De senaste dagarna har jag haft det så myyyys på kvällarna! Jo, det är så att min bror har vart i Stockholm och jag har liksom passat på att dra nytta va det... Iallafall på bilden som jag tog igår så åt jag en Gorbys och drack en vitamin well. Förresten på tal om vitamin well har ni smakat på de nya smakerna? Så goda är dom! Verkligen något jag kan rekommendera. Jag har alltid varit ett fan av vitamin wells men dom här, dom slår alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår och idag har vart 2 väldigt sköna dagar eftersom att jag har haft studiedag. Idag har jag sprungit 5 km, hämtat min lillebror på dagis, pluggat och kollat på serier. Ganska chill dag om jag får säga det själv. Mina favorit serier är Gossip Girl och One tree hill men dock har jag sätt klart båda:( Jag är en så kallad serie nörd som spenderar det mesta av min lediga tid att kolla på serier... Aja men någon som har ett tips på en bra serie?:)

Outfit on today :
Adidas byxor
Nike Air Max 90 vita
Svea jacka - Whitehorse black

Likes

Comments

hej allesammans!

 Välkommna till min nya blogg. Har haft en blogg innan men jag kan inte direkt säga att det gick så bra för den så jag bestämde mig för att börja om på ruta ett igen;) Okej, dags att jag berättar lite om mig själv. Jag är en glad och målinriktad tjej. När jag väl har ett mål att nå då kan ingen eller inget stoppa mig! Jag är även väldigt spontan av mig och alltid ute i sista minut. Jag går inte i någon sport men jag gillar verkligen att träna. Sedan får jag se om jag börjar i någon sport. Det finns väldigt många alternativ och väldigt många sporter som intresserar mig. Jag har innan gått i fotboll men slutade för att jag kände inte riktigt att det var den rätta sporten som passade mig. På fritiden så brukar jag även hänga med mina friendoz och som sagt jag är väldigt spontan och så är mitt crew så man vet nästan aldrig vad vi kan hitta på. I den här bloggen så kommer ni få följa med mig i min vardag!

Likes

Comments