hat-kärlek jag har till att dansa är ganska obeskrivlig. Jag älskar att utvecklas, bli vigare och bli grymmare helt enkelt. Jag hatar att ha ont, även fast jag vet att smärtan är en bra smärta. Jag hatar att ha dåliga dansdagar och jag är inte bra på att ta kritik, även fast jag vet att alla känner likadant. Men att ha ont, utvecklas och bli bäst är inte allt dans handlar om. Det bästa jag vet med att dansa är alla mina vänner jag lärt känna under dessa 9 år jag dansat. Att dansa i grupp är så härligt eftersom att vi måste jobba så mycket tillsammans och känna av alla hela tiden. Jag älskar mina 3 dansgrupper då det inte finns en enda människa jag tycker illa om. Jag dansar med så underbara människor och det är jag så himla glad över!

Blod, svett, tårar och nageltrång är livet ;))

Likes

Comments

Vad tycker ni om min latte? :-) Helt klart min nya hobby att göra dessa hahaha..

God Morgon på er!! Finns det något bättre än att få vakna upp helt utvilad på en lördag och veta att man kommer få ännu en sovmorgon dagen därpå?! Bästa som finns helt enkelt.

Idag har jag inga större planer faktiskt eftersom att helgen verkligen inte blev som vi planerat.. Har lust att träffa någon mysig vän ikväll så ska se på det :)) Ska iallafall ta mig en lång dusch eftersom att jag luktar brun-utan-sol på 5 meters håll, lol.

Puss!!! Ha en bra dag !

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon