Header

Nu kommer det bästa inlägget! Under hundringen!!!!!!!!!!

Allt är från Cocopanda.se som är världens bästa hemsida där jag brukar beställa ofta när jag behöver något eller ser något bra. :)

Båda Nyx produkterna är runt 80kr :)

Mascara kostar 80kr. :)

Båda borstarna 90kr runt det. :)

Ögonskuggor 90kr runt det. :)

Likes

Comments

ORANGE TRÖJA: H&M

VIT BLUS: H&M

VIT SVART BLUS: H&M

VITA JEANS: H&M

BLÅA JEANS: H&M

Alla kläder är under 200kr. Detta är dessa kläder jag tipsar till hösten nu.


Dom är jätte fina och mysiga att ha på sig. Stiligt som jag gillar. Passar väldigt bra med ett par vita jeans med bruna skor. Puss! GILLA OCH KOMMENTERA.

Likes

Comments

Helt slut från att gå upp tidigt på morgonen och just på en måndag. Jajaj skolan har varit bra! Mycket att göra som jag ligger efter i men snart klarar jag nog detta.

Slutade 15.35 idag! Jag skyndade mig hem i regnet. Såklart blev jag as blöt! Hahah ;) Vad gör ni ikväll? ;) kommentera baes.

Nu blir det Netflix och lägga sig tidigt för att sedan orka upp imorgon. Puss!

Likes

Comments

Åh jag är så nöjd med mina nya naglar som jag gjorde igår. Igår tittade jag på bilderna jag tog i thailand. Man vill bara tillbaka till värmen när allt var bra. Just det ja jag ska åka till stockholm snart igen! :) så då kommer jag att få träffa min saknade syssling yasmin som bor i stockholm. Idag ska jag städa mitt rum för det ser ut som jorden har gått under kan man säga.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag är det tisdag den 19 november. Igår hade jag tjejkväll isomför jag har fyllt år. Det var jätte mysigt tyckte jag! Tack för alla presenter och gratulationer jag har fått med. Ni är bäst! Idag blir det la ta det lugnt bara! nä just det ja,, jag kanske ska hem till en kompis idag också.

Men annars händer det inte så mycket idag. Vad ska ni själva göra idag? Kommentera så jag ser ;) i får ha det så bra. :)

Likes

Comments

Godmorgon baes! Klockan är 10:46 när jag skriver detta inlägget. Imorse vaknade jag av ett gott humör 08:00 och tog på mig mina trängs kläder och tog en runda med stor fart. Så nu har jag duschat och ska käka frukost tänkte jag. Igår så hade jag vuxen kalas med släkten! Det var kul ;) men väldigt väldigt sent blev detta kan man säga. OJ just det det var halloween igår med ju! eller typ hela veckan nu då! det knackade på några barn hos oss allafall! :) idag blir det en chill dag med NETFLIX.

Likes

Comments

Ja må ja leva! ja må ja leva! Hahaha grattis till mig. Eller jag fyllde år i måndags! jag var hos mamma i söndags så vi firade mig då! Nu i helgen på lördag så blir det ett till vuxen kalas för då är jag hos pappa. Men Men! jag hade en bra födelsedag med bra människor för mig. Nu väntar jag bara på att min pizza ska komma hem till mig med hemkörning! Puss och kram! ;) :)

Likes

Comments

​Okej det är tisdag oh imorse vakande jag av att larmet gick igång. Jag gick upp 06.20 och gick sedan ner och käkade frukost och såklart titta på violetta och slänga ned min macka. Gud aså denna skoldagen var verkligen jätte jobbig för igår var jag hos Tandläkaren och fixade min tand! så idag hade jag bara tandvärk efter det. 

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan och ser på ipaden! Idag så hade vi en dag på skolan då vi gjorde olika stationer med lekar som 8an skulle ta hand om/ Alltså min klass! Men nu är jag helt slut. Nu ska jag bara krypa ner under täcket och se på film och bara leva.

Likes

Comments

​Här om dagen kom jag hem och vad så himla glad! Jag hade träffat misslisibell i Nordstan i hennes egna butik misslisibell pop up store! Jätte roligt verkligen.💗❤️ Nu sitter jag i soffan och tittar på idol med familjen och tyvärr då såklart har jag sån himla jobbig huvudvärk. 

Likes

Comments