Header

Med denna bilden säger jag! Ha en bra helg.

La mig typ på natten igår så är väldigt trött idag. Idag ska jag käka smörgåstårta till middag med familjen. Mer inlägg imorgon! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon måndag. Idag vaknade jag upp med värsta halssmärtan. Har inte heller sovit något inatt. Så jag e hemma från skolan idag! Jag vill bara tillbaka till Marcus och martinus från i fredags ! Det gör så ont att sakna dom! Haha att vara en fangirl e nog ganska jobbigt märker jag haha!!! Det var verkligen det bästa som hänt i hela mitt liv. Direkt när dom kommer till Göteborg igen så tänker jag köpa biljetter direkt. Men över till annat!

Har ni haft en fin helg? Kommentera vad ni har gjort vill veta!

Var någon av er på Marcus och martinus i helgen? Göteborg eller Malmö? 💗💗❤ Vad tyckte ni om det?

Likes

Comments

Igår på morgonen fick jag tag på dom sista biljetterna till Marcus och martinus. Omg alltså igår var den bästa dagen i hela mitt liv. Jag stod nästan längst fram vid dom. Vi väntade bara i 3 timmar så serb barn inte så länge. Jag köpte 4 saker som det är marcus och martinus på. Jag kom hem 22:40 och la mig 00:00 runt där har jag för mig. Här ser du lite bilder från igår.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen. Så nu är jag helt slut och ska sätta mig ner och äta! Hoppas alla har haft en bra dag och nu hoppas jag att ni får en bra kväll! Ikväll blir det film och popcorn! Kram

Likes

Comments

Hej och Godmorgon! Jag startar upp bloggen igen. Igår var jag på kidsbrandstore och hittade världens snyggaste tröja :) Det var tydligen en ny affär som hade öppnat på kungsmässan med bara märkes kläder. Men idag ska jag bjuda sosso på middag med god mat och dricka. Imorgon börjar min prao! Det ska bli kul men måste nog erkänna att man är lite nervös vad som kommer att hända.

Likes

Comments

Nu kommer det bästa inlägget! Under hundringen!!!!!!!!!!

Allt är från Cocopanda.se som är världens bästa hemsida där jag brukar beställa ofta när jag behöver något eller ser något bra. :)

Båda Nyx produkterna är runt 80kr :)

Mascara kostar 80kr. :)

Båda borstarna 90kr runt det. :)

Ögonskuggor 90kr runt det. :)

Likes

Comments

ORANGE TRÖJA: H&M

VIT BLUS: H&M

VIT SVART BLUS: H&M

VITA JEANS: H&M

BLÅA JEANS: H&M

Alla kläder är under 200kr. Detta är dessa kläder jag tipsar till hösten nu.


Dom är jätte fina och mysiga att ha på sig. Stiligt som jag gillar. Passar väldigt bra med ett par vita jeans med bruna skor. Puss! GILLA OCH KOMMENTERA.

Likes

Comments

Helt slut från att gå upp tidigt på morgonen och just på en måndag. Jajaj skolan har varit bra! Mycket att göra som jag ligger efter i men snart klarar jag nog detta.

Slutade 15.35 idag! Jag skyndade mig hem i regnet. Såklart blev jag as blöt! Hahah ;) Vad gör ni ikväll? ;) kommentera baes.

Nu blir det Netflix och lägga sig tidigt för att sedan orka upp imorgon. Puss!

Likes

Comments

Åh jag är så nöjd med mina nya naglar som jag gjorde igår. Igår tittade jag på bilderna jag tog i thailand. Man vill bara tillbaka till värmen när allt var bra. Just det ja jag ska åka till stockholm snart igen! :) så då kommer jag att få träffa min saknade syssling yasmin som bor i stockholm. Idag ska jag städa mitt rum för det ser ut som jorden har gått under kan man säga.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag är det tisdag den 19 november. Igår hade jag tjejkväll isomför jag har fyllt år. Det var jätte mysigt tyckte jag! Tack för alla presenter och gratulationer jag har fått med. Ni är bäst! Idag blir det la ta det lugnt bara! nä just det ja,, jag kanske ska hem till en kompis idag också.

Men annars händer det inte så mycket idag. Vad ska ni själva göra idag? Kommentera så jag ser ;) i får ha det så bra. :)

Likes

Comments