Header


Hej på er!
Idag har varit en ganska händelsefylld dag, precis som alla mina tisdagar brukar vara.
Vi har bara tre lektioner på tisdagar (som är estetiska) men dagen känns ändå som den längsta på hela veckan.
Jag och Emma b lunchade på cactus och efter skolan drog jag och Elsa till skönhetsspecialisterna för att peirca örat. Jag har bara två vanliga hål i örat sen innan (ni vet dom vanliga basic som alla tar när dom är 5 år) så jag var sjukt rädd! Men det gick bra och nu är mitt öra trippelt så stort som det brukar vara pga svullnaden.. Kommer visa bild när det ser bra ut, kanske till helgen!
Vi hade även besök av dansbutiken idag då vi fick testa ut balettskor och tights. Mina balettskor är så fina! Kommer gå runt i dom hela dagarna!
Nu står stretching och plugg på schemat - precis som varje kväll.

Kram! /Tilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  


 

Eftersom att jag dansar så mycket i skolan så hinner jag knappt byta om emellan lektionerna, så därför kommer jag ta outfit bilder så ofta jag kan, men det kommer inte kunna bli varenda dag. Mest på fredagar (som för övrigt är min snyggdag eftersom att jag inte dansar i skolan då ;-)) och helger.

Om jag anstränger mig och tar på mig lite andra kläder än träningstajts och linne någon dag mitt i veckan ser det ungefär ut som här över, väldigt slappt och basic.

/Tilda

Likes

Comments

Hej! Jag heter Tilda och är 16 år. Jag har aldrig bloggat innan, så allt är helt nytt för mig just nu.. 

Jag kommer blogga om lite allt möjligt, t.ex  outfits, skönhet, dans och vardag. Jag kommer även försöka spela in covers att publicera här så ofta jag kan! (Har inte spelat in några ännu, men kommer göra det inom kort).  

Jag går på ett estetiskt gymnasium med inriktning dans, så jag dansar i princip varje skoldag vilket är jättekul! Sedan dansar jag även på min fritid. Andra saker jag gör på min fritid är att sjunga, träffa min pojkvän eller mina kompisar, shoppa, äta och träna.

Jag hoppas ni gillar det ni ser och stannar kvar!

Kram /Tilda

Likes

Comments

Instagram@tildacarlzon