Header

​Okej det är tisdag oh imorse vakande jag av att larmet gick igång. Jag gick upp 06.20 och gick sedan ner och käkade frukost och såklart titta på violetta och slänga ned min macka. Gud aså denna skoldagen var verkligen jätte jobbig för igår var jag hos Tandläkaren och fixade min tand! så idag hade jag bara tandvärk efter det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan och ser på ipaden! Idag så hade vi en dag på skolan då vi gjorde olika stationer med lekar som 8an skulle ta hand om/ Alltså min klass! Men nu är jag helt slut. Nu ska jag bara krypa ner under täcket och se på film och bara leva.

Likes

Comments

​Här om dagen kom jag hem och vad så himla glad! Jag hade träffat misslisibell i Nordstan i hennes egna butik misslisibell pop up store! Jätte roligt verkligen.💗❤️ Nu sitter jag i soffan och tittar på idol med familjen och tyvärr då såklart har jag sån himla jobbig huvudvärk. 

Likes

Comments

Hej underbara följare! Idag kom jag hem från skolan och var helt slut och bara la mig ner direkt. Men pappa ringde såklart då och sa att jag skulle gå ut för vi skulle handla! 😗😗 Men nu sitter jag här med mitt te och alltså en liten kvällsfika + IDOL

Likes

Comments

Helgen har varit jätte rolig! Jag har varit på läger exakt hela helgen och det var så mysigt för vi åkte till ett katthem med massa katter att bara mysa med. Idag när jag kom hem så tog jag mig ett varmt bad med jordgubbar och nu ska jag bara göra ordning mig och sedan lägga mig i sängen och ta det lugnt eller bara se på film. Imorgon så blir det skola igen med massa plugg antar jag... ;) näh nu ska jag krypa ner i sängen och se på film. Ha en bra kväll alla! ;) PUSS OCH GODNATT!

Likes

Comments

​Jag kom hem från en hård träning idag. Jag gjorde en god härlig fruktsallad med Banan Apelsin Äpple. Sedan bara ett glas vatten till det. Nu är ju klockan 20.35 och ska faktiskt göra ordning mig nu för att sedan krypa ner i min säng och sova. Imorgon börjar jag 08.15 och slutar 13.30 ;) det är den bästa dagen torsdagar. Hoppas ni har haft en fin dag. :) 

Likes

Comments

Jag tänkte göra ett till inlägg som ska vara UNDER HUNDRINGEN! jag fick mycket bra tillbaka efter det inlägget så här kommer en till med lite mer produkter och kläder till er!

​jumpsuit kostade 50kr på Ebay.

glasögonen kostade 20kr på ebay.

iphone skal kostade runt 20kr på ebay.

mascara kostade 79kr

läppstiftet kostade 79kr

pudret kostade 39kr

foundation kostade 79kr

båda skorna kostade runt 88kr på ebay.

alla kläder kostade runt 60kr

nyckelringen kostade 50kr

och det sissta 20kr 

Likes

Comments

​Godmorgon alla! Nu är klockan 08:14 när jag skriver detta! Idag blir det bröllop. Just nu är vi på ett ställe som vi ska göra ordning oss. Det kommer några som ska sminka oss och fixa vårat hår😍💗 Jag känner att detta kommer bli en bra dag! Vänta mer idag för det kommer fler bilder ! Puss 

Likes

Comments

NYX 80KR

PENNFACK 50KR

SMINKBORSTE 40KR

5 PACK HÅRSNODDAR 40KR

BODY WASH 40KR

BRUSH CLEANSER SPRAY 30KR

MAKEUP CLEANSER 40KR

Likes

Comments

Jag är jätte nervös för imorgon! Jag har aldrig varit på bröllop innan! Och aldrig gått in framför alla. Det känns som om alla kommer stirra på mig och man vet ju inte vad dom tänker på. Har ni varit på bröllop innan? eller varit tärna eller vad det nu kallas. Kan inte ni skriva om det är så att det är läskigt att gå framför alla eller hur det nu känns?
För jag är verkligen jätte nervös och lite rädd på samma gång! ;) 

Likes

Comments